Nikkietutorials over botox: ‘ik heb heel veel laten doen’

 

Ik voelde me bijna een beetje verraden toen ik Nikkie hierover hoorde vertellen, want ik had altijd het idee dat ze op lip fillers na redelijk naturel was gebleven. Mijn oren klapperden dan ook een beetje toen ze vertelde wat ze precies had laten doen. Die zag ik niet aankomen. Is dat naïef? Eerlijk is eerlijk: ze heeft een specialist die knap werk verricht.

Wat ze allemaal precies heeft laten doen? Lip fillers wisten we al. In d’r kaken (tegen knarsetanden in je slaap) heeft ze ook wel eens op Snapchat verteld. Bij de mondhoekjes was voor mij nieuw, net als de jukbeenderen en zelfs tot aan het puntje van de neus.

Als je wil horen wat het nou allemaal exact is geweest; in dit filmpje vertelt Nikkie er zelf over. Dit is sowieso een geweldig leuke aflevering van ‘In Bed Met Fred’, dus ik raad je aan om ook deel 1 te kijken. Ga je geen spijt van krijgen.

NikkieTutorials – In Bed Met Fred | Deel 2 | FRED VAN LEER

NikkieTutorials vertelt over haar botox, burn-out, angst voor de dood en veel meer in deel 2. In Bed Met Fred wordt mogelijk gemaakt door Swiss Sense: http://bit.ly/2fC0V8D Deel 1 gemist? Hier: https://youtu.be/EMhbA85xX2Y – Maskers en vaas op nachtkastje: ‘S Zomers Bloemen – http://www.zomersbloemen.nl/ – Kunstwerk vrouwengezicht: https://www.wendybuiter.com/ – Pyjama’s Fred & gasten: https://goo.gl/gUAKyE YouTube Nikkie: https://www.youtube.com/user/NikkieTutorials Vond je deze video nou leuk?

Best wel netjes dat ze er gewoon open over is. Dat vind ik wel tof. Meer dan genoeg mensen die het zouden proberen te verbergen.

Aan de ene kant snap ik wel dat make-up d’r bron van inkomsten is, en haar gezicht dus het canvas. Dan wil je er goed uitzien, flawless, zelfs als er een 948290 megapixel spiegelreflex 15 meter op je bakkes is ingezoomd. Aan de andere kant vraag ik me een beetje af (en hoop ik het niet) of het te maken heeft met een soort sociale druk. Dat het bij ‘het wereldje’ hoort. Ik hoop namelijk dat iedereen zich in de gelegenheid voelt om te doen wat hij of zij voor zichzelf wil, en niet wat je denkt dat anderen verwachten.

Maar goed, laten we deze -voor mij- onverwachte onthulling verder maar niet te zwaar nemen. Een botoxje meer of minder verandert niks aan wie je bent, en Nikkie blijft queen!

 

Wist jij dit al? Hoort het bij haar werk of vind je het overbodig?

 

 

 

Posts created 878

11 gedachten over “Nikkietutorials over botox: ‘ik heb heel veel laten doen’

 1. Zag je dat echt niet aankomen?
  Ik vind het juist wel heel zichtbaar, en was dan ook totaal niet verbaasd.
  Vind het wel tof dat ze er gewoon voor uit komt.
  Maar ze is nog behoorlijk jong, wat moet je dan als je tegen de 50 loopt?

  1. Ik dacht dat ze gewoon veel photoshopte eerlijk gezegd. Ik dacht dat ze wat huidbehandeling had gehad verder o.i.d.

   Tsja, als ze 50 is…. nog meer botox? 😛

 2. Ik had het laatst ook gehoord in die video inderdaad. Het is zeker goed dat ze er gewoon niet om liegt, maar ik snap je punt wel. En eerlijk gezegd vind ik het altijd fijner om te kijken naar iemand met een ‘natuurlijk’ gezicht omdat dat toch wat meer relateble is. Maar ik snap het wel hoor als je gezicht constant in de spotlights staat.

 3. Ik had het ook totaal niet aan zien komen, maar hoe dan ook: ze is hartstikke mooi, én eerlijk, en bovendien heb ik me ook helemaal rot gelachen in deze aflevering. 2 van mijn favoriete mensen bij elkaar!

 4. Wat heb je dit goed geschreven zeg! ik had het filmpje al gezien, was ook verrast maar vind het mega tof dat ze er zo open is. Mooi hoe jij dit – zonder enig oordeel – deelt =)

 5. Op haar vijftigste doet ze heel andere dingen, het is nu vooral heel veel goed cashen en daar later nog van kunnen leven denk ik. Het is een oppervlakkige wereld waarin ze verkeert en het is niet mijn wereld, noch vind ik het logisch of gezond om op die manier met uiterlijk en aan jezelf sleutelen bezig te zijn (met ‘de industrie’/geld als grootste motivatie nog wel).. Maar daarom doe ik wat ik doe en zij wat zij doet, to each their own 🙂

 6. Ik wist wel dat ze iets had laten doen aan haar lippen en tanden, voor haar tanden ging ze volgens mij helemaal naar Dubai toe om ze mooi vierkant te maken. Ik had eigenlijk wel een beetje verwacht dat een figuur zoals zij iets zou gaan sleutelen aan haar gezicht. Zelfs ik, die geen bekendheid is, is altijd onzeker over haar gezicht ook al ziet bijna niemand mij. Ik denk nog altijd eraan om mijn neus te laten doen omdat ik die gewoon niet mooi vind, gelukkig had ik wel toestemming van mijn moeder om die ooit te laten doen! Dus iemand zoals Nikki die altijd in de schijnwerpers staat zal dat wel x10000 hebben dat gevoel wat ik heb. En zeg nou eerlijk, als je zoveel geld had dan zou je het ook wel doen ;p

 7. Sowieso hele leuke afleveringen met Nickie en Fred! Ik was ook verbaasd dat ze naast fillers nog zoveel meer heeft laten doen. Ze is ook nog zo jong! Lijkt me ook niet zo nodig. Ik zie nu pas rimpels verschijnen (bijna 29) op m’n gezicht en ik word nog altijd een paar jaar jonger geschat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven