WINACTIE | GUESS rosegoldplated armband

Als je dacht dat de winacties al op waren heb je het mis! Vandaag kun je een mooi sieraad winnen: dit rosegoldplated armbandje van geen merk minder dan Guess.

Ik houd van make-up, maar da’s natuurlijk niet het enige waar ik van houd. Als het om fashion en kleding gaat is Guess toch wel een van m’n favoriete merken. Daarom vind ik het ook zo leuk om iemand blij te kunnen maken met dit sieraad. Rose goud, elegant modelletje, wat wil je nog meer?

De prijs

In samenwerking met Lucardi juwelier Haarlem mag ik dus dit prachtarmbandje van Guess weggeven! Lucardi heeft wel meer mooie armbandjes en andere accessoires van Guess, maar deze vind ik het mooist. Wat valt er verder nog over te zeggen? Het is een leuk ding om te zien en om te dragen.

 

guess rose gold plated armband

 

Hoe doe je mee?

Wederom geen vele hoge eisen: laat een reactie achter waarin je zegt dat je meedoet. Duidelijk genoeg, toch? Easy peasy.

Hoe kun je meer kans maken?

Voor de diehards zijn er natuurlijk een aantal manieren om wat meer kans te maken:

De winnaar

Wordt 19 juli bekend gemaakt op mijn social media. Die krijgt natuurlijk ook een privΓ© berichtje. Reageer a.u.b. binnen 48 uur, anders ga ik een andere winnaar kiezen. Ik ben natuurlijk de slechtste niet, dus als je op vakantie bent of er een andere reden is waarom je niet op tijd zou kunnen reageren, laat het weten in je reactie! Dan houd ik daar rekening mee.

Neem trouwens ook eens een kijkje bij de andere winacties, als je daar nog niet aan meedoet! Als je op de homepage een stukje naar beneden scrollt komt je alles snel genoeg tegen.

Wie wil er een Guess armband winnen?

 

 

 

Posts created 892

60 gedachten over “WINACTIE | GUESS rosegoldplated armband

 1. Wauw…. zo een pretty bracelet en ik doe weer heel graag mee met deze fantastische winactie πŸ˜‰
  Ik volg alles al op zowel fb en instagram.
  Ook volg ik jou op snapchat.
  Alles doe ik wat nodig is.

  Snapchat: chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 2. Ik doe mee! Ook op instagram heb ik deelgenomen ?? en de pagina van Lucardi gevolgd.

  Je giveaways zijn echt super ! Bedankt voor de leuke kansen die je ons geeft en de leuke blogposts !

  Xxx Nina

 3. Ik ben ook dol op Guess! Ik schreef pas nog een artikel over mijn liefde voor het merk, waarin ik mijn schoenen en handtassen van dit merk liet zien! πŸ™‚ Sieraden heb ik er (nog) niet van, maar dat zou ik natuurlijk heel graag willen! πŸ™‚ Ik deed alle nodige stappen om (extra) kans te maken, behalve Snapchat want dat heb ik niet! πŸ™‚

  Veel succes iedereen! x

 4. Ik ben in love met rose gold dus ik doe zeker mee! Ik volg je al op Facebook en Snapchat.

  Ik weet niet of een verzoekje ook mag, maar zou je eens een ooglook willen maken met felle kleurtjes voor de high summer festivals incl. glitter en steentjes enz.? I am in need for inspiration ?

 5. Wat mooi. Guess is echt mijn favoriete horloge merk.

  Ik doe natuurlijk mee. Ik volg jou op FB, Instagram en snapchat en ook lucardi op instagram x

 6. Nice! Rose is toch mijn favoriete sieradenkleur. Staat mooi bij mn bleke ginger huidje! Ik doe graag mee πŸ™‚

 7. Wat een leuke actie zeg; een erg mooie armband dus ik waag graag een kansje en om extra kans te maken volg ik jou uiteraard via fb en beide ig- paginas

 8. Heel erg mooi! Ik hoop dat winnen net zo easy peasy is als meedoen πŸ˜‰
  Volg op Bloglovin en gedeeld via G+.

 9. Wauw ik doe heel erg graag mee. Ik was al lid op Instagram. Maar ik vind het armbandje daar helaas niet tussen je berichten. Ik ga nog een keer kijken. Maar denk dat ik het nu ook niet ga vinden.

 10. Ik doe heel graag mee, heel erg mooi de armband, de kleur is schitterend πŸ™‚

  Groetjes Anneliese

 11. Omg wat een leuk armbadje! Echt I love it. Er zit ook echt een leuk hangertje aan. Ja, deze wil ik echt heel graag hebben.

  1. Gedeeld op:
   Lucardi op Instagram
   Matte & Shimmer op Instagram & mijn vriendin getagd
   Matte & Shimmer op Facebook & mijn vriendin getagd
   Fijne dag!

 12. Wauw wauw Wauwie zou heel graag deze prachtige guess armband willen winnen om de zomer stralend te kunnen beginnen i ❀ Guess waag graag mijn kans en ga heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige armband mag winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen wie nou niet πŸ˜‰ fijne avond nog liefs Wanda ?

 13. Als vaste klant van Lucardi doe ik graag mee met deze geweldige winactie! Is een supermooie armband. Ik volg de pagina van Lucardi en jouw pagina op instagram, via het account Chaimae_maroc26.

 14. WOW! Echt love deze armband!! <3

  Ik reageerniet zo vaak maar dat betekend niet dat ik je blogpost niet lees :PP
  Mijn insta is @bibidoesburg

 15. Ik doe graag mee! Mijn instagram en snapchat is allebei ilonafonteijn. Ik hoop dat ik win, want voorlopig zit ik in Benidorm in de regen!

 16. Ik zou ontzettend graag deze prachtige armband dragen!! Dus wil ik je heel lief vragen. Om aan mij te denken. Wanneer je hem weg gaat schenken. Maakt me reuze blij πŸ˜€ Warme groeten van mij,

  Charlotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven