Make-up favorieten | Mijn holy grails!

Er is zo veel make-up om van te houden, maar ze kunnen helaas niet allemaal favorietjes zijn. Sommige producten zijn gewoon net dat stukje makkelijker om mee te werken en van te houden. Hier vertel ik wat mijn absolute favorieten zijn en waarom.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Dit is echt m’n favoriete-nummer-1-super-all-star product. Ook 1 van de weinige producten die ik echt élke dag gebruik. Ik draag namelijk niet elke dag een full-face make-up look, ain’t nobody got time for that. Wenkies doe ik dan wél elke dag, en bijna altijd met deze dipbrow pomade. (Als ik ga zwemmen o.i.d. gebruik ik namelijk Wunderbrow.)

Ja, er zijn een heeeeeleboel vergelijkbare producten op de markt. Pomades en browgels van andere merken. Hoewel daar ook hele goede tussen zitten blijft deze voor mij een topper. Het aanbrengen werkt fijn en hij blijft ook het langste zitten. Het is gewoon voor mij het perfecte wenkbrauwproduct.

 

Keep loving that Morphe x Jaclyn Hill palette ??? – – USED PRODUCTS @morphebrushes @jaclynhill Jaclyn Hill palette @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade ‘Ebony’ @kimterstege Gluestick brow technique ?? @annytude Sultry lashes – #morphe #morphebrushes #morphegirl #morphebabe #lips #instabeauty #abh #anastasiabeverlyhills #makeup #lipart #mua #makeupartist #bbdaretoshare #makeuplover #instamakeup #makegirlz #vegas_nay #fiercesociety #beauty #makeupartistsworldwide #featuremuas #featuring_mua #instabeauty #lipart #wakeupandmakeup #instamakeup #shimycatsmua #mua_underdogs #makeupslaves #inssta_makeup #makeupartist #motd #fotd

498 Likes, 39 Comments – Mariska Rietveld (@matteshimmer) on Instagram: “Keep loving that Morphe x Jaclyn Hill palette ??? – – USED PRODUCTS @morphebrushes @jaclynhill…”

 

L’oreal Infallible Pro Glow foundation

Voor m’n droge huidje vind ik dit echt de beste foundation ooit. Medium dekking, oxideert niet, blijft netjes zitten en geeft een mooi effect. Meer kan ik niet wensen van een foundation. Hij is inderdaad niet in Nederland te koop; ik bestel ‘m bij Walmart en laat ‘m naar Nederland bezorgen via Shipito. Kost wat moeite maar dan heb je ook wat.

Anastasia Beverly Hills Lipsticks

Als we het over matte huls lipsticks hebben zijn MAC lipsticks voor lange tijd m’n favoriet geweest. Totdat Anastasia eerder dit jaar huls lipsticks uitbracht! Ze zijn eigenlijk heel vergelijkbaar met MAC lipsticks, maar doordat ze egaler slijten dan MAC (alle lipsticks slijten uiteindelijk, hoe goed ze ook zijn) vind ik ze net iets fijner.

Op het gebied van liquid lipsticks is Anastasia ook heel goed, maar domineert Jeffree Star Cosmetics toch wel mijn make-up collectie.

 

? S W E E T ? – – USED PRODUCTS @juviasplace Zulu Palette @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade ‘Ebony’ @beautybakeriemakeup Lip Whip ‘Take Me For Pomegranate’ @lorealnl Infallible Pro Glow foundation @annytude Sultry lashes – #beautybakerie #beautybakeriemakeup #beautybay #bbdaretoshare #makeup #boozyshop #mua #makeupartist #juviasplace #makeuplover #instamakeup #makegirlz #vegas_nay #fiercesociety #sigmabeauty #makeupartistsworldwide #featuremuas #featuring_mua #instabeauty #wakeupandmakeup #instamakeup #shimycatsmua #mua_underdogs #makeupslaves #inssta_makeup #makeupartist #motd #fotd

491 Likes, 41 Comments – Mariska Rietveld (@matteshimmer) on Instagram: “? S W E E T ? – – USED PRODUCTS @juviasplace Zulu Palette @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade…”

 

Annytude nepwimpers

Ze zijn ontzettend mooi. Ze zijn kwalitatief. Ze zijn -rekening houdend met de prijsklasse- netjes geprijsd. Ik zie zo vaak nep wimpers van luxe merken voor €30 … dan scheelt het toch bijna de helft als je Annytude koopt. En ze gaan bessssst wel lang mee. Ik gebruik voor al m’n Instagram foto’s sowieso altijd Annytude.

Colourpop concealer

M’n enige favoriet waarvan er geen review op m’n blog staat, schandalig! Ik twijfelde om ‘m bij m’n favorieten te zetten, omdat ik er wisselende berichten over hoor. Anderen vinden ‘m vaak niet slecht, maar ook niet ZO goed als ik dat vind. Ik vind ‘m eigenlijk heel vergelijkbaar met de NARS concealer die ik heb, behalve dan dat ‘ie ongeveer 70% goedkoper is. (Kan niet rekenen, pin me er niet op vast. Scheelt iig veel.)  Daarbij gebruik ik ‘m elke dag en ben ik alweer aan een nieuwe toe. Ik vind ‘m geweldig.

 

Welke producten zijn jouw absolute favorieten?

 

 

 

 

Posts created 862

5 gedachten over “Make-up favorieten | Mijn holy grails!

  1. Qua lipsticks ben ik nog steeds gek op MAC lipsticks; ik heb tot nu toe nog geen fijnere gevonden. Die van Anastasia heb ik nog niet geprobeerd, dus daar ben ik nu wel benieuwd naar geworden!

  2. Ik heb ze nog geen van alle geprobeerd, maar ik ga flink sparen om weer te gaan kopen! Mijn favoriete producten zijn vooral de Max Factor Clump Defy mascara, de Colourpop liquid lipsticks en de Benefit Ka-Brow wenkbrauwgel!

  3. Ik ben voor een Exchange jaar in Amerika (ny) en ik heb hier de L’Oréal pro glow concealer gekocht en is voor mij ook echt perfect! Echt jammer dat zoveel producten van hier niet in nl te koop zijn! Leuk artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven