beauty bakerie lip whip take me for pomegranate review

Boozyshop verkoopt vanaf nu BEAUTY BAKERIE!

Beauty Bakerie te koop bij Boozyshop!

 

Het assortiment van Nederlandse make-up webshops wordt steeds leuker! Boozyshop had al leuke merken zoals Ofra, Morphe en Gerard Cosmetics, en daar is nu Beauty Bakerie aan toegevoegd. Hoe leuk?!

Beauty Bakerie is een merk in opkomst. Misschien heb je er al eens van gehoord of zelfs iets besteld, misschien niet. Asos en BeautyBay verkochten het al, maar nu kun je het lekker binnen ons kikkerlandje bestellen. Wel zo fijn, dan is het snel in huis en hoeft je pakketje geen boot- of vliegtuigtocht te maken. Scheelt weer dagen achter elkaar met je neus tegen het raam geplakt naar het PostNL busje staren.

Het merk Beauty Bakerie is dus niet zo mega bekend, maar daarom zeker niet minder goed! Als je benieuwd bent naar de producten kun je onder andere mijn review over de Beauty Bakerie Lip Whips lezen. Spoiler alert: ik ben er super tevreden over. Anders was ik ook niet zo enthousiast over het feit dat Boozyshop dit merk aan het assortiment heeft toegevoegd.

 

No Title

No Description

 

De producten zijn in bak-en-zoetigheid-stijl vormgegeven, wat super schattig is. De prijzen liggen redelijk in de high-end categorie: een Lip Whip (liquid lipstick) kost zo’n 19€. Niet onbetaalbaar, wel high-end.

De Lip Whips zijn er in verschillende kleuren en finishes: matte en metallic en van mooie nudes tot opvallend blauw of felroze. Voor iedereen is er wat! Beauty Bakery heeft daarnaast nog meer producten. Ik zou zeggen, neem een kijkje! Het is namelijk sowieso erg schattig en leuk om te zien.

Ik heb in ieder geval een flinke verlanglijst van het merk Beauty Bakerie. Nu nog genoeg geld binnenharken. Maar da’s m’n eigen probleem. Ik ben erg blij dat Boozyshop er een mooi merk bij heeft gekregen!

Had jij al eens van het merk Beauty Bakerie gehoord? Lijkt het je wat?

 

Posts created 897

14 gedachten over “Boozyshop verkoopt vanaf nu BEAUTY BAKERIE!

  1. Ik heb dit merk wel eens voorbij zien komen, maar door de onbekendheid i.c.m. de hogere prijs heb ik er nog niets van gekocht.

  2. Ik had dit merk al wel voorbij zien komen op Youtube. De producten zien er zo leuk uit! Ik heb ook al een aantal producten op mijn wishlist gezet 🙂

  3. Ik dacht dat ik misschien als enige onder een steen had gelegen wat betreft dit merk, maar zo te lezen kennen meer mensen dit niet. Oké, dan schaam ik me al iets minder hahah

  4. Ik kende dit merk niet, dacht al even “Tsja, ik woon in Friesland”, maar aan de comments te zien hoef ik mij niet te schamen.
    De verpakkingen spreken mij aan en ik ben benieuwd naar reviews! Ga zo even Googlen!

  5. Ik vind € 19 een prima prijsje voor iets dat doet wat het moet doen! Zo mooi, allemaal. Ik heb er nog geen enkel product van gebruikt, maar ben bang dat ik niet meer kan stoppen als ik er eenmaal eentje in huis haal! :’D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven