jeffree star drama 2020 wat is er aan de hand

Alles over de Jeffree Star Cosmetics Holiday collection 2017!

Jeffree Star Cosmetics Holiday collection 2017

Nee, de familiy collection die pas geleden uit is gekomen is niet de  Jeffree Star Cosmetics Holiday collection van 2017. Die is net pas bekend gemaakt! Hier kun je lezen wat er allemaal uitkomt en waar het allemaal te koop komt. Ik ben in ieder geval enthousiast!

De  Jeffree Star Cosmetics Holiday collection 2017 Velour Liquid Lipsticks

Langste subtitel ooit. Anyway, dit zijn de Velour Liquid Lipsticks! Er zitten zowel neutrale als gewaagde kleurtjes bij, iets er tussenin, lichte kleuren, donkere kleuren … voor elke wens is er wel iets. En kijk die verpakking met glitter! Die komt regelrecht uit m’n dromen. Je hoort het al, ik ben een beetje bevooroordeeld en heb deze producten nodig. Met Mermaid Blood op #1.

 

 Jeffree Star Cosmetics Holiday collection 2017

 

De rest van de collectie

De Jeffree Star Cosmetics Holiday Collection 2017 bevat meer dan alleen liquid lipsticks! Vooral de highlighter palettes zijn opvallend; tot nu toe heeft Jeffree Star Cosmetics alleen maar losse highlighters uitgebracht, de Skin Frosts. Nu komen het 24 Karat en Platinum Ice palette eraan! Beide Skin Frost palettes bevatten 2 kleuren die al eerder als singles uitgebracht zijn, de rest van de kleuren zijn nieuw in het assortiment. De highlighter palettes gaan $40 per stuk kosten.

De roze spiegel in de vorm van een ster die Jeffree op de allereerste foto in dit artikel vast heeft komt trouwens ook in de verkoop! Hij gaat $20 kosten. Da’s een koopje voor een toverstaf.  De Lip Scrubs komen in de smaken Marshmallow en Lemon Icebox Cookies!

 

#REVEALED ???? Damn, that’s a huge!!! @jeffreestarcosmetics #Holidays2017 #Collection and I had to watch @jeffreestar Youtube video like twice to make sure I got u all of the info haha ??….Are you ready for Pink, Glittery (#Obsessed over this packaging), fun colors, wearable colors…. Here is what the full collection includes *swipe to the left for all swatches and names: . 1. 2 NEW #SkinFrostProPaletteS !!!! ?✨ (The perfect size to travel with) $40, Each palette has 6 shades, 4 new shades and 2 existing shades #24Karat ?- King Tut & Dark Horse are permanent shades all others are new! Also in pic is the comparison between Trophy Wife by @fentybeauty Vs Liberace, which has different finishes and tones. #PlatinumIce ❄️.- Ice Cold & Lavender Snow arre permanent all other shades are new, Pink Chill has one new sheer (with a pink shift) formula. . 2. 8 #VelourLiquidLipstick Shades $18 Each – all new shades . 3. 4 #LipAmmunition $18 Each – all new shades. (Redrum is one of our favorite liquid lipstick shades, now in lipstick!) 1 glittery finish – Champgane Tears 3 satin finish. . 4. 3 #VelourLipScrub $12 . 5. New Star Mirror!! $20 which will be sold on their website in hot pink and baby pink + other shades Exclusive to other retailers -DECEMBER. . Will be Available ▶️ NOVEMBER 18 @ 10am PST + FREE shipping U.S. note : they will have a BIG #SALE on the entire website (holiday collection excluded) for #BlackFriday & #CyberMonday. . . WOW!!!!!!!!! #ImSHOOK ?✨? So….. what are your favorites ????? #makeupoftheday #jeffreestarcosmetics #jeffreestar THANK U for our HOTTTTT!!!!! ??for all the updates!!!!!! U ROCK! ? #makeupoftheday #mua #ilovemakeup #makeup #makeupaddict #makeuplover #makeupblogger #makeuponpoint #onpoint #makeuplook #makeuplove #makeuptalk #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict

6,864 Likes, 353 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “#REVEALED ???? Damn, that’s a huge!!! @jeffreestarcosmetics #Holidays2017 #Collection and I had to…”

 

Waar en wanneer kunnen we deze collectie kopen?

18 december komt deze collectie op de website van Jeffree Star Cosmetics, en naar verwachting ook op BeautyBay en bij The Makeup Spot. Volg voor actuele updates de Matte & Shimmer Facebookpagina, daar plaatst ik zulke details zodra die bekend zijn.

Één dingetje is jammer: er is nu al bekend dat de Jeffree Star Cosmetics Holiday collection 2017 uitgesloten is van Black Friday korting. Daar hoef je dus niet op gaan zitten wachten, dus inslaan voordat het uitverkocht is!

Wat zou jij van deze collectie willen hebben?

 

Posts created 884

3 gedachten over “Alles over de Jeffree Star Cosmetics Holiday collection 2017!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven