jouer x jeffree star sweet tooth lip topper review

Jouer x Jeffree Star Sweet Tooth review | Kan Jeffree iets goeds doen?

Jouer x Jeffree Star Sweet Tooth review

Jeffree Star heeft in samenwerking met Jouer een Lip Topper uitgebracht: Sweet Tooth! Die kon ik uiteraard niet lagen liggen en laat ‘m daarom uitgebreid zien. Maar er zit nog een extra dimensie aan deze samenwerking: de opbrengst van de Jeffree Star kortingscode gaat naar een goed doel voor de LGBT community in de VS. Klinkt op zich goed, maar kan hij nog wel iets goed doen? Oordeel zelf.

Jouer x Jeffree Star Sweet Tooth Lip Topper

Eerst even over de Lip Topper zelf. Een Lip Topper is dus een product dat je over een lipstick heen kan dragen. Je kan het op zichzelf dragen, maar daar is het niet voor bedoeld en dus meestal ook niet heel dekkend. Als een soort van gloss dragen zou ook nog kunnen.

De verpakking is nnnniiiiiikkkkssss op aan te merken wat mij betreft! Super mooi. Shiny. duochrome effect in de letters. Sterretjes van Jeffree Star. Klassieke Jouer erbij. Helemaal on fleek.

 

jouer x jeffree star sweet tooth lip topper review

 

Op de swatch zie je dat het een felroze gekleurde Lip Topper is. En dat hij voor een Lip Topper nog best wel dekkend is! Dat verbaasde me het meest. Op de lipswatch zie je ook dat het echt wat dekkender is dan je zou hebben gedacht. Niet zó dekkend als een lipstick, maar deze valt dus ook prima op zichzelf te dragen.

 

??? S W E E T T O O T H ??? – – USED PRODUCTS @jouercosmetics @jeffreestar ‘Sweet Tooth’ Lip Topper ♥️♥️♥️ – – #jouer #jouercosmetics #jouermakeup #jeffreestarcosmetics #jeffreestar #jsc #makeup #boozyshop #mua #makeupartist #bbdaretoshare #mawkeuplover #instamakeup #makegirlz #vegas_nay #fiercesociety #sigmabeauty #makeupartistsworldwide #featuremuas #featuring_mua #instabeauty #lipart #wakeupandmakeup #instamakeup #shimycatsmua #mua_underdogs #makeupslaves #inssta_makeup #makeupartist #motd #fotd

324 Likes, 23 Comments – Mariska Rietveld (@matteshimmer) on Instagram: “??? S W E E T T O O T H ??? – – USED PRODUCTS @jouercosmetics @jeffreestar ‘Sweet Tooth’ Lip…”

 

En dat is fijn, want ik vind het niet ideaal om de Lip Topper over een dikke laag lipstick heen te dragen. Over een lipliner heen is het nog wel te doen, maar de Lip Toppers hebben over het algemeen de eigenschap om van elke lipstick een gloss te maken die uitloopt. Ze zijn echt ontzettend mooi, maar je moet de hele situatie echt in de gaten houden als je Lip Topper op lipstick stapelt en er een volledige dag mee door het leven wilt gaan.

Maar willen we Jeffree Star wel supporten?

Dit is dus een samenwerking tussen Jeffree Star en Jouer. Jeffree Star heeft tegenwoordig een affiliate code bij Jouer, wat betekent dat er een percentage van de winst naar hem toe gaat als je die code gebruikt. Maar meneer Star houdt die centen niet zelf! De volledige opbrengst op zijn naam gaat rechtstreeks naar een organisatie die zich inzet voor de LGBT community.

Tegenover dit mooie gebaar staat dan wel weer dat hij veel drama en onhandige situaties op z’n naam heeft staan, om het maar even zo te zeggen. Een groot deel heeft met racisme te maken. Grote groepen mensen zijn onherroepelijk beledigd. Hierover heeft hij wel een apology video gemaakt, wat door een grote groep mensen met open armen werd ontvangen, maar helaas ook weer niet door iedereen. Als er behoefte is aan een uitgebreid artikel over de drama-history van Jeffree Star, laat het me weten.

Is het tegenstrijdig om eerst groepen mensen te beledigen en daarna anderen te supporten? Bedoelde hij het allemaal niet zo en heeft hij toch wel een hartje van goud? Moeilijk te zeggen over iemand die we alleen kunnen beoordelen op social media activiteit. Daden zeggen natuurlijk veel over een persoon, maar welke daden hebben meer betekenis? Het foute gedrag, de apology of de goed daden? Het is allemaal erg ingewikkeld. Maar als je dan toch een affiliate code van Jeffree Star gebruikt weet je in ieder geval dat hij er niet z’n zakken mee vult. Da’s ook niet iets wat je veel guru’s ziet doen.

Sta jij achter Jeffree Star? Wat vind je van Lip Topper Sweet Tooth?

Posts created 907

9 gedachten over “Jouer x Jeffree Star Sweet Tooth review | Kan Jeffree iets goeds doen?

 1. Deze topper is écht m’n ding niet, maar wél helemaal Jeffree.
  Ik sta overigens achter hem. Sure, hij heeft foute dingen gezegd, maar haven’t we all? Hij heeft zich verontschuldigd en doet tegenwoordig veel goeds voor de wereld. Op Twitter ook: hij koopt laptops voor schoolgaande jeugd die er een een nodig hebben, maar niet kunnen betalen. Hij betaalt tuition fees, … Hij heeft zijn leven duidelijk gebeterd.

 2. Eerlijk? Als je niet tot de groep behoort die hij aangevallen heeft is het niet aan jou om hem te vergeven of niet. Ik als witte Europeaan werd niet aangevallen door Jeffree Star dus het is ook niet aan mij om te oordelen of ik hem zal vergeven. Dit is gewoon zo’n typisch voorbeeld van white privilege. Je kunt hem nu eenmaal niet vergeven voor iets dat hij een ander aandoet. Hij valt een hele groep mensen aan en kwetst hun énorm diep op zaken waar ze al jaren mee strugglen maar hey, zolang de blanke Europeaan alles goedkeurt is het goed toch? I don’t care hoeveel apology video’s hij maakt of hoeveel goede doelen hij steunt, het is niet aan mij om hem te vergeven.

 3. Ik vind het wel een mooi product, maar of ik achter hem sta ik weet het niet. Ik vind het ook niet realistisch om hem altijd maar te haten om het feit dat hij in het verleden een keer wat fouten heeft gemaakt, hoe groot die dan ook mogen zijn. Mensen maken fouten en veranderen dus op zich vind ik dat geen reden om hem niet te supporten. However, ik ben zelf geen mega groot fan van hem haha.

 4. Zodra mensen een product niet meer kopen omdat ze de maker niet aardig vinden, vind ik het kinderachtig.
  Er zijn maar weinig mensen die weten hoe de eigenaar van Mac Dove of L’Oreal is…. want die staan niet breed met hun hoofd en ongezouten mening op youtube of instagram.
  Ik denk als we ieder make-up merk zouden beoordelen op basis van de persoonlijkheid van de bedenker…dat er meer merken zullen afvallen dan je denkt.
  Beoordeel een merk gewoon op subtantie vormgeving houdbaarheid op geur….

 5. Oké, misschien niet een heel populaire mening, maar… De video die hij JAREN geleden heeft gemaakt was duidelijk een soort sarcastisch filmpje, eerder een ‘grap’ dan een serieuze video. Ik geloof niet echt dat hij racistisch is, anders had hij niet jarenlang een PA/assistente met een donkere huidskleur en gebruikte hij geen donkere huidskleuren in zijn advertenties. Die haat naar Jackie Aina en Jeffree Star ook- mensen zoeken gewoon een reden waarom ze ruzie kregen en helaas moeten veel donkere mensen het dan weer op haar huidskleur gooien. Hij heeft ook geen contact meer met Nikkietutorials, en dat vindt niemand erg?

  Ik vind het jammer dat, vooral donkere mensen, telkens weer over racisme beginnen. Zij maken echt iets wat er in mijn ogen niet is, waardoor het juist weer wordt gevoed. Mensen maken fouten. Maar misschien kijken andere mensen er anders tegen aan. En dat mag ook.

  De liptopper is trouwens niks voor mij, maar uiteraard heb jij er weer iets moois mee gemaakt 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven