sephora düsseldorf open

Sephora lovers opgelet: Sephora in Düsseldorf is open!

Sephora Düsseldorf is open!

Een feestje voor iedereen die van Sephora en de prachtige merken die ze hebben houdt: de Sephora in Düsseldorf is open! Eerder ging er al een Sephora open in Duitsland, maar deze was vanaf Nederland nog bijna net zo ver rijden als naar Parijs. Düsseldorf ligt een stuk dichterbij: ongeveer bij de Nederlandse grens bij Venlo. Vanaf Nijmegen is het iets meer dan een uurtje rijden voordat je in Düsseldorf bent (120 km)! En dat is dus een stuk beter te doen.

Waar in Düsseldorf vind je Sephora?

De Sephora in Düsseldorf zit in winkelcentrum Kaufhof Galeria. Op de site van dit winkelcentrum zie je ook Sephora staan. Dat betekent: Sephora in Düsseldorf is open! Tijd om een tripje te gaan plannen.

 

sephora düsseldorf open

 

Als je nog studenten OV hebt is dit al helemaal chill: dan kun je gratis tot de grens reizen en ben je niet zo veel kwijt voor het laatste stukje binnen Duitsland. Verder is Düsseldorf een ontzettend leuke stad om te winkelen, lekker te eten en in deze periode van zijn er natuurlijk ook de Kerstmarkten! Maak er een extra leuk tripje van.

De Sephora die in Düsseldorf is geopend is niet de enige Sephora in Duitsland. Als je op Sephora.de kijkt bij ‘Wo finden sie uns’ (=waar kun je ons vinden), zie je eerst 3 locaties aangegeven. MAAR, als je naar beneden op het kaartje gaat kijken (en even uitzoomt zodat je heel Duitsland kan zien) zie je wel 6 Sephora winkels in Duitsland! Als je dus al toevallig naar een andere plek in Duitsland wilde gaan, kan je dus ook even checken of daar een Sephora in de buurt zit.

Merken Sephora Düsseldorf

De Sephora in Düsseldorf heeft volgens de Duitse Sephora website heeft onder andere de volgende merken:
Kat von D, Too Faced, Huda Beauty, Becca en Marc Jacobs Beauty… en nog meer. Dit zijn dus echt de merken die in Nederland moeilijk te verkrijgen zijn. Super fijn!

Hopelijk gaat Sephora Duitsland nog een webwinkel openen… dat zou een ideale bijkomstigheid zijn. Voor nu ga ik in ieder geval een tripje naar Düsseldorf plannen!

Wil jij naar Düsseldorf om bij Sephora te winkelen?