borsten tapen

Hoe je charmant een outfit zonder bh draagt – ook voor grote maten

-Voor actuele beauty tips & vragen kan je me altijd benaderen of volgen op Instagram! (@matteshimmer)-

Een outfit met een open rug en/of diep decolleté dragen kan voor met alle maatjes! Laat je dus vooral niet tegenhouden. Die mooie jurk of dat toffe topje kan jij ook gewoon charmant dragen.

Als je een jurk of andere outfit met een open rug hebt zou je een plak BH kunnen proberen, maar als het kledingstuk een heel diep uitgesneden decolleté heeft zie je dat alsnog zitten. Ook werken plak BH’s niet met alle maatjes… soms geven ze niet genoeg support. Soms heb je support gewoon nodig om er fabulous uit te zien! Gelukkig zijn daar ook nog andere truukjes voor.

Duct tape is je vriend

Zo kan je bijvoorbeeld je borsten afplakken met duct tape. Ja, die grijze dikke tape waarmee je vriend z’n uit elkaar vallende fiets aan elkaar plakt (true story). Het klinkt niet erg charmant, maar duct tape is een van de meest krachtige tapes die er bestaan. Als je voor deze manier gaat, plak wel even je tepels af met een speciale sticker daarvoor (Aliexpress) of doe een stukje tissue onder de duct tape.

Duct tape is dus krachtiger dan bijvoorbeeld een plak BH, En het leuke is, je kan het vormen hoe je wil! Zo kan je dus je boobies met duct tape support geven zonder dat je dat ziet zitten. Je moet simpelweg even kijken hoe ver je de duct tape kan plakken en dat het nog onder de stof van je kledingstuk valt, zodat het niet zichtbaar is wanneer je het aan hebt. Als je een stofje hebt dat veel of makkelijk schuift kun je dat op z’n plek houden door fashion tape (dubbelzijdig textieltape) te gebruiken.

Hoe tape je je boobies in?

Het is lastiger om in tekst uit te leggen en makkelijker om te zien. Zelf vind ik onderstaand filmpje ontzettend handig! De dame in het filmpje heeft ook vrij grote borsten, zo zie je maar meteen dat het dus ook voor grote maten werkt.

 

DEMO: HOW TO TAPE FOR BIG BOOBS | SPAGHETTI STRING DRESSES, DEEP PLUNGE DRESSES

No Description

 

Even kort samengevat: je plakt de tape in stroken van beneden naar boven. Je begint een stukje onder je tepelhof en plakt de tape verder naar boven (houd je borsten een beetje omhoog terwijl je plakt, hoe ‘hoog’ je ze uiteindelijk wilt hebben) tot aan ongeveer je sleutelbeen, afhankelijk van de bandjes die je topje heeft.

In het unieke geval dat je voor strapless én open rug gaat bestaat er ook een techniek waarmee je je boobies sideways af kan tapen.

Toch maar geen tape?

Als je borsten nou toch te groot zijn om in te tapen, en dat niet lukt, kun je nog steeds zonder BH de deur uit. Zoek dan naar kledingstukken die bij je borsten wat strakker zitten zodat ze support geven. (Plak nog wel je tepels af als je niet wilt dat die doorschijnen als je het even koud hebt. Tegenwoordig zijn er ook kledingstukken voor plussize te vinden die ingebouwde cups hebben, waardoor je dus zonder BH alsnog wat meer support hebt. Nog een filmpje van een mooie dame die hier nog wat tips over geeft.

HOW I GO BRALESS ! TIPS FOR BIG BREASTS & FEELING CONFIDENT

No Description

 

Zou jij wel eens een kledingstuk zonder BH willen dragen?