tips om de perfecte foundation te vinden

TEST | Welke foundation past het beste bij jouw huid?

TEST | Vind jouw ideale foundation

Vind de foundation die bij je huid past! Als je wil weten welke foundation bij jouw huid en behoeften past, kun je daar nu een testje voor doen! Je hoeft maar een paar antwoorden aan te klikken en dan krijg je te zien welke foundation bij je past. Er staat ook bij waar de foundation verkrijgbaar is, wel zo handig. Veel plezier!

 

Tips bij de test: vind jouw ideale foundation

Als je de foundation die bij je huid past hebt gevonden zijn er nog een aantal dingen waar je op kunt letten wanneer je een foundation koopt.

  • Ga als het kan altijd even testen in de winkel. Kan dat niet? Kijk dan even hier.
  • Vraag om advies in de winkel, maar ga er niet klakkeloos vanuit. De praktijk leert dat niet alle verkoper het altijd exact weten. Kijk zelf ook goed.
  • Bij het testen: swatch een foundation op je kaaklijn.
  • Als de foundation is aangebracht, kijk dan ook even in het daglicht hoe de kleur uitpakt. In het licht in de winkel kan een kleur er heel anders uitzien dan in het daglicht.
  • Wacht een tijdje tot de foundation goed opgedroogd is. Soms oxideren foundations en dit zie je pas goed na een half uurtje.

De test “vind je ideale foundation” is gebaseerd op de ingrediënten en verschillende reviews. Iedereen is anders, dus het kan zomaar eens zo zijn dat jouw huid net iets anders reageert dan al die lovende reviews. Ook daarom is het belangrijk om even te testen of de foundation bij jouw huid past. Hopelijk kun je met de test: vind je ideale foundation en de tips je perfecte foundation match vinden!

 

Posts created 892

9 gedachten over “TEST | Welke foundation past het beste bij jouw huid?

  1. Toen ik bij het openen van dit artikel de geliefde l’oreal luminous glow zag dacht ik jeej hij komt terug… maar helaas worden nog steeds veel fijne foundations vervangen door rotproducten.

  2. Dit blijft lastig! Ik heb een foundation die ik heel fijn vind, maar nu ik wat bruiner ben ben ik echt aan het struggelen met producten mengen etc. Hmm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven