arganolie waar goed voor

Waar het wondermiddeltje Arganolie allemaal goed voor is!

Waar is Arganolie allemaal goed voor?*

De naam Arganolie heb je vast wel eens voorbij horen komen. Het wordt vaak geadverteerd als een soort multifunctioneel wondermiddel, wat op zich goed klinkt … maar wat kan je er precies mee? Waar is Arganolie allemaal goed voor? Hoe en waar kan je Arganolie voor gebruiken?

Cosmetische Arganolie

Laat ik even duidelijk maken dat ik het in dit artikel over cosmetische Arganolie heb, wat simpel gezegd betekent dat je het niet op moet gaan eten of drinken. Als je dat wil kunnen moet je culinaire Arganolie hebben. Cosmetische Arganolie vind je o.a. in de ArganWinkel.

Arganolie voor huid, haar en nagels

Je kan Arganolie gebruiken voor 3 verschillende delen van je lijf: je huid, je haar en je nagels. In alle drie de gevallen zorgt Arganolie voor versterking op voedende wijze. Glanzend sterker haar, zachtere huid die gevoed is en sterkere nagels. Arganolie heeft ook herstellende eigenschappen, dus het heeft meer potentie dan alleen voeden en sterker maken.

 

arganolie waar goed voorTry this out

 

Hoe gebruik je Arganolie op je huid, haar en nagels?

Op je huid is Arganolie niet zo ingewikkeld in gebruik. Je smeert het er gewoon op. Hetzelfde geldt voor je nagels.

Misschien ben je met je haar bang dat het snel vet gaat worden als je er olie in smeert. Om dat de voorkomen kun je Arganolie als volgt in je haar gebruiken:
– Je gebruikt kleine beetjes als serum – alleen op de droge en beschadigde plekken van je haar. Dat zijn meestal de punten. Smeer het niet in de aanzet, dan gaat je haar er juist sneller vet uitzien.
– Je laat het s’nachts als een soort masker intrekken en wast de ochtend erna goed je haar, zodat het vettige eruit komt.

Als je huid even niet zo lekker in z’n vel zit …

… Of als je echt huidproblemen hebt, kan Arganolie ook helpen.  Het is natuurlijk en helpt daarom je huid een handje, ook bij problemen. Zo kan Arganolie klachten van eczeem verlichten en acne helpen reguleren. Let wel op: Arganolie ondersteunt en is geen vervanging voor geneesmiddelen.

Meer tips -inclusief video’s!- over het gebruik van Arganolie vind je in de ArganWinkel. Super handig!

Dus in principe kunnen je haarserum, dagcrème, haarmasker, nagelverharder, bodylotion en antirimpelcrème de deur uit in ruil voor een flesje Arganolie. Wat ook nog eens erg handig is als je op vakantie gaat! Hoef je maar een paar cosmetische producten mee te nemen. Nog zo’n handigheidje.

 

Heb jij wel eens Arganolie geprobeerd?

 

sponnnnn