Fenty Beauty Trophy Wife Highlighter: dé betaalbare dupe!

Fenty Beauty Trophy Wife Highlighter Dupe

De make-up wereld gaat helemaal los met de Fenty Beauty make-up collectie die gelanceerd is! In het bijzonder de Fenty Beauty highlighter in de kleur ‘Trophy Wife’. Het pigment, die gouden shine, het is alles wat we nodig hebben! Nou ja, een betaalbare dupe waar je een stuk makkelijker aan kan komen zou ook wel leuk zijn, toch? Ik heb ‘m voor je ontdekt!

ZODRA de Trophy Wife Highlighter swatches me om de oren begonnen te vliegen dacht ik meteen: die kleur komt me bekend voor. Ik heb zoiets hier ergens liggen. Zo’n gouden glow die bijna rechtstreeks van een gesmolten goudstaaf met een stukje zon moet komen. Het is. Helios van Meraki Cosmetics!

Want even heel eerlijk, zie je een verschil tussen de (linker)swatch op de foto hieronder en de swatch op de foto die daar weer onder staat?

No Title

No Description

No Title

No Description

Mijn review over de Meraki Cosmetics highlighter formule kun je hier vinden.

Als je voor the real deal wil gaan en de versie van Fenty Beauty wil hebben kun je die via Sephora.com of Sephora.fr bestellen. Die kost daar volgens mij een eurie of 34, zonder verzendkosten en extra belastingen gerekend.

Helios van Meraki Cosmetics kost daarentegen €18 en kun je bij de eigen website van Meraki of bij Boozyshop bestellen. Als je alleen 1 highlighter wil bestellen zijn de verzendkosten via de eigen website van Meraki lager omdat je alleen voor een envelopje betaalt. Bij Boozyshop zijn de vaste verzendkosten wat hoger, maar gratis als je meerdere producten koopt en dus €30 of meer besteedt.

Laten we nog even naar Helios in volle glorie op verschillende huidjes kijken!

No Title

No Description

 

BLIN-DIIIIIIIIIIING.

 

No Title

No Description

 

En ten slotte ben ik zo verdrietig dat deze foto maar zo klein is :'(. Maar kun je nagaan, dat de highlight er alsnog vanaf straalt!

No Title

No Description

 

Een ideale dupe van Fenty Beauty Trophy Wife! Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over niet genoeg glow hebben met deze highlighters. Hij past ook nog eens bij een enorme variatie aan verschillende huidskleuren. Ik denk ook dat dat deze highlighter zo’n hit heeft gemaakt. Het is gewoon prachtig!

 

Zou jij deze kleur highlighter rocken?

Posts created 897

9 gedachten over “Fenty Beauty Trophy Wife Highlighter: dé betaalbare dupe!

  1. Oh goede dupe!! Deze highlighter is niks voor mij denk ik, echt te goud. Ik ga volgende week naar Stockholm (en dus sephora) en ga even kijken naar Fenty! Heb je nog aanraders?

  2. Wat een goede dupe zeg. Ik vind de kleur alleen voor mijzelf in ieder geval helemaal niks. Veel te heftig haha! Maar in de promo-video waarin Rihanne herself hem op had vond ik hem wel onwijs mooi.

  3. Ik heb Trophy Wife besteld en volgenssss mij heb ik ook Helios van Meraki ontvangen. Ik ben in ieder geval heel erg onder de indruk dat deze zo erg op elkaar lijken! Misschien leuk dat wanneer ik mijn Fenty items binnen heb deze ga reviewen zodat er goed een verschil is te zien tussen deze twee. (Als ik nu goed zit na te denken heb ik denkkk ik niet Helios maar Zeus en nog een andere .. jammer!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven