beauty bakerie lip whip take me for pomegranate review

Boozyshop verkoopt vanaf nu BEAUTY BAKERIE!

Beauty Bakerie te koop bij Boozyshop!

 

Het assortiment van Nederlandse make-up webshops wordt steeds leuker! Boozyshop had al leuke merken zoals Ofra, Morphe en Gerard Cosmetics, en daar is nu Beauty Bakerie aan toegevoegd. Hoe leuk?!

Beauty Bakerie is een merk in opkomst. Misschien heb je er al eens van gehoord of zelfs iets besteld, misschien niet. Asos en BeautyBay verkochten het al, maar nu kun je het lekker binnen ons kikkerlandje bestellen. Wel zo fijn, dan is het snel in huis en hoeft je pakketje geen boot- of vliegtuigtocht te maken. Scheelt weer dagen achter elkaar met je neus tegen het raam geplakt naar het PostNL busje staren.

Het merk Beauty Bakerie is dus niet zo mega bekend, maar daarom zeker niet minder goed! Als je benieuwd bent naar de producten kun je onder andere mijn review over de Beauty Bakerie Lip Whips lezen. Spoiler alert: ik ben er super tevreden over. Anders was ik ook niet zo enthousiast over het feit dat Boozyshop dit merk aan het assortiment heeft toegevoegd.

 

No Title

No Description

 

De producten zijn in bak-en-zoetigheid-stijl vormgegeven, wat super schattig is. De prijzen liggen redelijk in de high-end categorie: een Lip Whip (liquid lipstick) kost zo’n 19€. Niet onbetaalbaar, wel high-end.

De Lip Whips zijn er in verschillende kleuren en finishes: matte en metallic en van mooie nudes tot opvallend blauw of felroze. Voor iedereen is er wat! Beauty Bakery heeft daarnaast nog meer producten. Ik zou zeggen, neem een kijkje! Het is namelijk sowieso erg schattig en leuk om te zien.

Ik heb in ieder geval een flinke verlanglijst van het merk Beauty Bakerie. Nu nog genoeg geld binnenharken. Maar da’s m’n eigen probleem. Ik ben erg blij dat Boozyshop er een mooi merk bij heeft gekregen!

Had jij al eens van het merk Beauty Bakerie gehoord? Lijkt het je wat?