Sephora Nederland

Komt Sephora nou naar Nederland of niet?

Komt Sephora nou naar Nederland of niet?

Mede door de komst van Hudson’s Bay kom ik de laatste tijd erg veel verwarrende berichten tegen over of Sephora nou naar Nederland komt of niet. De berichten zijn meestal onduidelijk en bevatten veel termen als ‘waarschijnlijk’ en ‘hopelijk’ … niet iets waar we een boodschap aan hebben. Hoe zit het nou?

Hudson’s  Bay is een warenhuisketen dat in een aantal voormalige V&D panden gaat zitten. Veel warenhuizen werken met een store-in-store concept, net zoals El Corte Ingles in Spanje een Sephora in het warenhuis heeft zitten. Hudson’s Bay heeft een deal met Sephora, waardoor men er al snel vanuit gaat dat het Sephora concept meeverhuist naar Nederland met Hudson’s Bay.

Even de feiten op een rijtje:

  • In het merkenportfolio van Hudson’s Bay naar aanleiding van de opening van de winkels in Nederland staan geen merken die Sephora verkoopt en die nog niet in Nederland te krijgen waren (wel staan Urban Decay en Mac erbij)
  • Er is geen enkele officiële bevestiging of een persbericht geweest over de komst van Sephora naar Nederland, terwijl de eerste Hudson’s Bay vestiging al snel open gaat

Dat betekent dus dat er niet is bevestigd dat Sephora naar Nederland komt. Aan de andere kant is er ook niet bevestigd dat Sephora níét naar Nederland komt. Dit is mijn eigen speculatie, maar ik denk dat Sephora wel met wat marketing uit zou willen hebben pakken als ze naar Nederland zouden komen.

Conclusie: ik denk niet dat Sephora meteen naar Nederland komt. Ik hoop het natuurlijk wel, maar het lijkt niet waarschijnlijk.Wél is het merkaanbod van Hudson’s Bay flexibel en zouden ze het alsnog aan het assortiment toe kunnen voegen als dat ze een goed idee lijkt. Grootste kans is dat het eigen merk van Sephora met het warenhuis mee naar Nederland komt, maar als je je Too Faced en je Kat Von D’tjes wil kopen vrees ik dat dat voorlopig nog even online moet. Want Sephora.com bezorgt in Nederland; onze schrale troost.

 

Mis jij Sephora ook in Nederland?

 

Posts created 884

15 gedachten over “Komt Sephora nou naar Nederland of niet?

  1. Ik mis Sephora als ware het zuurstof. Echt waar. Snap ook niet waarom het ooit weg ging. Gelukkig hebben we online maar ik zie altijd tegen de verzendkosten op. Gelukkig is een kennis zo lief geweest om de Sephora in Florida leeg te kopen voor mij. Ik ben dus in blijde afwachting van mijn Kat von D’tjes!

  2. Ik denk helaas dat ze niet gaan komen, in ieder niet nu meteen met de opening van HB. Anyway hou ik goede hoop dat ze snel weer terug komen en anders moet ik maar extra vaak een tripje maken!

  3. Sephoraaa! Topwinkel, al vind ik het misschien nog het leukste om er eentje te vinden in het buitenland. Dat houdt de make-upjes die je er kan kopen toch nog een beetje exclusief. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven