kylie cosmetics concealer

Kylie Cosmetics brengt ons 30 tinten concealer! | Info & swatches

Kylie Cosmetics brengt concealer in 30 tinten uit!

Wellicht heb je het al voorbij zien komen: Kylie Cosmetics brengt een lijn concealers uit. En niet zomaar een lijn concealers, nee, wel 30 tinten! Voor iedereen zit er dus wel wat bij. Goed om te zien dat de make-up wereld zich ontwikkelt en make-up dus écht voor iedereen wordt.

Kylie Cosmetics Concealers komen 13 december in de verkoop! Ik verwacht dat de eerste batch snel uitverkocht zal raken, dus ga er op tijd voor zitten als je jouw kleur wil scoren. Houd rekening met douanekosten! Als je die wilt vermijden kun je beter met een groepsorder meedoen of je bestelling via Shipito doen. We officiële website van Kylie Cosmetics is het ENIGE officiële verkooppunt van het merk, let dus goed op en koop het gewoon niet ergens anders. Als je the real deal wil.

De prijs van de Kylie SkinConcealers is nog niet bekend gemaakt, maar ik verwacht dat ze tussen de $15 en $20 per stuk gaan kosten. Ik ben in ieder geval zeer benieuwd.

Als je wil weten welke kleur je nodig hebt kun je de swatches bekijken:

More #SWATCHES !! *swipe to the left ?????????? 30 Shades for 30 different skin tones ? @kyliecosmetics Another NEW PRODUCT! #SkinConcealer !!!! creamy with a medium Coverage, gives a luminous finish. Will drop ➡️ DECEMBER 13TH . . . . Today @kyliejenner will reveal the third product, She is full of surprises for the holidays!!! What are your shades?? ? #TRENDMOOD #kyliejenner # . #cosmetics #instamakeup #makeup #ulta #beauty #bbloggers #makeupart #maquillaje #mua #lipstick #lips #lotd #makeuplover

2,017 Likes, 81 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “More #SWATCHES !! *swipe to the left ?????????? 30 Shades for 30 different skin tones ?…”

 

Kylie of Fenty?

Omdat Fenty Beauty natuurlijk met enorm veel lof foundations in letterlijk alle tinten heeft uitgebracht, zag ik redelijk wat ‘commentaar’ op het internet over deze concealer lijn: Kylie zou door zo’n breed kleurenassortiment uit te brengen Fenty aan het nadoen zijn. Hoezo iets positiefs in iets negatiefs omzetten? Zelfs áls het een trend is die andere bedrijven na gaan doen, vind ik het alleen maar een hele goede. Make-up voor iedereen!

Kylie Cosmetics Concealer Groepsorder!

Als er vraag naar is ga ik zeker een Kylie groepsorder doen. Kijk dus bovenin deze website even op het tabje ‘groepsorders’ als je interesse hebt en laat het weten.

Ben jij van plan om de Kylie Cosmetics Concealer aan te gaan schaffen?

 

 

Posts created 897

4 gedachten over “Kylie Cosmetics brengt ons 30 tinten concealer! | Info & swatches

 1. Gaat ze Rihanna achterna?
  Heeft zij make up ondekt?
  Want dat is dan en nieuwtje voor mij……

  Er bestaan meerdere merken die niet gelijk zo bekend zijn als ‘Mac’, maar toch zeker meerdere kleuren hebben.
  Ik kan meerdere merken opnoemen, maar als je iets meer bekend bent in de make up branche is dat niet nodig.

  Betreft het kopen van de concealers…
  Weet ik nog niet. Ik ben al tevreden met de concealers die ik nu gebruik en nog niet toe aan een nieuwe…..
  Overigens wacht ik al een maand op mn Purple Eyeshadow Palette van KC.

 2. Ik zag het laatst voorbij komen op snapchat, ik ben echt mega benieuwd. Ik vind het inderdaad wel heel naar dat mensen negatief gaan doen over het uitgebreiden kleurenassortiment. Dat is juist iets waarover iedere beauty lover echt jaren lang heeft gezeurd, en nu gaan steeds meer merken het doen maar wordt daarop gehaat. Echt heel erg typisch weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven