Beauty hack | Lijmstift in je wenkbrauwen?!

Deze beauty hack gaat je leven veranderen. Je brow game, om precies te zijn. Het kost maar €1, kost weinig tijd en scheelt je dure wenkbrauwproducten. Als je nog twijfelt of dit kan werken, lees dan verder.

Is dat niet gevaarlijk, lijmstift in je wenkbrauwen?

Ik doe het nu al een paar weken dagelijks, lijmstift in de wenkies, en ik heb nergens last van. Als je een heel gevoelig huid hebt kan je het misschien op een vrije dag op een klein stukje wenkbrauw testen, maar in principe zit de lijmstift meer in je wenkbrauwharen dan op je huid en hoor je nergens last van te krijgen. Zo lang je het maar niet op gaat zitten eten.

Wat is het effect?

Het effect is geweldig! Vooral als je, net als ik, nauwelijks wenkbrauwen van jezelf hebt. Als je wél ‘normale’ wenkbrauwen hebt werkt het ook heel handig om je wenkbrauwen in een mum van tijd er veel voller uit te laten zien. Je hebt minder wenkbrauwproduct make-up nodig, en het ziet er op een natuurlijke manier voller uit. Als je me niet gelooft kun je naar de plaatjes kijken. De eerste foto is m’n wenkies hoe ik ze normaal deed, de tweede foto is m’n nieuwe browroutine mét lijmstift.

lijmstift in wenkbrauwenIk heb dus nauwelijks wenkbrauwen van mezelf. Om even te laten zien wat het resultaat van lijmstift in je wenkbrauwen is als je wél normale wenkbrauwen hebt, heb ik 2 foto’s van Kim ter Stege neergezet. De eerste is weer zonder, de tweede met.

LOVABLE ? — EYESHADOW: @makeupgeekcosmetics in Sorbet, Confection, Carnival, Fashion Addict and Whimsical GLITTER: @merakicosmeticsofficial Venus Chunky Glitter LASHES: @lapaigetrends in Homeymix GLOW: @merakicosmeticsofficial Aphrodite Loose Highlighter BROWS: @anastasiabeverlyhills Brow Wiz, Dipbrow Pomade and Clear Gel

1,773 Likes, 59 Comments – Kim ter Stege * ?? (@kimterstege) on Instagram: “LOVABLE ? — EYESHADOW: @makeupgeekcosmetics in Sorbet, Confection, Carnival, Fashion Addict and…”

Todays Question: what do you like most – soft glam or full glam? ✨? — ⋆ @anastasiabeverlyhills Brow Wiz + Dipbrow Pomade (Dark Brown) // Eyeshadows in Metal, Stone & Ash Brown ⋆ @ilashed x @facesbycoco Lashes ⋆ @merakicosmeticsofficial Cybele Loose Highlighter

1,974 Likes, 38 Comments – Kim ter Stege * ?? (@kimterstege) on Instagram: “Todays Question: what do you like most – soft glam or full glam? ✨? — ⋆ @anastasiabeverlyhills…”

 

 

Hoe gebruik je lijmstift in je wenkbrauwen?

Nee, geen zorgen; we gaan niet als een gek rechtstreeks de lijmstift over onze kostbare wenkbrauwen stiften. Het is geen knutselwerkje van de kleuterklas, browgame is serious business. Je hebt een spoolie of een schone wegwerp mascara wand nodig. Daar doe je een beetje van de lijm op, en daarmee kam je het door je wenkbrauwen. Je gebruik het als een soort wenkbrauwgel, eigenlijk. Alleen werkt het stukken beter. Het blijft erg goed zitten, moet ik zeggen. En met wat micellair water of make-up remover is het er in no-time weer af.

Als je duidelijkere instructies wilt, kun je nog dit filmpje bekijken:

GLUE STICK IN MY BROWS?!! ⋆ Here is what happened

I’ve never seen someone else on YouTube do this technique. So I really wanted to share it with you. I used GLUE STICK FOR PERFECT BROWS. Not to cover them up, but as a “primer” to make my hairs stick up straight.

Kort samengevat; het is goedkoop, makkelijk en het werkt geweldig! Is er nog een reden om het niet uit te proberen?

 

Ben jij van plan om lijmstift in je wenkbrauwen uit te proberen?

 

 

Posts created 878

6 gedachten over “Beauty hack | Lijmstift in je wenkbrauwen?!

  1. Wat een super mooi effect! Eerlijk, ik ga deze week een lijmstick halen bij de Hema want ik struggle soms zo erg met de haartjes aan de zijkant die maar niet willen doen wat ik wil (zelfs met de ABH brow gel). Heb het wel vaker zien langskomen maar het gaat nu echt gebeuren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven