makeup holiday collecties 2017

Prachtige, gierigmakende make-up holiday collecties 2017!

Elk jaar worden wij in make-up land weer verblijd met prachtige, feestelijke en kerstelijke make-up collecties, om de feestdagen extra goed te kunnen vieren. Eigenlijk om ons een goede reden te geven om nog meer make-up te kopen.

Ook in 2017 hebben de make-up merken flink hun best gedaan om ons ons geld afhandig te maken. En ik moet je eerlijk zeggen, het ziet er goed uit!

 

MAC Snowball | Holiday collection 2017

No Title

No Description

Packaging goals! Typisch voorbeeld van iets waar ik een fortuin aan uit zou geven, alleen al omdat het er mooi uitziet. Online is deze collectie van MAC al te koop en binnenkort ook in de winkels.

Huda Beauty Holiday Collection 2017

Vers van de pers! (Een deel van) de Huda Beauty Kerstcollectie van 2017. 4 mini oogschaduw palettes en verschillende mini lipstick setjes, die letterlijk in lippen komen. Hoe schattig is dit? Ik zou erg blij zijn als dit bij mij onder de kerstboom komt te liggen …

De lip setjes kosten $25 per stuk en de mini oogschaduw palettes $27. Handigs en goedkoopst is om ze bij Cultbeauty te bestellen, maar Sephora heeft ze ook.

All available NOW! LINK ➡️ BIO ??? online @sephora #Holidays2017 !!!!! @hudabeauty Includes: 1. 5 NEW! Lips SETS!!! By @hudabeauty Each Set $25 includes: a #LipPencil / #MatteLiquidLipstick / #LipStrobe (all inside a metal lips box) : Muse & Angelic Bombshell & Ritzy Trendsetter & Snobby Trophy Wife & Shameless The Silver Fox Set *(not in pic)will be #Sephora Exclusive !!. . 2. The 4 NEW! Mini #EyeshadowPalettes $27 Each #SmokeyObsession #ElectricObsession #WarmBrownObsession #MauveObsession ❄️?? What did u get? XO #Trendmood #huda #hudabeauty Thank you for the beautiful update! @faryal_aali . . #instabeauty #beauty #beautyaddict #cosmetics #bblogger #beautyaddict #beautyblog #beautycare #makeupart #makeupartist #makeupblogger #makeupobsessed #wakeupandmakeup #maquillaje #fashion #sephora

6,299 Likes, 103 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “All available NOW! LINK ➡️ BIO ??? online @sephora #Holidays2017 !!!!! @hudabeauty Includes: 1….”

 

Morphe Dare To Create | Holiday collection 2017

Niks geen mini’s, Morphe pakt uit met een prachtige uitgebreide kerstcollectie: verschillende oogschaduw palettes, glitterende kwasten en allemaal mooie lipproducten! Er is meer dan genoeg om je kerstbonus aan op te maken. 7 november komt deze collectie uit op de website van Morphe.

Als je nog even rustig gedetailleerd wil nalezen welke producten er allemaal precies in de Dare To Create collectie zitten en hoe dat er allemaal uitziet heeft Kim ter Stege een mooi artikel gemaakt.

No Title

No Description

No Title

No Description

 

Lime Crime Holidays 2017 bundles

Lime Crime verkoopt al meerdere bundles en setjes, maar heeft deze Diamond Crushers nog even in een extra kerstachtig jasje gestoken. Voor $25 ontvang je 3 mini Diamond Crushers in een cracker box.  En ik heb zo het gevoel dat er nog meer aan zit te komen .. maar laten we dat nog maar even afwachten. Voor nu hebben we deze schattige boxjes!

 

Available Now!!! #Holidays2017 Bundles And more??? online @limecrimemakeup Look at these cute little sets with MINIS!!! ???? We love minis!! It’s the Diamond Crushers Cracker Boxs $25 Each : Golds – Cleopatra (blush/gold shift) Dope (cotton candy/champagne shift) Lit (extreme rose gold) Glinda – Pink Pearl (iridescent pale pink) Choke (baby pink/baby blue shift) Acid Fairy (lavender/mint shift) Unicorn – Unicorn (lavender/rainbow sparkle) Unicorn Queen (electric violet) Black Unicorn (black rainbow) And there are more… What did u get ?? ✨?? XO #Trendmood #limecrimemakeup THANK U for gorgeous Update!!!! @ellyz_cln ? U ROCK!!!. . . . #cosmetics #highlighter #highlighting #palette #makeupmafia #makeuptalk #beauty #instamakeup #makeupoftheday #instamakeup #newcollection #new #ilovemakeup

4,348 Likes, 47 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “Available Now!!! #Holidays2017 Bundles And more??? online @limecrimemakeup Look at these cute…”

 

Ben ik nog iets vergeten? Welke Holiday collection 2017 vind jij tot nu toe het mooist?

Posts created 907

2 gedachten over “Prachtige, gierigmakende make-up holiday collecties 2017!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven