nyx adventskalender 2017 nederland

NYX adventskalender 2017 | Wat, waar & wanneer

NYX adventskalender 2017

Ja, de NYX adventskalender 2017 komt ook naar Nederland, en hier kun je lezen waar die te koop komt & wanneer!

De NYX adventskalender van 2017

Het gaat allemaal om lippies! De NYX adventskalender 2017 versie is gevuld met 24 lipproducten achter elk deurtje. Welke lipproducten precies ga ik niet verklappen, want dan is het geen verrassing meer. En dat is toch juist leuk? Dat je niet weet wat er achter elk deurtje zit? Elke dag van december een ander cadeautje. Helemaal top! NYX heeft veel verschillende soorten en kleuren lipproducten, dus er zal ook wel meer dan genoeg  variatie in de adventskalender zitten.

 

No Title

No Description

 

Waar & wanneer je de NYX adventskalender kan kopen

De NYX adventskalender 2017 zal vanaf 17 november in de NYX stores in Nederland te koop zijn, en kort daarna bij de Douglas verkrijgbaar zijn. Da’s volgende week al, dus je hoeft niet lang te wachten. Hoe duur ‘ie gaat worden weet ik niet tot op de eurocent, maar in de Verenigde Staten kost hij $65. De prijs zal daar ongeveer in de buurt van liggen. Geen gek prijsje voor 24 lipproducten, toch? Ik zeg doen.

 

No Title

No Description

 

NYX 2017 holiday collection

Naast de adventskalender komen er nog meer NYX holiday goodies deze kant op! De 3 vaults komen weer terug: de Soft Matte Lip Vault, de Liquid Suede Vault en de Lip Lingerie vault. In een Vault zitten dus alle kleuren van dat specifieke lipproduct die NYX heeft uitgebracht! Er komen ook nog wat kleinere schattige lip setjes in de NYX store, dus voor elk budget is er wel een leuk NYX setje voor onder de boom te vinden. Tenzij je geen geduld hebt, dan heb je het gewoon allang gebruikt voordat het überhaupt kerst is. Maakt niet uit.

Dus, allemaal even een kijkje nemen in de NYX store! Die zitten tegenwoordig in Amsterdam en Rotterdam. Je zal geen spijt krijgen.

Was jij van plan om de NYX adventskalender 2017 te gaan kopen?

 

Posts created 907

7 gedachten over “NYX adventskalender 2017 | Wat, waar & wanneer

  1. Ik ben nog nooit bij de NYX hier in Nederland geweest. Jammer dat er nog maar zo weinig winkels zijn. Ik vond het een hele fijne winkel in Barcelona. Gelukkig verkopen ze bij de Douglas hier nu ook NYX en als ze iets niet hebben bestellen ze dat meestal voor je zonder verzendkosten. Bij de DM hier net over de grens hebben ze sinds kort ook NYX.

  2. Die ziet er zo leuk uit! Eindelijk eens een betaalbare beauty advent kalender die helemaal bij me past. Zo heb je meteen allerlei mini’s die je kan testen. (:
    Liefs,
    Yara

  3. Ik ben nog nooit bij de NYX hier in Nederland geweest. Jammer dat er nog maar zo weinig winkels zijn. Ik vond het een hele fijne winkel in Barcelona. Gelukkig verkopen ze bij de Douglas hier nu ook NYX en als ze iets niet hebben bestellen ze dat meestal voor je zonder verzendkosten. Bij de DM hier net over de grens hebben ze sinds kort ook NYX.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven