grappige make-up review sephora

De meest hilarische, onverwachte make-up reviews van het internet

Grappige make-up reviews op het internet

Bij de meeste webwinkels kan je een review achterlaten bij een product nadat je het gekocht hebt. Je kan het product dan 1-5 sterren geven en een stukje vertellen over wat je ervaring ermee is. Meestal zijn dat gewoon korte stukjes zoals ‘super kut, 1 ster’ of ‘best wel nice, 4 sterren’. Maar sommige mensen maken buitengewone dingen mee die de kracht van het product bewijzen. En dat lever hilarische, onverwachte make-up reviews op.

De make-up review hierboven is misschien niet zo heel erg grappig als je je inleeft in de schrijfster. Een erg nare situatie zelfs. Gelukkig ziet ze zelf ook de ironie ook wel in, of het ‘geluk’ bij het ‘ongeluk’: d’r make-up is in ieder geval wél goed blijven zitten!

De make-up review die hieronder staat is weer een heel ander verhaal. Iedereen heeft wel eens een wilde nacht beleefd, maar deze dame heeft het wel erg bont gemaakt. MAAR: d’r eyeliner is geweldig blijven zitten! Als je wilt dat je eyeliner staat als een huis weet je nu wat je moet kopen.

http://i.imgur.com/tqQPObB.jpg

 

Deze review is misschien niet zo geschikt voor de wat jongere mensen onder ons. Als je onder de 16 bent, scroll dan even door naar de volgende grappige make-up review. Die is misschien wel nóg leuker.

 

http://neudi1fr9mh4edwqa2ori151.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2016/03/Screen-Shot-2016-03-30-at-11.57.18-AM-610×404.png

 

Sommige high-end make-up producten zijn écht prijzig… Maar toch willen we het hebben! ‘Waar een wil is is een weg’ dachten deze dames. Gelukkig is deze kwast al hun pijn en moeite waard geweest.

 

No Title

No Description

Nu ben ik ook echt heel benieuwd hoe duur die kwast eigenlijk is. En of je ermee naar je werk of school kan vliegen en pizza’s kan toveren, want hij moet wel erg speciaal zijn.

Na het lezen van deze make-up reviews weet je in ieder geval zeker dat die eyeliner en foundation onder de meest extreme omstandigheden blijven zitten. Of je echt kan toveren met die kwast moet ik nog even uitzoeken.

Welke make-up review vind jij het grappigst? Heb je zelf wel eens iets verbazingwekkend meegemaakt met make-up?

 

Vond je dit leuk? Geef dan de Matte & Shimmer Facebookpagina een like! De liefde wordt zeer gewaardeerd! <3