De leukste ‘dad does my voiceover’ make-up tutorials

 

 

Zelfs als je make-up tutorials niet speciaal of heel leuk vindt om naar te kijken, zijn ze toch een stuk leuker als er een humoristisch vleugje van een goedbedoelende leek aan verbonden zit: de gouden formule van de ‘dad does my voiceover’ make-up video’s. Lieve papa’s die hun best doen voor hun kids over een onderwerp wat zacht gezegd niet hun specialiteit is maken de wereld een stukje mooier. Hier zijn de leukste ‘dad does my voiceover’ tutorials.

 

Lamya

Lamya is een knappe, getalenteerde meid met een lieve vader die zijn best doet om het allemaal te redden. Het resultaat van zijn voiceover is hilarisch. “Lipstick …. voor onder je ogen!” Oftewel concealer.

 

PAPA DOET MIJN VOICEOVER| GET READY WITH ME| BE LAMYA

Hi welkom op mijn kanaal! In deze video ga ik mij klaarmaken zoals ik normaal doe, alleen overdrijf ik Ietjes meer.. waarom? Mijn Marokkaanse vader doet mijn VoiceOver! Jullie kennen mijn vader vast nog van de video die we samen hebben opgenomen, zo niet kijk em hier dan nog even: https://www.youtube.com/watch?v=v8o-GvOl6iA&t=14s Special thanks to my dad who did my voiceover!

 

Megss and Bacon

Volgens mij is dit de eerste viral ‘Dad does my voiceover’ makeuptutorial. Hij heeft in ieder geval al 2,4 miljoen views! Meggs heeft een vader die z’n gevoel voor humor goed in weet te zetten als hij eventjes niet weet waar hij het over heeft. Deze video is bijna letterlijk goud waard. Zijn voiceover reactie wanneer er een ‘Naked’ palette bij wordt gepakt is ook goud waard.

 

MY DAD DOES MY VOICEOVER~EVERYDAY MAKEUP ROUTINE//meggs and bacon

I hope you all enjoyed this video! — My Instagram! meggsandbacon.xo — Please like, subscribe, and share! — Business email: contact.megan@yahoo.com

 

Arieh Simon

Nog zo’n hilarische vader die op sommige punten z’n zoon misschien wel een beetje roast … maar op een liefhebbende manier. Deze vader heeft trouwens wél duidelijk op zitten letten; hij weet in ieder geval als enige in dit rijtje wat een beautyblender is. Ook deze video is echt hilarisch.

 

My Dad Does My Voiceover!

OMG! Guys, I am so excited to be uploading this video! As soon as I saw this video going around, I had the idea to do it with my dad and he definitely came thru! I hope you enjoy, leave a comment down below what you thought! Love you!

Brooklyn and Bailey

Ook deze vader weet hilarisch te improviseren als hij even niet weet wat het nou daadwerkelijk is wat er gebruikt wordt. Deze video heeft wel een vrij lange intro, dus skip voor the good stuff even naar 2:00. Ga je geen spijt van krijgen!

 

MY DAD DOES MY VOICEOVER | Bailey’s Everyday Makeup Routine

PRE-ORDER SIMPLE THINGS ▶ http://hyperurl.co/SimpleThings We’ve wanted to do this Dad Does My Voiceover for a long time now, in fact, this was filmed 2 months ago! Now that our Dance Like Me single is behind us, our dad finally had time to record this voiceover!

 

Als je op youtube ‘dad does my voicerover’ in de zoekbalk typt krijg je een eindeloze lijst van dit soort video’s, voor als dit artikel is gaan smaken naar meer. Sommigen zijn wat moeilijker verstaanbaar of vind ik wat minder grappig, dus ik heb hier -naar persoonlijke smaak uiteraard- de paar leukste eruit gepakt.

 

Wat vind jij van de ‘Dad does mij voiceover’ make-up tutorials?

Posts created 902

3 gedachten over “De leukste ‘dad does my voiceover’ make-up tutorials

  1. haha vind dit altijd zulke grappige filmpjes, denk niet dat mijn vader dit allemaal zou weten hoor. Die komt niet verder dan lippenstift en mascara denk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven