Fashion: mijn nieuwste baby’s | Hoe, wat en waar

Een fashion artikel?! Ja, het is toch echt zo. Naast make-up heb ik een grote liefde voor tassen, kleding en natuurlijk schoenen. Vandaar dat ik het niet kon laten om deze nieuwe schatjes van een aanwinst met jullie te delen.

Ze zijn so pretty! Sinds ze binnenkwamen zijn ik en m’n nieuwe liefdes onafscheidelijk. Ze zijn in het echt minstens net zo mooi als op de foto’s. Misschien zelfs wel mooier. Ik had deze nieuwe schoenen al een paar keer op social media laten zien, waarna ik een aantal vragen kreeg. Naast dat ik m’n nieuwe schoenen show ga ik dus ook die vragen beantwoorden.

Waar heb je ze vandaan?

Ik heb de loterij tot nu toe nog niet gewonnen. Misschien komt dat ooit nog, maar het leek me dan toch verstandiger om ze te bestellen bij Weekly New Items, een Instagram winkeltje die ook een Facebook groep heeft.

Hoe werkt bestellen?

Je bestelt via Whatsapp -zie de Instagram & Facebook links hierboven voor die gegevens-, wat misschien een beetje eng lijkt, maar betrouwbaar is. Weet ik nu uit eigen ervaring te zeggen. Voordat ik bestelde heb ik nog wat opgezocht en rondgevraagd en daar kwamen eigenlijk ook alleen maar positieve berichten uit. De maten van dit model schoen vallen trouwens gewoon gemiddeld. De gemiddelde levertijd is 1-2 weken. Ik heb vlak voor de feestdagen besteld, wat natuurlijk lekker druk is bij de pakketjesmensen, en heb ongeveer 2 weken gewacht. Lijkt me prima.

 

LOUIS VUITTON €150,- incl verzenden Bestellen kan via WhatsApp 0682636820

20 Likes, 1 Comments – WEEKLYNEWITEMS (@weeklynewitems) on Instagram: “LOUIS VUITTON €150,- incl verzenden Bestellen kan via WhatsApp 0682636820”

Ze zijn er ook in andere kleurtjes.

Het handige van Whatsapp bestellen is dat je tijdens en rondom het koopproces gewoon vragen kan stellen en direct contact legt. Volgens mij vallen de meeste producten normaal uit qua maat, maar dat soort dingen kun je dus altijd voor de zekerheid nog eventjes vragen. Voor dit paar heb ik trouwens €150 inclusief verzending betaald.

En, hoe zijn ze?

Zoals ik al zei valt de maat van deze schoenen normaal uit. Doordat het een vrij hoge veterlaars is duurt het even wat langer dan de gemiddelde instappers voor je ze aanhebt, maar ze zitten ook echt fijn. Geen last gehad van pijn of blaren met uitlopen, groot voordeel. Scheelt weer blarenpleisters en een hoop leed. Verder heb ik er alleen maar plezier van!

 

Zouden zulke schoenen ook wat voor jou zijn?

Posts created 878

Eén gedachte over “Fashion: mijn nieuwste baby’s | Hoe, wat en waar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven