Er is een Morphe UK webshop! | Hoe dat werkt & waarom dat handig is

Morphe bestellen in Nederland via de UK website

Ben je ook al een tijd als een aasgier verschillende make-up webshops aan het afspeuren tot dat ene Morphe palette weer op voorraad is? Die tijden zijn voor bij! Morphe heeft tegenwoordig ook een UK webshop, en dat maakt het vanuit Nederland -en de rest van Europa- makkelijker om Morphe make-up en kwasten te bestellen.

Verzend- en douanekosten Morphe UK

Waarom is dat handiger? Nou, Engeland is een stuk dichterbij Nederland dan de Verenigde Staten. Je bestelling is er dus sneller, je betaalt minder tot geen verzendkosten (vanaf 30 pond bestelwaarde is verzending gratis) en niet geheel onbelangrijk: je loopt geen kans op douanekosten.

Wat ook wel fijn is, is dat de Morphe UK webshop bijna alles in het assortiment heeft en en producten veel vaker op voorraad zijn. Andere webshops die Morphe verkopen moeten zelf inschatten hoeveel ze van Morphe willen verkopen, en hebben dus altijd kleinere voorraden dan het merk zelf. Is iets wat je zoekt vaak uitverkocht? Check dan even de Morphe website.

Je kan rechtstreeks naar de Morphe UK website gaan of je kan naar de ‘normale’ Amerikaanse Morphe.com gaan. Als je naar Morphe.com gaat krijg je waarschijnlijk onderstaande beeldscherm vullende pop-up. Klik dan even op United Kingdom/Europe, waar de pijl op het plaatje hieronder naar wijst.

morphe bestellen nederland

‘United Kingdom’ staat voor waar hun distributiecentrum zit, ‘Europe’ staat voor waar ze vanaf daar naartoe verzenden. Natuurlijk ook binnen de UK zelf, ook al zeggen zij doei tegen Europa.

Je kan bij de Morphe UK webshop met Paypal en creditcard betalen. Hoe lang verzending precies duurt kan ik niet exact voorspellen, maar ik denk om en nabij een weekje. Tenzij ze net zo snel zijn als de Anastasia Beverly Hills UK webshop, dan is het er in een paar dagen. Maar dat moet nog eventjes uitgetest worden.

Al met al biedt de Morphe UK webshop dus een heleboel voordelen! Lekker sneller en goedkoper Morphe vanuit Nederland bestellen. Ik wens je portemonnee alvast veel beterschap, en die van mezelf ook.

Is er een Morphe product dat jij graag zou willen hebben?

Posts created 878

4 gedachten over “Er is een Morphe UK webshop! | Hoe dat werkt & waarom dat handig is

 1. Ik heb hier tijdje terug met een vriendinnetje samen besteld! Voor het 35B palette die altijd maar uitverkocht is. Op zaterdagavond besteld. Ze kwamen woensdag al langs de deur! Enige vervelende is dat je echt ervoor thuis moet zijn. Ze mogen vanuit Morphe zelf niet bij de buren bezorgen, niet naar een parcelshop in de buurt, alleen die grotere centra die in maar paar steden zitten. En je mag ook niet meer een ander adres kiezen mocht je denken nou dan bij iemand anders laten bezorgen. Maar verder wel heel snel dus een goed verpakt!

 2. hi vraagje ik wilde vandaag ook bij de morphe site bestellen.
  wel kwam ik erachter dat als ik wil afrekenen met paypal dat ik toch met creditcard moet betalen terwijl dat bij andere sites met paypal niet zo is…
  heel jammer want ik heb namelijk geen creditcard . dus mijn vraag was of iemand weet hoe ik dan wel kan bestellen zonder creditcard bij morphe.com

  1. Hoi Dieuwke!

   Als het goed is moet je wel gewoon met Paypal kunnen betalen. Je kan proberen om te controleren of je wel op ‘Europe’ heb geklikt wanneer je naar de site gaat & of het kiezen van je betaalmethode goed is gegaan. Je kan ook kijken of iemand anders je misschien kan helpen met het proces of contact op te nemen met de klantenservice van Morphe. Als dat allemaal niet lukt kan je het me het nog een keer laten weten, dan kijk ik of ik iets anders kan bedenken 🙂

 3. Hai ik heb vraagje! ik wilde vandaag ook bij de morphe site bestellen.
  wel kwam ik erachter dat als ik wil afrekenen met paypal of creditcard maar dat heb ik niet ik wou met IDEAL ING bank betalen
  heel jammer want ik heb namelijk geen creditcard . dus mijn vraag was of iemand weet hoe ik dan wel kan bestellen zonder creditcard of Paypal bij morphe.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven