Hoe beauty guru’s & Instagrammers zo een perfecte huid hebben

 

Op de social media van beauty guru’s en Instagrammers kan je zo ver inzoomen dat je cellen kan tellen, maar een pukkeltje of onzuiverheidje zal je niet tegenkomen. Hoe kan dat? Ik weet niet wat jij denkt, maar ik zou er ook wel zo uit willen zien. Tenminste, we gaan er vanuit dat ze er in het echt ook zo uitzien … de waarheid ligt vaak een beetje in het midden. En soms zien mensen er gewoon écht zo goed uit. Maar voor degenen die zich afvragen waar dat perfecte huidje vandaan komt: this is how it’s done.

Lampje hier, lampje daar, lampje overal
Mensen. Ringlampen. Bezitten magie. Ze belichten je gezicht echt ideaal, waardoor onzuiverheden er eigenlijk zo’n beetje af vallen. Op de foto dan. Make-up ziet er met een ringlamp vaak ook minder cakey uit dan als je het vergelijkt met hoe het er in bepaald licht in het echt uitziet.

Als je meer wil dan alleen een ringlamp kun je ook nog wat softboxen toevoegen. Zowel softboxen als ringlampen zijn vormen van belichting die ontworpen zijn voor professionele fotografie om een portret zo mooi mogelijk uit te laten komen. Logisch dat dat helpt met wat flaws minder zichtbaar in beeld stellen.

 

No Title

No Description

 

Photoshop & Facetune
Met Photoshop en Facetune kan je eigenlijk alles, als je maar genoeg skills hebt. Lang niet iedereen zal zich ziekelijk uitleven in deze bewerkingsprogramma’s, maar een beetje mooiere huid hier en een beetje extra glow daar … Daar houden we van.

Botox
Ja, beauty guru’s en grote influencers hebben meestal wat meer te besteden dan de gemiddelde mens. Hun uiterlijk is natuurlijk belangrijk, omdat dat gewoon het canvas is waar ze hun werk mee doen in principe. Dan is het niet zo gek dat er wel eens een botoxje bij komt kijken.

Natuurlijk zijn er ook talloze andere behandeling tegen acne en andere vormen van een onrustige huid. Ik denk niet dat ze daar vies van zijn, eigenlijk.

Dus, als je wel eens onzeker bent over je huid: niet doen. Op een paar (jaloersmakende) uitzonderingen na is iedereen gewoon een mens. Met huid. En structuur. Op social media moet het vaak allemaal picture perfect zijn, maar we blijven gewoon zoals we zijn.

Vroeg jij je wel eens af waar die perfecte huidjes vandaan komen?

 

Posts created 907

5 gedachten over “Hoe beauty guru’s & Instagrammers zo een perfecte huid hebben

  1. Alles voor de perfecte instagram-foto zeker? Begrijpelijk als het je broodwinning is, maar tegelijk voelt het zo ‘fake’ .. Zeker als je ze dan eens in het echt ziet.. Tja ..

  2. Wauw, wat handig! Ik word altijd zo onzeker als ik al die beautybloggers/vloggers met hun perfecte huid en 1000+ volgers zie voorbij komen.
    Liefs,
    Yara

  3. ja naast dit alles is het ook belangrijk om voor je huid te zorgen en goed te reinigen. daar besteden zij ook veel aandacht aan hoor vergis je niet. zou zelf wel graag botox willen maar wacht nog ff op betere middeltjes 😛 zelf heb ik last van grove poriën en zat er echt mee, laatste een hifu behandeling gedaan ben super blij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven