hoe vind je jouw bh maat

Verander je booblife door in 1 minuut de perfecte BH te vinden

Nee, dit is geen clickbait. Het is echt zo! Je kan in 1 minuut de perfecte BH vinden. Qua maat dan. Kleurtjes en patroontjes verschillen smaken natuurlijk in.

Ja, ik heb wel eens op het internet van die dingen gelezen als ‘4039029% van de vrouwen draagt de verkeerde maat bh!11!!‘ Maar ik dacht altijd: nu-uh. Not me. Als het prima zit past het toch? Wat is het probleem?

Nou, het probleem is dat ik dus wél de verkeerde maat droeg. En flínk ook. Toen ik m’n tetten op liet meten bleek dat m’n omvang (het cijfertje) 3 maten kleiner was dan ik dacht en m’n cupmaat (de letter) 2 maten groter dan ik dacht. MIND=BLOWN. Heb meteen een paar bh’tjes in de goede maat gekocht, en het was ZO EEN GOEDE BESLISSING. My boobs are so happy now. Het zit beter, het ziet er beter uit, het is een ware levensopenbaring voor me geweest.

Hoe vind je in 1 minuut de perfecte BH maat?

 • Ga naar een Hunkemöller (of andere gespecialiseerde lingeriezaak, maar Hunkemöller zit zelfs in het afgestorven centrum van Lelystad dus overal)
 • Vraag of ze je cupmaat willen meten

Het meten van je BH maat gaat als volgt:

 • Je hoeft GEEN kleren of BH uit te trekken. No worries.
 • De winkelmedewerker meet je op 2 plekken met een meetlint: omvang rond je ribben en de omvang rond je borsten.
 • Na het meten weet de medewerker -alsof het magie is- DIRECT wat je maat is. En vertelt je dit ook. Wel zo handig.
 • Het lezen van dit artikel duurt 5x langer dan je BH maat laten meten.

 

je goede bh maat vinden

 

Symptomen van de verkeerde BH maat dragen

Te veel ruimte of juist uitpuilende boezems in je BH hebben zijn duidelijke tekens van de verkeerde BH maat dragen. Maar denk niet dat het de enige zijn. De boobies kunnen prima in een cup liggen, terwijl je toch de verkeerde maat draagt. Hier nog wat extra symptomen:

 • Je moet je bandjes veel verstellen. Als je een goede maat draagt is verstellen nooit echt nodig.
 • Het stuk BH band dat horizontaal over je rug loopt zit hoog.
 • Nadat je gebukt hebt moet je de ladies weer terug in hun cupjes schuiven.
 • Elke andere gewoonte waarbij je de hele dag door aan je BH zit te prutsen.

Herken je één van de symptomen? Of heb je gewoon nog nooit je BH maat laten meten? Een check-up kan geen kwaad! Het is helemaal gratis, zo gepiept en het is een OPENBARING als blijkt dat je een totaal andere maat hebt. Verbetert je leven 100%.

 

Heb jij wel eens je BH maat op laten meten?

Posts created 891

8 gedachten over “Verander je booblife door in 1 minuut de perfecte BH te vinden

 1. Haha ik ga het misschien ook eens laten doen. Al ben ik toch ook redelijk zeker van m’n maat. Maar ik dacht altijd dat je daar in je blote boobies moest staan voor de lingeriemevrouw en daar heb ik niet zo’n zin in. Good to know dat dat dus niet het geval is 😀

 2. Haha, ik laat me ook altijd wel adviseren in de hunkemoller. Ze zijn er toch en dringen zo’n beetje aan dat ze je heeeel graag willen helpen. Vooruit dan maar. Bij mijn laatste koop vond de verkoopster hem perfect zitten, nou top!

 3. Ik moet dit écht een keer laten doen!! Heb het nog nooit gedaan… Bij deze beloof ik mezelf dat ik de eerstvolgende keer dat ik langs een Hunkemoller kom het ga laten doen!

 4. Leuk om de andere kant van het verhaal te lezen, voor mij was het vreselijk! Ik zou een 70 moeten hebben misschien wel kleiner, uuhm air please! Doe mij maar gewoon 80 & D? I’m sorry maar ik dacht dat sokken om je voeten moesten in plaats van in je bh… No niet voor mij!

 5. Ik heb nog nooit mijn maat laten opmeten! Moet ik toch volgende week eens gaan doen, ben sowieso al toe aan een stapel nieuwe BH’s dus kan ik net zo goed meteen even mijn maat laten opnemen 🙂 Heb het nooit eng gevonden ofzo, maar ben er normaal veel te lui voor haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven