MAC lunar new year collectie

Nieuwe MAC cosmetics collectie: Lunar New Year!

MAC cosmetics Lunar New Year collectie

Al jaren komt MAC met vernieuwende en mooie collecties, en met deze weet MAC ons toch weer te verrassen: de Lunar New Year collectie! De peachy ombre vibe trekt me nu al.

De MAC Lunar New Year collectie bestaat uit een aantal aantrekkelijk uitziende producten die qua verpakking en kleuren warm, zacht en peachy ogen. De ekster in mij wordt aangewakkerd. De collectie bestaat uit 5 lipsticks, een blush duo en een oogschaduw palette. De prijzen zijn zoals we die van MAC gewend zijn. Niks onvoorspelbaars op dat gebied, gelukkig.

The #Display ? Who is Ready for this GORGEOUS!!!#Collection ??? The Pastel Ombré Packaging got me drooling!!!!!!!! ?????? NEW! by @maccosmetics #MACLunarNewYear ?? includes: 1. 5 #Lipsticks 2. #EyeshadowPalette 3. #Blush Duo Will be available ▶️ JANUARY 18TH online & select #MAC Stores . . #Obsessed Such a cute collection! Perfect for #Spring2018 !!! What are your thoughts ? ??? XO #Trendmood #maccosmetics . THANK U for this BEAUTIFUL !!! Pic & UPDATE! : @beautybyeloy ??? U Rock! . . . #instabeauty #beauty #mac #blogger #beautyaddict #beautyblog #beautycare #makeupart #makeupartist #makeupblogger #makeupobsessed #wakeupandmakeup #maquillaje #fashion

21.9k Likes, 451 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “The #Display ? Who is Ready for this GORGEOUS!!!#Collection ??? The Pastel Ombré Packaging got me…”

De tinten van de MAC Lunar New Year lipsticks zitten wel redelijk in het nude gebied van lipstick kleuren. Alleen de donkerste kleur lijkt een beetje tussen nude en berry in te zitten, maar ze zijn dus wel allemaal redelijk neutraal. Het zijn gewoon elegante beauty’s.

De kleurtjes in het oogschaduwpalette vallen ook wel onder het neutrale spectrum, en van het blush duo’tje verwacht ik ook wel dat bijna iedereen die qua kleur kan hebben.

De MAC Lunar New Year collectie is vanaf 18 januari in de Verenigde Staten te koop. De verwachting is dat het een niet al te lang tijdje later in Nederland in de verkoop komt. Voor een exacte datum daarvan zullen we nog eventjes geduld moeten hebben.

#Peachy Vibe ?? More #SWATCHES ???? NEW! by @maccosmetics #MACLunarNewYear ?? includes: 1. 5 #Lipsticks : Good Health (Satin) Prosperity (matte) Pure Happiness (cremesheen) Peachy New Year (Satin) To Luck (matte) 2. Luck and Fortune #EyeshadowPalette X 9: Sweet Vapours (L) Precious Occasions (VLXP) Spirit of The Season (S) Georgia Peach (M) Couplets (S) Auspicious (S) Special Charm (M) Lucky and Fortune (M) Lucky 8 (M) 3. #Blush Duo – Love Token + Long Life and Happiness Will be available ▶️ JANUARY 18TH online & select #MAC Stores Perfect for #Spring2018 !!! Loving the pastel ombré packaging!! So cute Who is excited for this collection ? ??? XO #Trendmood #maccosmetics . THANK U for this BEAUTIFUL !!! Pic & update! : @beautybyeloy ??? U Rock! . . . #instabeauty #beauty #mac #blogger #beautyaddict #beautyblog #beautycare #makeupart #makeupartist #makeupblogger #makeupobsessed #wakeupandmakeup #maquillaje #fashion

18.5k Likes, 239 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “#Peachy Vibe ?? More #SWATCHES ???? NEW! by @maccosmetics #MACLunarNewYear ?? includes: 1. 5…”

Zo kun je de kleurtjes nog eventjes wat beter zien. De swatches zien er erg mooi uit, maar van MAC kun je ook wel kwaliteit verwachten, toch? De gouden details in de verpakking maken het net wat meer luxe en feestelijk. Het is wat mij betreft een collectie om blij van te worden, al die mooie kleurtjes.

De laatste tijd ben ik eigenlijk niet zo van nude collecties, maar deze collectie spreekt me dan wel weer heel erg aan! Komt waarschijnlijk doordat een goede verpakking me altijd wel kan overtuigen. Iemand anders die daar ook last van heeft?

Zou jij iets uit de MAC Lunar New Year collectie willen kopen?

Posts created 907

6 gedachten over “Nieuwe MAC cosmetics collectie: Lunar New Year!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven