Favoriete AliExpress & Annytude wimpers

 

Met nep wimpers kan het nogal lastig zijn om in te schatten hoe wimpers eruit gaan zien als je ze draagt. Daarom laat ik met wat foto’s zijn hoe mijn favoriete wimpers eruit zien.

Wat nep wimpers betreft heb ik 2 favoriete merken: Annytude en AliExpress. AliExpress -wat niet echt een merk is- heeft wimpers die er ontzettend mooi uitzien, ze dragen licht en zien er naturel uit. Die draag ik meestal als ik een feestje o.i.d. heb. Annytude ben ik echt verliefd op! Die zijn veel vollere, opvallendere wimpers. De haartjes zijn er nog steeds heel echt uit en de modellen zijn gedetailleerd en van goede kwaliteit. Alleen vind ik ze na een tijdje een beetje zwaar op m’n oogleden aanvoelen en zijn ze wel echt VA VA VOOM groot, dus gebruik ik ze vooral voor make-up looks en Instagram foto’s. Daar zijn ze ook echt perfect voor.

Anyway, genoeg geklessebest! Op naar de wimpers.

 

AliExpress Wimpers

 

IMG_7829

 

Hierboven draag ik de wimpers van AliExpress die je in dit linkje kan vinden. De choker is trouwens ook van AliExpress. Het is geen mega scherpe foto, gewoon een selfie. Maar deze wimpers zijn ook gewoon in real life het mooist. Ze zijn lang en hebben super mooie haartjes, maar zien er nog natuurlijk uit. En ze zijn maar €2 per paar.

 

Annytude wimpers | Fluffy & Sultry

De wimpers van Annytude hebben sowieso m’n leven veranderd. Op een heel positieve manier. Deze lashes zijn gewoon ZO ontzettend mooi in close-up. Ze zijn niet voor niets geliefd onder veel make-up Instagrammers. Ze zijn van ontzettend goede kwaliteit en gaan aanzienlijk langer mee dan de AliExpress wimpers. Maar, omdat ze een stuk groter en opvallender zijn zijn ze ook zwaarder. Je moet dus wel een beetje gewend zijn aan nep wimpers dragen als je ze een hele avond of dag zou willen dragen. Ze kosten €17,95 per paar, maar dan heb je ook wat! Op de foto hieronder draag ik de Fluffy lashes van Annytude.

 

????? – BROWS @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade @nyxcosmetics HD concealer wand – EYES @doseofcolors Eyescream palette @annytude @makeupbyan Fluffy lashes – – #makeup #mua #beautyrp #hudabeauty #vegas_nay #dressyourface #kimterstege #makeupartistworldwide #flawlesssdolls #shimycatsmua #melformakeup #slavetobeauty #maryhadalittleglam #featuremuas #universodamaquiagem_oficial #abh #makegirlz #hypnaughtymakeup #maccosmetics #fiercesociety #makeupartist #undiscovered_muas #bbdaretoshare

217 Likes, 10 Comments – Mariska Rietveld (@matteshimmer) on Instagram: “????? – BROWS @anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade @nyxcosmetics HD concealer wand – EYES…”

 

Ten slotte nog een plaatje waar ik de Sultry lashes draag. Van dichtbij zijn ze net zo mooi als Fluffy, maar op deze foto kun je wat beter zien hoe opvallend ze er nou uitzien in real life. Want ze zijn echt BIG. Wat ik geweldig vind, maar smaken kunnen verschillen.

 

Goedemorgen! Vandaag staat een review van het Full Spectrum palette van Urban Decay op m’n blog ??! #linkinbio #makeup #mua #makeupartist #makeuplover #lovemakeup #urbandecay #fullspectrum #eyeshadow #androgyny #jeffreestarcosmetics #brows #eyeliner #makeupgeek #blog #beautyblogger #bblog #dutchblogger #me #follow

156 Likes, 6 Comments – Mariska Rietveld (@matteshimmer) on Instagram: “Goedemorgen! Vandaag staat een review van het Full Spectrum palette van Urban Decay op m’n blog ??!…”

 

Geen mega uitgebreide wimpercollecties, dat was het eigenlijk! Dit zijn de wimpers die ik bijna altijd gebruik en ze doen het meer dan prima. Ik blijf ervan houden.

 

Houd jij meer van naturel of van opvallende wimpers?

Posts created 822

4 gedachten over “Favoriete AliExpress & Annytude wimpers

  1. Ik vind die grote, volle wimpers echt prachtig maar wel een beetje heftig bij mij. Dus ik ga altijd meer voor de naturel wimpers. Het ligt ook aan je ogen en je gezicht denk ik, ik heb vrij kleine ogen.. Mooie foto’s weer en die wimpers staan je ook echt prachtig. Ik hou van zulke natuurlijke wimpers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven