make-up dilemma's

Make-up dilemma’s | Wat zou jij doen?

Make-up dilemma’s

Met dit artikel ga ik jullie even voor het blok zetten. Wat zou jij doen als deze make-up dilemma’s zich voordeden? Ik weet het, het is niet makkelijk. Maar wel leuk.

 

Gratis drogisterij make-up, maar niks anders

Je kan mag dus kiezen of je je leven lang gratis drogisterij make-up wil of niet. Daar zit natuurlijk wel een dikke vetgemeste adder onder het gras: als je kiest voor de gratis drogisterij make-up mag je nooit meer andere make-up gebruiken. Je mag het niet kopen, je mag het niet lenen, je mag het niet krijgen, helemaal niks. Alleen drugstore makeup. Maar wel gratis. Wat zou je doen?

 

Geen wenkbrauwen of geen wimpers

Je moet kiezen: je wenkbrauwen gaan weg of je wimpers gaan eraan. Je mag/kan ze ook niet bijtekenen of valse laten zetten. Wat je kiest gaat écht weg en er komt niks voor in de plaats. Ga je liever zonder wenkbrauwen of zonder wimpers door het leven?

 

Kies één kwast of tool waar je AL je make-up mee moet doen

Van oogschaduw tot foundation en wenkbrauwen: vanaf nu mag je het met nog maar één kwast of tool doen. Je handen heb je natuurlijk nog, dus misschien kun je daar ook wat mee. Wat voor kwast of tool kies je? Qua tools mag je uit een Beautyblender, silicone blender of een ander soort make-up spons kiezen. Je krijgt er wel een flesje kwastenreiniger bij. Niet dat je daar make-up mee kan aanbrengen, maar je hebt er in ieder geval iéts aan.

 

Voor altijd uitlopende mascara of concealer die in je lijntjes gaat zitten

Deze lijkt op het eerste gezicht niet zo lastig, maar je kan er toch over filosoferen. Wil je dat je mascara voor altijd uitloopt of dat je concealer zich ophoopt in de lijntjes? Beiden staan niet zo verzorgd bij je make-up look en lijkt me vreselijk irritant. Welk leed is voor jou het minst zwaar?

 

Hoe zou jij omgaan met deze make-up dilemma’s?

 

 

Posts created 907

16 gedachten over “Make-up dilemma’s | Wat zou jij doen?

 1. Leuke dilemma’s! Ik zou voor de gratis make-up gaan, want die is dan toch onbeperkt plus daar zit best goed materiaal tussen! 🙂
  Ondanks dat ik van mijn wimpers hou, kies ik toch voor geen wimpers omdat die een minder drastische verandering zijn voor je gezicht.
  Als ik één tool moet kiezen, zou het toch de beauty blender zijn. Daar krijg ik de rest ook wel mee aangebracht! 🙂
  En doe mij maar concealer die in de lijntjes zit, dat valt toch iets minder op dan die uitgelopen mascara!

 2. Wat een pijnlijke dilemma’s.. ik zou wel voor de gratis drogisterij make-up gaan, maar geen wenkbrauwen of wimpers, vreselijk!
  En dan maar concealer die in de lijntjes gaat zitten… ik zoek nog steeds naar een die dat niet doet, momenteel mijn queste 🙂

 3. Ik gebruik toch alleen maar drogisterij make-up dus kom maar door hoor. Ik loop al zo vaak met weinig wimpers omdat ze regelmatig uitvallen dus ook dat ben ik gewend. Dan ga ik voor een kleine beautyblender, voel ik daar een challenge aankomen? Ik heb grote hekel aan concealer die in de lijntjes gaat zitten dus dan maar de uit lopende mascara. Leuk artikel!

 4. mijn god wat een k*t vragen hahah.
  Nou ik wil dan geen gratis make-up want mijn ‘merk’ highlighters vind ik echt veel te mooi. Ik zou dan gaan voor geen wenkbrauwen want die van mij zijn toch scheef en niet bepaald de mooiste. Ik gebruik amper kwastjes en beautytools (yep nog nooit iets van een makeup spons gebruikt) dus misschien dat ik dan ga voor een bledingbrush.. I dont know.. Dan wil ik ook wel concealer tussen mijn lijntjes, telt dat aangezien ik het toch niet draag? Ik ga liever niet door het leven als een panda elke dag haha

 5. Ik kan niet zonder mijn Estee Lauder…mijn wenkies laat ik wel tatoeren, concealer skip ik maar (want mijn Estee Lauder foundation is top) en ehhh pff ja die brush! Neee dat doe ik gewoon niet hoor 😉

 6. Dit zijn serieuze life struggles wat je op me gooit, Mariska! Oké here we go, ik kies voor: gratis drogisterij make-up, ik heb nu ook niet zo veel high-end make-up dus dat moet gaan lukken. Geen wenkbrauwen, dan laat ik wel een pony knippen zodat je het niet ziet, als dat mag :’), als ik één kwast moest kiezen dan ga ik toch voor een blending brush en de rest doe ik wel met mijn handen, haha. En die laatste is toch wel heel erg moeilijk maar ik denk dat ik voor concealer in de lijntjes ga. Als m’n oogmake-up maar goed zit!

 7. Ik zou geen gratis make up willen haha. En als tool kies ik ook niets dan gebruik ik liever mijn handen! En ik zou kiezen voor geen wimpers, en valse kleven want dit zie ik hier niet staan dat het niet mag! ik zou er kleven met lijm!!! En als laatste kies ik voor concealer zich ophoopt in de lijntjes!

 8. Gratis make-up, geen wimpers, wenkbrauwkwastje en uitlopende mascara.
  Ik gebruik alleen maar goedkope make-up eigenlijk, dus zelfs met de lage prijzen zou dat zou wel een voordeel zijn. Zonder wenkbrauwen zou ik echt niet kunnen hoor! Die zijn bepalender voor mijn gezicht dan mijn wimpers vind ik. En uiteraard een wenkbrauwkwastje zodat ik die wenkbrauwen tenminste goed kan dragen haha! De meeste andere dingen zijn wel met vingers te doen, denk ik. En uitlopende mascara omdat dat net wat beter bij te werken is dan een lelijke concealer basis.
  Leuke dilemma’s, maar gelukkig zijn ze niet echt! :p

 9. Wat een lastige dilemma’s! Ik zou kiezen voor geen gratis drugstore make-up, geen wimpers, Beautyblender en concealer in de lijntjes.

 10. Wat een leuk artikel! Echt lastige dilllemas hoor. Geen wenkbrauwen maakt mij op dit moment al helemaal gek omdat ze te blond zijn. Haha leuk om te lezen

 11. Gratis make-up! Kom maar dooooor! Gebruik toch bijna alleen maar drogisterij make-up.
  Dan zou ik voor geen wimpers gaan en een goeie eyeliner zetten.
  Qua tools voor een blending kwast zoals de Mac 217, alleen zou die dan niet meer mogen, dus eentje die daarop lijkt. De rest kan wel met vingers.
  En ik zou voor concealer gaan die in die lijntjes blijft zitten, valt toch minder op dan uitgelopen mascara.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven