Beauty & fashion event LIQUID | Verslagje

Afgelopen zondag was de eerste editie van beauty & fashion event Liquid! Als beauty-enthousiasteling ben ik daar natuurlijk bij geweest. En daar doe ik natuurlijk even verslag van.

Achteraf gezien had ik veel meer foto’s moeten/kunnen maken, maar als ik eenmaal op zo’n event ben ik overwelmd door al het moois en vergeet ik dat een beetje. Oeps. Maar er is genoeg materiaal om het artikel te vullen, geen zorgen.

Liquid werd gehouden in het World Fashion Centre in Amsterdam. Goed te vinden, al helemaal in dit Google maps tijdperk. Een kaartje was online €10 en €15 aan de deur. Natuurlijk heb ik online een ticket gekocht. Ben toch niet gek?

liquidev3

Laat ik maar even beginnen met een overzicht-verhaaltje. Daarna verder naar de details. Liquid was verdeeld over 2 ruimtes: een grote zaal en een lange ‘hal’. Ik noem het even een hal omdat het nogal langwerpig van vorm was.

Bij binnenkomst kwam je meteen in de hal. Daar kon je consumptiebonnetjes halen, meteen door naar de consumpties, eventjes zitten of in de selfie booth. De selfie booth was vooral een hit, want het was mega druk.

De consumpties waren niet gewoon broodje pindakaas of bolletje kaas. Er waren sandwiches, smoothies, milkshakes, freakshakes (van die milkshakes met ijshoorntjes enzo erop, weetjewel) en meer voedsel en drankjes in soortgelijke stijl. Go big or go home, dachten ze bij Liquid.

De tweede ruimte was de grote zaal. Daar stonden alle standhouders met hun kraampjes. Een mooi hoekje was omgetoverd tot Bloggers Lounge en aan het einde van de zaal was een podium met een heleboel stoelen waar workshops en tutorials werden gehouden.

liquid event 2017

De kraampjes en stands vond ik het leukst! Het waren lang niet allemaal mega grote merken en namen, maar wél allemaal erg mooie producten. Het leukste vond ik dat alle standhouders héél enthousiast waren en echt wat te vertellen hadden over hun producten. Op zo’n manier dat je het iedereen zo erg gunt dat je overal wel wat wil kopen. Er waren verschillende make-up merken, zoals Laguna Cosmetics en Meraki Cosmetics, maar ook fashion stands en een paar stands met wat gebak. Zoals de mega fancy cupcake die je op de eerste foto ziet.

liquid event laguna cosmetics

Glitters, glitters, glitters! Yay!

Het is zo moeilijk om nou heel helder over te brengen wat m’n indruk van het hele event nou was. Daarom maak ik even een korte opsomming.

Pluspunten van Liquid:

 • Fancy, leuk en lekker eten
 • Leuke, mooie merken en standhouders
 • Aankleding van de ruimtes was top

Liquid had ook wel wat verbeterpuntjes. Vooral omdat het de eerste editie was vind ik het lastig om daar kritisch in te zijn, omdat evenementen organiseren serieus knap lastig is. Je kan wel inschatten hoeveel mensen er komen, maar je weet niet hoe laat die komen, waar ze allemaal gaan staan etc. Sommige dingen kun je dus echt alleen uit de praktijk leren. Dat maakt een eerste editie vooral lastig. Desalniettemin moet ik zeggen dat het allemaal scherp geregeld was! Misschien een tweede selfie booth de volgende keer? Pinapparaatje erbij? Ik ga er eigenlijk wel vanuit dat de organisatie van Liquid dit soort dingen dankzij de ervaring zelf ook wel oppakt. En ik hoop dat ze zelf ook trots zijn, want het was leuk!

Zou jij de volgende keer naar Liquid gaan?

 

 

Posts created 907

10 gedachten over “Beauty & fashion event LIQUID | Verslagje

 1. Ik vind dat het er erg mooi uitziet! Ik ben nog nooit op zo’n event geweest. Maar goed ook, want volgens mij geef ik veel te veel geld uit op zo’n plek. Doet me denken aan m’n eerste Sephora-bezoek… :’D

 2. Ik ben zondag geweest. Helemaal
  Vanuit België om van deze event te proeven. Ik dacht dat er enorm veel standjes zouden staan, high-end brands en nieuwe brands. Leuke standjes wel, maar te weinig. Er waren in totaal maar 25 standjes. Toen wij aankwamen om 12;30 wouden we een lekker pakje friet kopen (enigste kraam met lunch voorziening op dat moment) met de bonnetjes. Helaas ze gingen pas open om 14:00. Wat wel jammer was want we hadden reuze honger haha.

  Verder had ik enorme verwachtingen. Die vielen wel wat tegen achteraf. Maar inderdaad een eerste editie daar hoeven we niet hard op zijn. De contour cosmetics standje was zo leuk! Heb er enkele producten gekocht en ze zijn heerlijk!

  Ik zou niet weer gaan. Maar ik maak wel tijd vrij wanneer er ooit eens een make-up event van start gaat. Dat zou awesome zijn.

  1. Helemaal vanuit België! 😮 Ik had het wel iets groter verwacht, maar wel al op de site enzo gezien welke merken er zouden komen. En dat ik die niet allemaal kende xD

   Wat stom van die frietjes, sta je daar met honger 😮 Die contour was idd zo leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven