beauty influencers eerst en nu

Influencers toen en nu | Wat tijd, geld en roem doet

Beauty influencers vroeger en nu

Die flawless en fabulous influencers waar velen naar opkijken hebben er niet altijd precies zo uit gezien. Soms helpen ze moeder natuur een handje. Beroemdheid en flinke zak geld wil daar uiteraard wel bij helpen. Is schoonheid een beetje te koop?

Kylie | The Power Of Lip Fillers

Kylie moet daarbij wel één van de meest bekende voorbeelden zijn. Eigenlijk lijkt het erop dat ze niet eens zo veel heeft laten doen: houd je hand maar eens over de lippen op beide plaatjes. Ze ziet er dan gewoon nog bijna hetzelfde uit. (Ze lijkt haar wenkbrauwen ook anders in te vullen, maar da’s make-up en geen plastische chirurgie. Hoewel wenkbrauw make-up ook gewoon iets is dat te koop is.)

Maar wat een verschil maken die lip fillers! Zo veel kan een relatief kleine ingreep dus aan je gezicht veranderen.

 

No Title

No Description

 

Jeffree Star

Ook Jeffree Star heeft een hele transformatie doorgemaakt. Weer die lippen die zo’n groot verschil maken! Ook is Jeffree Star nou niet echt iemand die van de naturel looks is en is z’n make-up stijl flink veranderd, wat er ook voor zorgt dat iemand er anders uit gaat zien. Vooral de manier waarop hij z’n wenkbrauwen en ogen opmaakt zorg voor grote verandering.

 

No Title

No Description

 

Nikkietutorials

Ik HOU van Nikkie. Als de Nederlandse vorst democratisch werd verkozen had wat mij betreft Nikkietutorials in de gouden koets gezeten – met een highlighter die harder schijnt dan de hele kar waar ze in zou zitten.

Nikkietutorials vind ik eigenlijk niet absurd veel veranderd. Ze heeft natuurlijk lip fillers, en volgens mij ook iets aan haar gebit bij laten werken. Naar mijn idee is vooral d’r uitstraling veranderd. Van lief (getalenteerd) meisje naar full on Glam Queen. Wat vind jij?

No Title

No Description

 

MannyMUA

Laat Manny zich niet zo gek maken? Het lijkt er wel op. Of hij is gewoon altijd al fabulous and pretty genoeg geweest. Vind ik in ieder geval wel. Natuurlijk wel grappig om even zo’n flauwe middelbare school foto ernaast te zetten, maar hij is eigenlijk bar weinig veranderd. Go Manny!

 

Afbeeldingsresultaat voor mannymua before now

 

Vind jij dat schoonheid (deels) te koop is?

Posts created 907

9 gedachten over “Influencers toen en nu | Wat tijd, geld en roem doet

  1. manny is zo cute op die linker foto 😀 denk dat het voor de andere deels te maken heeft met opgroeien en volwassen worden, naast een shitload geld er tegen aan smijten om aan jezelf te sleutelen :3

  2. Toffe vergelijkingen! Ik vind inderdaad dat Nikkie er, afgezien van haar lip fillers, gewoon volwasseren uitziet. Zij staat er trouwens ook veel beter mee dan Kylie, bij haar gezicht lijkt het niet echt te passen. Jeffree ziet er ongelooflijk uit tegenwoordig. Die skills! En Manny blijft cute, haha.

  3. Wat grappig om te zien! Ik vind Nikkie op een positieve manier ouder geworden, een hele andere uitstraling. Die van Kylie is wel echt iconic ja!

  4. Zo grappig om te zien! Ik volgde Nikki al toen ze nog heel jong was. Slechte kwaliteit qua videos haha. Ik vind de lip fillers wel goed uitgepakt bij haar. En ja, ik denk dat schoonheid wel te koop is. Alleen kan je geen innerlijke schoonheid kopen 😉

  5. Volgens mij heeft Kylie ook wel wat aan de kaaklijn laten doen hoor? Ze heeft een vrij breed gezicht op die eerste foto daar is ook wel een beetje bijgeschaafd denk ik 😉

  6. Als ik het niet had geweten, was het me nooit opgevallen dat Nikkie fillers heeft. Op deze foto zie je het wel, maar in haar video’s was het me nooit echt opgevallen.

  7. Zo grappig om te zien dit, vooral Nikkie vind ik inderdaad mooi “gegroeid”. En bij Kylie heb ik het gevoel dat ze wat aan haar kaak heeft laten doen. Haar gezicht ziet er wat langer uit. De kin misschien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven