whose boyfriend is this

“Whose boyfriend is this?” website | Check of die man wat uitspookt

Whose boyfriend is this – van Facebookgroep naar website

“Whose boyfriend is this” heeft zich al flink verspreid over Facebook, maar misschien is het je ontgaan: een geheime Facebookgroep waar je met andere dames kracht en kennis bundelt om te controleren of die man nou dingen uitspookt die je niet de bedoeling vindt. Deze groep heeft zich nu verplaatst naar een website: makkelijkere toegang én anonimiteit.

Hoe werkt “whose boyfriend is this”?

Om tot de geheime Facebookgroep toe te mogen worden gelaten moest je uitgenodigd worden door iemand die al in de groep zit én goedgekeurd worden door de beheerders. Nou kent niet iedereen iemand in die groep, wat het wat lastiger maakt om toegang te krijgen.

In de groep kun je een soort oproepje plaatsen met de gegevens die je van een man hebt. Vervolgens reageren andere dames met wat zij van diegene weten: heeft ‘ie een partner? Flirt hij met iemand? Hoe behandelt hij dames? En andere dingen die ze weten. Wat je met die informatie doet beslis je natuurlijk zelf.

Maar in een Facebookgroep -ook al is ‘ie geheim- ben je natuurlijk niet anoniem, en ja, daar komt wel eens drama van. Dus is “whose boyfriend is this” overgestapt op een website.

 

whose boyfriend is this

 

De “whose boyfriend is this” website

Op de “whose boyfriend is this” website maak je een account door je aan te melden met Facebook. Je hebt niet direct toegang, want je wordt nog eventjes gekeurd. Als je goedgekeurd bent heb je toegang tot de oproepjes waar de heren te zien zijn en kun je er zelf ook 1 plaatsen. Vergeet niet om in je account je naam en foto te veranderen, zodat je volledig anoniem bent. (Dit heeft verder geen invloed op je Facebook account. Alleen je e-mailadres is ter accountregistratie aan de website gekoppeld.)

Moeten we dit nou willen?

Er valt veel voor en tegen te zeggen. In een tijd en wereld waar op tv en radio reclame wordt gemaakt voor vreemdgaan vind ik dit lang niet het gekste. Misschien wel een soort tegenbeweging. Waar je normaal gesproken bij je vriendinnen zou navragen of iemand wel helemaal pluis is kan je dat nu via het internet doen. Aan de andere kant zou je kunnen denken dat je misschien sowieso niet verder moet gaan met iemand die je zo wantrouwt … Maar ja, je weet het maar nooit. Iedereen heeft z’n redenen. Als je een man een beetje wil checken kan dat tegenwoordig dus gewoon online.

 

Wat vind jij van “whose boyfriend is this”?

 

Posts created 884

16 gedachten over ““Whose boyfriend is this?” website | Check of die man wat uitspookt

 1. Tja, ik weet het niet zo goed. Ik vertrouw mijn partner eigenlijk en zo niet zou ik het liever met hem oplossen. Maar ik kan me voorstellen als je je oprecht afvraagt of iemand vreemd gaat zo’n website handig kan zijn.

 2. Nog nooit eerder hiervan gehoord. Weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Kan handig zijn als je iemand niet vertrouwd, maar lijkt me toch een gekke manier. Ik vertrouw mijn partner in ieder geval, zonder vertrouwen kan ik geen relatie hebben. En wat nou als mensen dingen verzinnen over de guy? Ook wel eens meegemaakt.

 3. Hmmm, ik weet het niet zo. Heb er nooit eerder van gehoord. Ik heb dan wel al een vriend, maar het is wel bizar hoe ver dames kunnen gaan. Als je vindt dat hij zich anders gedraagt, dan praat je toch gewoon met hem als een volwassen persoon? En als je hem niet vertrouwd, moet je toch opzoek gaan naar een ander. Ik zou zelf niet zo’n website gebruiken!

 4. Ik vind dit behoorlijk triest. Als je je partner online plaatst en dus sowieso al wantrouwt, kan je de relatie beter stopzetten zónder dat je iemand aan de schandpaal hoeft te (laten) nagelen.

  1. Is niet specifiek voor je partner he. Gaat vaak juist over vrouwen die bijvoorbeeld flirten met iemand of benaderd zijn en er toch een gek gevoel bij hebben o.i.d.

   Niet om af te doen aan je mening, maar het is geen getrouwde mannen politie ofzo 😛

 5. Beetje een vreemd iets hahaha, als je je partner zo erg wantrouwt is het beter als je maar geen relatie hebt met die gene. Daarna word het er ook niet echt beter op lijkt me… mensen die dingen verzinnen, de vrouw die met feiten komt die miss niet zijn gebeurd. Perfecte site om relaties kapot te maken dus…. vind dit gelijk staan aan die reclames van vreemdgaan haha

 6. Are you serious hahaha! Ik zou dit misschien wel hebben gedaan bij 1 van mijn exen maar mijn huidige partner vertrouw ik volledig. Ik vind het wel een aparte manier om zo meer te weten te komen, misschien dit als laatste stap gebruiken als verder niets helpt. Maar ook écht niets anders! Ik wil andere mensen niet beledigen die hier wel gebruik van hebben gemaakt, maar maak je zo je relatie niet alleen maar slechter? Zou jij je partner nog wel normaal kunnen benaderen nadat je dit hebt geplaatst?

 7. hahahaha hier heb ik echt nog nooit eerder van gehoord. Hoe komen al die mannen online dan? Kun je ook bijv. mannen aanmelden als hij niet is ‘bevallen’? Klinkt wel interessant! Zou er zelf geen gebruik van maken, maar misschien wel iets voor een vriendin van me die regelmatig de ‘foute’ mannen eruit pikt.

 8. Dames,jullie weten toch wat je man of vriend uitspoookt,en als je het weet,dan ken je je man of vriend niet goed genoeg,ongeacht hoelang het gaat duren.op een dag kom je er zelf wel achter,want je weet zijn manieren,hoe hij thuis komt,hoe hij je aankijkt,en hoe hij zich gedraagt,dat moment zal niet lang opzich laten wachten,bestudeer hem op zijn gedragingen ,en binnen de kortstetijd zie je bepaalde praatjes en gedragingen ,waardoor je er aan gaat twijfelen dat er iets niet haaks is,en op dat moment confronteer je hem of er wat aan de hand is en als hij zich een beetje onprettig voelt en kort en chagrijnig en hij knippert te veel mrt zijn ogen en hij je niet durft in de ogen aan te kijken weet je al genoeg en zet hem dan aan het denken,waardoor hij niet zoals je hem kent uit zijn woorden komt,ga dan maar beter een kruis onder zetten ciao ,en zoek je geluk ergens anders want veranderen zal hij nooit.eens een vreemdganger altijd een vreemdganger,succes lady s ciao.

 9. Dat onder de Antilliaanse mannen het normaal is om vreemd te gaan is inmiddels wel bekend (kijk maar naar het aantal 1 ouder gezinnen onder deze groep) daarom vindt ik het nogal opvallend dat diegene die deze site heeft (mede-) opgericht zelf (vermoedelijk) van Antilliaanse afkomst is. Dit misschien terzijde is het natuurlijk te belachelijk voor woorden om een medium als internet te gebruiken om ¨mannelijk¨ relatie materiaal te checken of deze wel of niet betrouwbaar relatie materiaal kan zijn of dat deze mannelijke persoon een leven als Don Juan erop na houd. Volgens mij als je gezond boeren verstand gebruikt je snel genoeg in de gaten krijgt dat er iets niet klopt. En dan nog het is en blijft internet, laagdrempelig en een hele goede voedingsbodem voor misleiding en achterdocht. En wat betreft de mannen volgens mij geldt dit ook voor vrouwen…..vreemdgaan!!! Dit hele concept is eigenlijk als je er een beetje met enige nuchterheid over nadenkt te ziek voor woorden.

 10. Dit is absoluut een goede stap om vrouwen te beschermen tegen foute mannen. Als je gelukkig getrouwd bent heb je hier nul behoefte aan, maar voor de vele zoekende singles in de online datingwereld een must. Er zijn namelijk te veel mannen die zich voordoen als eerlijk, oprecht, monogaam etc. en je helemaal in weten te palmen om ondertussen lekker door te zoeken op Tinder o.i.d. en volop te daten en te profiteren van de goede bedoelingen van de vrouw. Op enig moment kom je hier achter, want de waarheid onthuld zich altijd, en word dan wegezet als oud vuil, jouw compleet verslagen achterlatend. Ik praat uit ervaring en ken vele verhalen uit mijn omgeving. Allenstaande moeders zijn easy targets heb ik mij laten vertellen. Ik heb gestudeerd, goede baan, iq en eq, dus niet dom maar ben nu ook al meer dan 1x vreselijk beduveld. En dat doet pijn! Helaas lukt het aanmelden op een if ander manier niet bij wbit.nl, wat jammer is, want ik zou graag vrouwen willen waarschuwen en zelf gewaarschuwd worden voor dit soort mannen waar vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie voor beschermd dienen te worden. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven