Toffe, nieuwe make-up producten van Catrice! | Herfst/winter 2017

Herfst? Winter? Meh, ik moet er nog niet aan denken. Maar make-up nieuwtjes zijn hier altijd welkom! Al helemaal als het leuke, mooie producten zijn. De herst/wintercollectie 2017 van Catrice is vers van de pers gerold en daar heb ik een zo interessant mogelijke samenvatting van gemaakt.

Het is slechts een samenvatting, dus er komt wel meer uit! Zoals je gewend bent komen er altijd wel nieuwe nagellakkleurtjes en lipsticks, om maar even wat voorbeelden te noemen. Maar voor nu: terug naar de mooie spulletjes.

Catrice Sun Lover Glow Bronzing Powder

Ook -of misschien juist dán- in de herfst en winter staat een stralende zonnegloed wel nice, toch? Catrice got your back. Het marble patroon erin zorgt er bij mij wel voor dat het ook een hoger ik-wil-dat-hebben-gehalte heeft.

catrice nieuwe make-up hersft winter 2017 collectie

Catrice Strobe To Glow Highlighter Stick

Highlighter is nog steeds één van m’n favoriete make-up producten. Ooit. Catrice gaat deze highlighter stick uitbrengen, die in 3 kleuren beschikbaar komt, zoals je kan zien. Voor iedereen zit er wel een geschikt tintje bij. Highlighter sticks zijn trouwens ook erg fijn om als basis voor een poeder highlighter te gebruiken, vooral als je wilt dat je highlight vanaf de maan te zien is.

catrice nieuwe make-up hersft winter 2017 collectie

Catrice The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette

Zo, da’s een hele mond vol. Het komt erop neer dat het een soort highlighter oogschaduw palette is, met verschillende finishes. Zo zit er onder andere een metallic en zelfs een duochrome finish in! Jullie weten hoe erg ik fan ben van duochrome …

Als de formule zich ertoe ontleent denk ik dat je een aantal kleuren uit dit oogschaduw palette ook wel als gewone highlighter zou kunnen gebruiken.

catrice nieuwe make-up hersft winter 2017 collectie

 

Catrice Liquid Lip Powder | Metal Matt & Ultra Matt

Vloeibare lipstick lippoeder. Interessante benaming. Maar dat mag de pret niet drukken. Vooral de Metal Matt variant trekt mijn aandacht wel. Ook grappig dat er een kleurtje blogger’s favourite heet, ik ben benieuwd of dat ook echt een favorietje wordt. Er zijn genoeg verschillende kleurtjes om te proberen!

 

catricelippowder

 

Catrice Light Correcting Serum Primer

Dit is het product uit deze HELE collectie dat bij mij de meeste aandacht trok! Een light correcting serum primer. Je brengt ‘m onder je foundation aan, waardoor het een beetje extra glow door je foundation heen geeft. Kan er ook overheen, maar dan is het een stuk feller. Ik wil eigenlijk kijken wat er gebeurt als je het gewoon met foundation mengt. Maar ik moet even geduld hebben, want het is nog geen herfst. Of winter.

catrice nieuwe make-up hersft winter 2017 collectie

Catrice Strobing Blush

Simpelweg een blush met een mooie glow erin. Zo leuk! In elke Strobing Blush zitten 4 tinten. Daar zijn ook nog eens 3 varianten van! Die namen zijn ook al zo schattig.

catriceblush

Catrice Siliconis Makeup Blender

Catrice komt ook met een silicone sponge! De Siliconic Makeup Blender. Leuk dat er ook een betaalbare én makkelijk toegankelijke variant van uit wordt gebracht. Gewoon even naar Kruidvat in plaats van wekenlang op je pakketje wachten.

catrice nieuwe make-up hersft winter 2017 collectie

Catrice Professional Make Up Techniques Face Palette

Dít is waar we op zitten te wachten. In dit palette zit alles wat je nodig hebt: contourkleuren, blush, highlight (in verschillende tinten) én verschillende texturen: zowel poeder als crèmes. Dit palette lijkt ontworpen om zo compleet mogelijk te zijn. Handig om in je collectie te hebben.

catrice nieuwe make-up hersft winter 2017 collectie

Zo, het was me een aardig werkje! Maar ontzettend leuk om de nieuwe collecties van Catrice zo even uit te pluizen. Ik ben best wel enthousiast over de producten! Hebben we nog iets leuks om naar uit te kijken wanneer het weer niet meer meezit.

 

Welk product uit de herfst/winter collectie van Catrice zou jij het liefst willen proberen?