Fenty Beauty | Hoe een make-up lijn uitvinding van het jaar werd

 

Make-up merk Fenty Beauty van Rihanna is gewoon uitvinding van het jaar geworden! Fenty heeft een plekje gekregen in de top 25 uitvindingen van het jaar door Time magazine. Waarom dat zo een big deal is? Het is niet zo gewoon dat een cosmeticaproduct uitvinding van het jaar wordt. In die top 25 staan namelijk producten zoals een bril waardoor blinden kunnen zien, de iPhone X en liften die behalve naar beneden en boven ook andere richtingen op kunnen bewegen. En daar staat de collectie van tante Riri gewoon tussen!

Vanaf het begin was Fenty Beauty al een groot succes. Er zijn al veel make-up merken groot geworden doordat ze zijn gestart door een bekend persoon, maar Fenty Beauty heeft daarnaast nog steeds toegevoegde waarde. Dat blijkt sowieso al uit deze bekroning, maar ook uit de reacties op en reviews van het merk. Fenty is vanaf het begin al een grote hype die niet lijkt te stoppen.

 

No Title

No Description

 

De lijn van 40 tinten foundation -zodat er écht voor iedereen een tint bij zit- heeft een revolutionair effect gehad op de make-up industrie. Van wat ik ervan gemerkt heb in ieder geval. Hoe fijn is het dat je je niet druk hoeft te maken of je tint er wel bij zit of niet? Vooral hele lichte en donkere huidjes kunnen zeker niet bij elk merk terecht voor een fijne foundation. Met mijn eigen tintje merk ik ook dat ik bij de drogist niet heel ver kom als ik een foundation of concealer zoek. Dat maakt zo’n mega assortiment aan tinten ideaal. Het draagt ook wel een beetje een goede boodschap met zich mee, vind ik zelf. Make-up is voor iedereen!

 

No Title

No Description

 

Dus, ga zo door, Fenty! Als je even niet weet waar je je geld aan uit moet geven en net als ik soms last hebt van ekstergevoelens kun je ook heel goed bij Fenty terecht: naast de foundations zijn er nog veel meer prachtige producten in elegante verpakkingen – vooral de Holiday collection is zo mooi dat je even een zonnebril op moet zetten. En dan voor nu drie hoeraatjes voor Fenty Beauty!

 

Vind jij het terecht dat een make-up lijn uitvinding van het jaar is geworden?

 

 

Posts created 897

9 gedachten over “Fenty Beauty | Hoe een make-up lijn uitvinding van het jaar werd

 1. Leuk artikel! Ik vind het echt super dat er zoveel tinten foundation beschikbaar zijn. Bij de Gigi Hadid collectie is dat bijvoorbeeld niet zo, ik heb daar al veel negatieve dingen over gehoord.

 2. Een ‘uitvinding’ kan ik het niet echt noemen, maar ik vind het symbolisch wel heel mooi. Inderdaad, het is eigenlijk een schande dat niet elke huidskleur standaard een passende foundation kan vinden.

 3. Ben benieuwd of dat ook in Nederland te verkrijgen is. En tot hoeveel gaat het kosten voor die make-up…
  Als ze 40 kleuren foundation hebben zitten er ook misschien matte en vloeibare bij????

 4. Fenty is de enige met 40 kleuren. meer merken.
  Het gaat hier om de naam.. dat snappen we wel.
  Een bril die een blind iemand op zet en weer wat ziet is heeeeel wat anders dan
  weeer een cosmetica merk.
  Ik zie niets wat nou echt vernieuwend is…..
  Wil niet zeggen dat het merk slecht is, absoluut niet.
  maar ik vind liften die van boven naar beneden gaan en van links naar recht iets meer op zn plek.

 5. Ik vind het vooral nogal overdreven. Ik bedoel bij MAC kun je ook wel terecht met een wit gezicht of heel donker huidje. Dus het is by far geen uitvinding! Maar ik heb natuurlijk de knop “volgen” ook aangeklikt op Instagram en de site bekeken en Hey het is gewoon mooi. Vooral die verpakking is zo bijzonder. Dus ja voors- en tegens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven