huda beauty mini eyeshadow palettes

Huda Beauty komt met mini oogschaduw palettes!

 

Huda Beauty is de laatste tijd al goed bezig met het uitbrengen van nieuwe make-up, maar doet daar nog een schepje bovenop met de nieuwe mini oogschaduw palettes!

Als je altijd al iets van Huda Beauty hebt willen proberen, maar dat normaal gesproken iets te prijzig was, of als je gewoon alles van Huda Beauty wil hebben, is dit de kans om je slag te slaan.

De Huda Beauty mini palettes komen in 4 verschillende varianten, voor iedereen de kleurtjes die ‘ie het mooist vindt. De namen van de 4 palettes zijn Smokey Obsession, Electric Obsession, Warm Brown Obsession en Mauve Obsession. Mijn persoonlijke obsessie gaat uit naar Electric Obsession. Ik houd wel van opvallende kleurtjes.

 

#REVEALED ? @hudabeauty NEW Products!!! ???? 4 NEW! Mini #EyeshadowPalettes #SmokeyObsession #ElectricObsession #WarmBrownObsession #MauveObsession Each one includes 9 shades $27 !!! Will be available ➡️ NOVEMBER 1ST @cultbeauty / NOVEMBER 2ND @sephora + globally it’s going to be our new #Obsession ?? Who wants to see them all open? ??XO #Trendmood #huda #hudabeauty . . #instabeauty #beauty #beautyaddict #cosmetics #bblogger #beautyaddict #beautyblog #beautycare #makeupart #makeupartist #makeupblogger #makeupobsessed #wakeupandmakeup #maquillaje #fashion #sephora

9,284 Likes, 209 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “#REVEALED ? @hudabeauty NEW Products!!! ???? 4 NEW! Mini #EyeshadowPalettes #SmokeyObsession…”

 

En dan, het gedeelte wat normaal gesproken het meeste pijn doet, maar dit keer wel meevalt: de palettes kosten $27 per stuk. Da’s dus voor 9 kleurtjes, wat neerkomt op $3 per oogschaduw. Best goed te doen, en al helemaal voor een luxe merk.

Waar je de Huda Mini palettes kan bestellen? Sowieso bij Sephora.com, maar dat is een duurdere omweg. De goedkoopste manier is bestellen bij Cultbeauty. Daar betaal je namelijk geen douanekosten en vaak ook geen verzendkosten. Mijn persoonlijke ervaringen met Cultbeauty zijn ook goed.

Houd je portemonnee maar warm, want over een weekje -op 1 november– komen deze schattige palettes al uit!

 

OPEN!!!!!! ??? Well, all I can say that @hudabeauty is #OnARoll #REVEALED ? NEW Products!!!??? 4 NEW! Mini #EyeshadowPalettes #SmokeyObsession #ElectricObsession #WarmBrownObsession #MauveObsession Each one includes 9 shades $27 !!! Will be available ➡️ NOVEMBER 1ST @cultbeauty / NOVEMBER 2ND @sephora + globally I enjoy seeing these palettes coming to the brand, cause mini palettes are more affordable and so easy to carry with u everywhere. And as much as mauves, Browns, Smokey Shades are more wearable…I feel like electric, Bright, Vibrant shades are coming back! Will be happy to try the electric palette. Just like the palettes name, it’s going to be our new #Obsession ?? Who wants to see them all open? ??XO #Trendmood #huda #hudabeauty .THANK U for this AMAZING!!!! Update!!! @alyciatyler @selinnsibell @ecuevas81 ? U Rock! . #instabeauty #beauty #beautyaddict #cosmetics #bblogger #beautyaddict #beautyblog #beautycare #makeupart #makeupartist #makeupblogger #makeupobsessed #wakeupandmakeup #maquillaje #fashion #sephora

17.9k Likes, 946 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “OPEN!!!!!! ??? Well, all I can say that @hudabeauty is #OnARoll #REVEALED ? NEW Products!!!??? 4…”

Ondanks de palettes minder kleuren hebben dan de andere Huda Beauty palettes zijn ze lekker compleet! Elk Huda Beauty Mini palette heeft wel kleuren met verschillende finishes, ooglid kleuren, crease kleurtjes enzovoorts.

Ik heb nog geen swatches van de palettes gevonden, maar ik houd jullie op de hoogte! Zodra er swatches vindbaar zijn plaats ik ze op de Matte & Shimmer Facebookpagina. Als je die een like geeft blijf je op de hoogte van alle artikelen en make-up-dates die ik plaats.

Ga jij één van de Huda Beauty Mini palettes kopen?

Posts created 876

3 gedachten over “Huda Beauty komt met mini oogschaduw palettes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven