caked co makeup bestellen kopen review

Nieuw ontdekt make-up merk | Caked Makeup

Er zijn 2 belangrijke dingen het leven: zoetigheid en make-up. Caked Makeup is daar de perfecte combinatie van, met hun prachtige zoetekauw triggerende make-up producten. Ik houd ervan!

Ik was laatst -zoals ik tegenwoordig wel meerdere uren per dag ben- actief op Instagram. Lekker plaatjes kijken enzo. Bij toeval kwam ik Caked Makeup tegen! Mijn aandacht werd direct naar de roze, zoete vormgeving getrokken. Ja, ik werd er ook meteen een partijtje gierig van. Maar m’n portemonnee eventjes niet zo, dus het blijft vooral bij kijken. En kwijlen.

Wat globale info: Caked Makeup is een Amerikaans make-up bedrijf. Alle producten die ze verkopen is cruelty free en vegan, ook niet geheel onbelangrijk. Ze verzenden internationaal, dus je kan lekker vanuit je luie stoel bestellen. Met code IPSY30 krijg je ook nog eens 30% korting, zag ik staan. Houd daarbij wel rekening met douanekosten, of doe het via Shipito.

De prijzen gaan richting high-end, maar zijn nét een stukje lager dan de high-end prijzen die we gewend zijn: zo kost een liquid lipstick $16. Laten we eens een kijkje naar de producten nemen.

 

Caked Makeup Lip Fondant

Het eerste product is de Lip Fondant van Caked Makeup. Zoals ik net al zei kost een exemplaar $16. Er zijn momenteel 12 verschillende kleurtjes. Hier een aantal geswatcht.

 

No Title

No Description

 

Caked Makeup Suga Suga Lip Scrub

De Suga Suga Scrub is gek genoeg weer wat duurder dan ik van de meeste scrubs gewend ben, maar het is niet volledig onbetaalbaar. Een potje kost €12. Volgens de website exfolieert ‘ie je lippen, is ‘ie gemaakt met natuurlijke oliën en voedt het je lippen. Op zich wel nice. Oja, en het ruikt en smaakt, ik citeer, ‘sweet as f****’.

 

Final samples for two of our summer Suga Suga scrub flavors! Can you guess what they are? ?? excited to show you guys our new colors + products releasing soon ?? #cakedmakeup

925 Likes, 24 Comments – Caked Makeup™ ??? (@caked.co) on Instagram: “Final samples for two of our summer Suga Suga scrub flavors! Can you guess what they are? ??…”

 

Make-up tasjes

 

Ten slotte verkoopt Caked Makeup nog een paar ontzettend schattige tasjes. KIJK. HOE. LEUK. Dit heeft voor mij ZO een hoog hebben-hebben-hebben!!!!-gehalte. Ik heb nu al pijn in m’n hart dat ik niet gewoon de hele website leeg heb besteld. Eerlijk gezegd heb ik niet zo veel verstand van wat normale prijzen voor make-up tasjes zijn, maar deze zijn momenteel in de aanbieding en kosten $14 per stuk ($22 voor de set van 2).

 

No Title

No Description

 

Dus, als ik binnenkort nog ergens een paar stuivers uit de grond weet te trekken weet ik waar het geld naartoe gaat! Ik ben toch niet de enige die verliefd wordt van dit soort spulletjes?

 

Had jij al van Caked Makeup gehoord? Vind jij het er aantrekkelijk uitzien?

 

 

Posts created 884

12 gedachten over “Nieuw ontdekt make-up merk | Caked Makeup

  1. Wat is je layout mooi geworden! Caked Makeup ken ik nog niet, maar het ziet er wel heel leuk uit allemaal! Knap dat je nog niks hebt besteld, want dat is zeker wel verleidelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven