De leukste ‘dad does my voiceover’ make-up tutorials

 

 

Zelfs als je make-up tutorials niet speciaal of heel leuk vindt om naar te kijken, zijn ze toch een stuk leuker als er een humoristisch vleugje van een goedbedoelende leek aan verbonden zit: de gouden formule van de ‘dad does my voiceover’ make-up video’s. Lieve papa’s die hun best doen voor hun kids over een onderwerp wat zacht gezegd niet hun specialiteit is maken de wereld een stukje mooier. Hier zijn de leukste ‘dad does my voiceover’ tutorials.

 

Lamya

Lamya is een knappe, getalenteerde meid met een lieve vader die zijn best doet om het allemaal te redden. Het resultaat van zijn voiceover is hilarisch. “Lipstick …. voor onder je ogen!” Oftewel concealer.

 

PAPA DOET MIJN VOICEOVER| GET READY WITH ME| BE LAMYA

No Description

 

Megss and Bacon

Volgens mij is dit de eerste viral ‘Dad does my voiceover’ makeuptutorial. Hij heeft in ieder geval al 2,4 miljoen views! Meggs heeft een vader die z’n gevoel voor humor goed in weet te zetten als hij eventjes niet weet waar hij het over heeft. Deze video is bijna letterlijk goud waard. Zijn voiceover reactie wanneer er een ‘Naked’ palette bij wordt gepakt is ook goud waard.

 

MY DAD DOES MY VOICEOVER~EVERYDAY MAKEUP ROUTINE//meggs and bacon

No Description

 

Arieh Simon

Nog zo’n hilarische vader die op sommige punten z’n zoon misschien wel een beetje roast … maar op een liefhebbende manier. Deze vader heeft trouwens wél duidelijk op zitten letten; hij weet in ieder geval als enige in dit rijtje wat een beautyblender is. Ook deze video is echt hilarisch.

 

No Title

No Description

Brooklyn and Bailey

Ook deze vader weet hilarisch te improviseren als hij even niet weet wat het nou daadwerkelijk is wat er gebruikt wordt. Deze video heeft wel een vrij lange intro, dus skip voor the good stuff even naar 2:00. Ga je geen spijt van krijgen!

 

MY DAD DOES MY VOICEOVER | Bailey’s Everyday Makeup Routine

No Description

 

Als je op youtube ‘dad does my voicerover’ in de zoekbalk typt krijg je een eindeloze lijst van dit soort video’s, voor als dit artikel is gaan smaken naar meer. Sommigen zijn wat moeilijker verstaanbaar of vind ik wat minder grappig, dus ik heb hier -naar persoonlijke smaak uiteraard- de paar leukste eruit gepakt.

 

Wat vind jij van de ‘Dad does mij voiceover’ make-up tutorials?