McDonald’s life hacks!

Het leven is al een feest, maar McDonald’s maakt het toch net even wat mooier. Want wat maakt een dag nou beter dan die goudgele frietjes met een dikke vette juicy burger? Of een stapel kipnuggets? Ik zou het niet weten. Met deze hacks maakt McDonald’s ons leven zelfs even nóg beter dan dat.

Hack 1: de McDonald’s app
In de app staan kortingsbonnetjes enzo. Vet leuk. Zo krijg je bijvoorbeeld op je verjaardag iets gratis te snaaien. Yess! Vergeet daarbij niet dat je 5x per jaar jarig kan zijn als je 5 e-mailadressen hebt. Of als je 5x een screenshot laat zien.

Hack 2: Kipnuggets op een hambuger
Voordat je me voor gek verklaart en denkt, wat is dit nou voor ranzige niet-life-hack? Doe gewoon een keer. Serieus. Probeer het. Je hebt niks te verliezen.

Hack 3: Bewaar je frietbakjes. Je kan er spullen in bewaren.

 

68E81EA9-8FC9-40F6-973D-188327E12565

 

Hack 4: WEES LIEF VOOR MEDEWERKERS.

Voor alles in de McDonald’s zijn vaste maten. MAAR. De ene keer zit het bakje friet toch wat voller dan de andere keer, en de ene keer zit er wat meer ijs in je McFlurry dan de andere keer. Ik zou chagrijnig worden als ik de hele dag tussen allemaal hemelse vetmakers stond, maar het niet in m’n gezicht mocht duwen, wat het personeel van ome Mac dus de hele dag doorstaat. Dus wees een beetje lief voor ze. McKarma is een ding. Wie weet zit er volgende keer wat meer in je ijsje.

Hack 5: ijsje ijsje!
McDonald’s heeft vaste prijzen voor ijs. Zo is een ijshoorntje het goedkoopst, een sundae iets duurder en de McFlurry het duurst. Als je een goedkoop ijsje wil, vraag dan specifiek naar een ijshoorn in een bakje.

Als je een ijshoorn in een bakje vraagt betaal je namelijk de prijs van de ijshoorn. Als je naar een sundae zonder saus vraagt, betaal je de volle mep voor een sundae. Het grappige? Je krijgt bij beide verzoeken hetzelfde: softijs in een bakje.

 

https://glamour.gjstatic.nl/thumbnails/GenjArticleBundle/Article/fileUpload/detail/01/07/20/smullend-nieuws-mcdonald-s-heeft-deze-maand-een-cadeau-kalender-10720.jpg

 

Anti-hack: dit kan dus niet
Ja, er zijn ook dingen die niet kunnen. Bij McDonald’s kan je geen extra’s aan een burger toe laten voegen. Is het systeem waar ze mee werken niet op gebouwd, kan gewoon niet. Als je bijvoorbeeld een extra plakje cheddar wil heb je pech. Wat je wél kan doen, als je het doorzettingsvermogen van vliegende olifant hebt, is een 2e burger bestellen, en ALLES eraf laten halen, behalve het plakje cheddar. Dan betaal je dus wel voor 2 burgers … maar heb je wel je extra plakje cheddar.

Laatste tip: Houd Uber Eats in de gaten. Schijnbaar is er McDonald’s Delivery op komst via dat platform, wat in Amsterdam zelfs al in werking is. Dus. Zodra dat in mijn woonplaats beschikbaar is bereid ik me voor op voor de rest van m’n leven rondrollen.

Heb jij nog een McDonald’s hack?