Nieuw: Matte & Shimmer groepsorders | Ik ga make-up groepsorders organiseren!

Make-up groepsorder

Hoewel er steeds meer merken goed te verkrijgen zijn in Nederland, blijven er altijd een aantal merken over waarbij dat nog steeds een beetje ingewikkeld is. Vanuit België worden er al regelmatig make-up groepsorders georganiseerd, maar vanuit Nederland is dat tegenwoordig een beetje karig. Dus, als je in Nederland woont en een groepsorder zoekt weet je vanaf nu waar je moet zijn!

 

KLIK HIER voor de Matte & Shimmer groepsorders Facebook groep

 

Welke merken?

Ik heb de groep pas net geopend en wacht eventjes af welke merken het meest gewild zijn door de leden. De volgorde staat dus niet vast, het ligt eraan waar vraag naar is. Maar, om je een beetje een beeld te geven: denk aan merken als Morphe, Kylie Cosmetics, Tarte, Too Faced, Colourpop, Wet ‘n Wild, etc.

Omdat er een Wet ‘n Wild Midnight Mermaid collectie aan zit te komen wilde ik daar sowieso een groepsorder voor gaan doen!

 

Say Hello to the NEW Fall #Collection by @wetnwildbeauty ??? #MidnightMermaid she is full of mystery and glam Includes: 3 Mega Liners: 3 colors $3.99 4 Color Icon – metallic liquid eyeshadow $4.99 1 #MegaGlow #Highlighter $6.99 4 #Mega Last Metallic #LiquidCatsuitLipstick $4.99 Bundle @beautycon $29.99 Bundle @wetnwildbeauty $34.99 #LimitedEdition Will be available ➡️ First @beautycon AUGUST 12TH / online @ultabeauty AUGUST 13TH / online @wetnwildbeauty AUGUST 14TH / in stores SEPTEMBER 1ST Ready for #swatches … who is excited???? XO ??? #trendmood #wetnwild . . . #instabeauty #beauty #beautyaddict #cosmetics #bblogger #beautyaddict #beautyblog #beautycare #makeupart #makeupartist #makeupblogger #makeupobsessed #wakeupandmakeup #maquillaje #fashion

13.2k Likes, 319 Comments – TRENDMOOD (@trendmood1) on Instagram: “Say Hello to the NEW Fall #Collection by @wetnwildbeauty ??? #MidnightMermaid she is full of…”

 

Wat kost het en hoe werkt het?

Wat het kost hangt natuurlijk af van de prijs van het product. Je betaalt voor de volgende dingen:

 • Het product/de producten
 • Verzendkosten OF douanekosten naar Nederland
 • Verzendkosten van mijn adres naar jouw huis (tenzij je het op komt halen)

Of het verzend- of douanekosten zijn hangt af van de manier waarop ik bestel. Als ik via Shipito bestel zijn er geen douanekosten, maar wel verzendkosten. Het is vaak ietsje goedkoper maar duurt een stuk langer. Als ik rechtstreeks van de webwinkel bestel heb je door de grotere hoeveelheden geen verzendkosten, maar komen er wel douanekosten. De rechtstreekse manier is vaak een stuk sneller.

Hoe werkt het?

 • Je wordt lid van de Matte & Shimmer groepsorder Facebookgroep
 • Lid worden betekent NIET verplicht zijn om mee te doen o.i.d.
 • Als je mee wil doen met een groepsorder laat je onder het bericht van de desbetreffende groepsorder een reactie achter waarin staat welke producten je wil hebben
 • Zorg dat ik -via de groep of in privé bericht- minstens 24 uur vóór het bestellen een betaalbewijs heb
 • Zonder betaalbewijs kan ik helaas niet voor je bestellen
 • Je betaalt vóór het bestellen alleen voor de producten. Wanneer de producten bij mij thuis zijn en ik ze naar je toe wil gaan sturen betaal je de verzend-/douanekosten.

 

Meer weten? Stuur me een berichtje, laat een reactie achter of stel ‘m in de Facebookgroep!

 

 

Posts created 902

11 gedachten over “Nieuw: Matte & Shimmer groepsorders | Ik ga make-up groepsorders organiseren!

 1. Ik wil wel een keertje meedoen met Colorpop. Maar ik heb net weer teveel gekocht van Jeffree Star haha. Dus ik moet nog even wachten.

 2. Ik vind het heel erg leuk én fijn dat je dit gaat doen. Ik wil je alleen nog vragen om voorzichtig te zijn omdat er personen zijn die ook betaalscreenshots etc. vervalsen. Ik ga híer niet vanuit maar wil het je toch meegeven.

  Liefs

 3. Hardstikke tof!!
  Denk je dat het ook gaat lukken too faced en sommige collecties van UD te bestellen (die hier moeilijker te krijgen zijn)?

 4. Mooi initiatief! Tijdje terug ging ik al bij Morphe zelf kijken van, hoeveel zijn die verzendkosten nou.. Gezien het palette niet door Nl aanbieders wordt verkocht en hij was weer ff beschikbaar bij Morphe zelf (nu weer uitverkocht). De verzendkosten waren dus net zoveel als het palette zelf… Laaaat maar dan.

 5. Ik heb echt ogen gezet op de Wet ‘n Wild collectie, ik wil zeker lid worden van de FB groep dus dan kan ik even rustig zien hoe alles gaat lopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven