nikkietutorials eigen make-up lijn

Brengt Nikkietutorials een eigen make-up lijn uit?

Nikkietutorials eigen make-up lijn?

 

Op de een of andere manier heeft het minder aandacht gekregen dan ik zou verwachten, maar er gaat op o.a. Instagram een mysterieuze lipswatch van Nikkietutorials rond. Zou ze met haar eigen make-up lijn komen? Dit is alles wat er bekend is en waarom ik denk dat het best nog wel eens Nikkietutorials make-up merk zou kunnen zijn.

Dit is de desbetreffende lipswatch. Merken creëren graag een buzz wanneer ze met een nieuw product uit komen, maar deze foto is helemaal niet aan een merk verbonden. Zou een merk dat samenwerkt met een enorme naam als Nikkietutorials niet júíst z’n naam eraan willen verbinden? Het lijkt een logische stap in marketing. Toen ze met Ofra en Too Faced samenwerkte was het ook direct duidelijk dat ze met die merken samen ging werken … ook al was het product nog niet volledig bekend gemaakt.

Op de foto is zij trouwens zelf als lipmodel gebruikt, terwijl bedrijven vaak met bepaalde vaste lip modellen werken.

 

She #Revealed the #lip color!!!!!! ?? NEW #Lipstick has been created by @nikkietutorials and..???? #ComingSoon *will keep u updated A #beautiful nude shade ? What are your thoughts?? ?XO #TRENDMOOD THANK U for this gorgeous update: @anousha.1 @7no0oya @makeupcrayz ? #instabeauty #beauty #beautyaddict #cosmetics #bblogger #beautyaddict #beautyblog #beautycare #makeupart #makeupartist #makeupblogger #makeupobsessed #wakeupandmakeup #maquillaje #fashion

9,625 Likes, 200 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “She #Revealed the #lip color!!!!!! ?? NEW #Lipstick has been created by @nikkietutorials…”

 

Ten tweede denk ik dat het een logische stap zou zijn in haar carrière. Ze heeft meer dan genoeg fans en volgers om meteen een flink voorraadje klanten te krijgen. Count me in! Ze zou er dus goed mee kunnen verdienen. Ik heb geen FLAUW idee waar ze ongeveer nu van zou leven, maar als je als voorbeeld Jeffree Star nemen – die kan wel enoooooorm ruim van z’n make-up bedrijf leven.

Nikkie heeft ook echt een grote passie voor make-up; het straalt er vanaf en het is waar haar hele carrière uit voortgevloeid is. Wat zou er dan mooier zijn dan je eigen make-up ontwikkelen? Ik weet zeker dat ze het geweldig zou doen. En er prachtige producten uit zouden komen rollen. En ik ze zou kopen. En jij ook.

Dus ga ik lekker verder met m’n dromen a.k.a. “complot”theorie over een make-up lijn van Nikkietutorials. Wie doet er mee?

 

Denk jij dat Nikkietutorials een eigen make-up lijn gaat beginnen?

Posts created 902

10 gedachten over “Brengt Nikkietutorials een eigen make-up lijn uit?

  1. Hmmm, ene kant denk ik van niet omdat zij voor mij nog niet zo ver is zoals Jaclyn. Maar wat je zegt, het is wel een logische stap in haar carriere en ze heeft nu latter alles gehad van collabs tot aan celebs opmaken. Dus wie weet! Ik zeg wel eerlijk dat ik niet zo’n fan van haar bent dus ik zal het niet meteen aanschaffen, misschien pas na een paar duidelijke reviews over haar producten dat ik over te halen ben! ;p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven