WINACTIE | Anastasia Beverly Hills lipproduct naar keuze!

 

 

Ja, het blijft maar winacties regenen, en deze spant de kroon: je kan namelijk een Anastasia Beverly Hills lipproduct naar keuze winnen! Je kan kiezen tussen een Liquid Lipstick en een Lipgloss. Aaaah! Wie wil dat nou niet? Ik teken ervoor.

De prijs

Is dus een Anastasia Beverly Hills lipproduct naar keuze, zoals ik al zei. Sets en palettes zijn helaas uitgesloten. De winnaar mag op de Britse site van Anastasia Beverly Hills een product uitkiezen. Zo weet je zeker dat het een kleurtje wordt dat je staat en je bevalt. Kies het liefst iets dat op voorraad is, anders kun je lang wachten.

 

beste liquid lipstick merk

 

Hoe kun je meedoen?

Ik ga dit keer niet lastig doen. Om mee te doen hoef je alleen maar een reactie achter te laten waarin je zegt dat je meedoet.

Hoe maak je meer kans?

Je kan natuurlijk wel allerlei stappen ondernemen om meer kans te maken:

De winnaar

Wordt 18 juli op mijn social media bekend gemaakt en ontvangt hier privé bericht van. Reageer binnen 48 uur, anders ga ik een andere winnaar kiezen. Ben je dan op vakantie of is er een andere reden waarom je misschien vertraagd reageert? Meld het even in je reactie. Weet ik dat ook weer.

Doe jij mee?

Posts created 897

97 gedachten over “WINACTIE | Anastasia Beverly Hills lipproduct naar keuze!

 1. Oké oké oké, deze kan ik niet voorbij gaan natuurlijk. Ik dacht ik heb al gereageerd op het NYX product naar keuze.., maar een ABH lipproduct naar keuze, daar MOET ik natuurlijk aan meedoen! Ik kan wat vertraagd reageren i.v.m. mijn honeymoon!

 2. Waaaaah wat gaaf! Ik doe heel graag mee .. heb alle stapjes gevolgd, alleen ik ben niet zo goed in vouwen (drama) liefsss Kim

 3. Woww. Wat een winactie! Super. Ik doe mee voor mijn dochter! Die houd Veel van makeup. Deze zal ze nog niet hebben dus kan ik haar verrassen ?

 4. Aaaaah natuurlijk doe ik mee!
  Ik heb al een aantal palettes van ABH en die gebruik ik (bijna) elke dag, maar een lipproduct heb ik nog nooit getest!

  Leuke actie weer!

 5. Wauww, super leuk! Ik doe zeker mee ik heb alles gedaan ook voor extra kans behalve het hoedje maken haha! X mijn instagram is @byfashionblog.

 6. Jaaa, topper! Ik heb nog geen enkel product van dit prachtige merk in m’n collectie, dus ik doe heel graag mee! Als ik win, ga ik voor een liquid lipstick in de kleur Dazed of Currant. Wat zou dat een moeilijke keuze worden! :’D Ik volg je al op Snapchat (vanjessin), Instagram (jessicajayblog) en Facebook.
  Succes, iedereen!

 7. Super exciting!
  Ik heb deze stappen zowel op fb uitgevoerd als op Ig en volg je beide accounten.
  Altijd leuk zo n give-away’s! ♡♡

 8. Wauw wat geweldig, ik zou graag meedoen! Ik heb al zolang iets van Anastasia gewild maar het is zo duur haha, het enige dat ik heb is een slijpertje omdak ik het logo zo mooi vond ?

 9. Ahhhh Ja ik wil meedoen 😀 heb je ook 2x geliked op instagram en toegevoegd op snapchat (@evaverona) !! Ik ben wel tot 20 juli in Bali maar zal zeker m’n mailbox checken de 18e en 19e

 10. Done done! Ik volg je op (allebei de accounts van) Instagram, Facebook, heb op Instagram geliked en getagd, ik heb je toegevoegd op Snapchat en de foto is verzonden! 😉

  FB: Britt van Ommeren
  IG: @brittvanommeren
  SC: @brittvanommeren

 11. Ik doe zeker mee ?, heb ook de meeste stapjes gevolgd denk.
  Mijn ig is Marzia_faby, sp is marziafabiola en fb is Marzia Tiberio.

 12. Oeee ik doe mee.
  leuke actie!

  ps. Mocht ik winnen, stuur me aub dan een mailtje als het kan.
  (vanderheyden.vera@outlook.com)

 13. Aaaah ohmy dit is zo leuk! Nog nooit iets van ABH überhaupt in het echt gezien of vastgehouden, mijn handjes beginnen al helemaal te jeuken! Ik like trouwens je Facebook en volg beide instagram accounts. I’m in!

 14. Heerlijk, deze winactie(s)!
  I am in! Origami skills hebben ze bij mijn creatie weg gelaten. Mss moet ik vriendlief eens diep in zijn ogen kijken cause he got the skills!

 15. Wow gaaf! Ik doe graag mee… ik doe alle stappen, behalve snapchat (ik heb al zoveel accounts om bij te houden, snapchat past er niet meer bij qua tijdgebrek hahaha) Ik vind Peony de mooiste lipgloss… volgens mij komt die ook licht overeen met de lipstickkleur die Hannah Baker draagt in 13 Reasons Why, die kleur staat zo mooi vind ik. Ik ga meedoen en afwachten! Echt leuk 🙂

 16. Ik was al verast door de andere winacties van je blog die ik zag voorbij komen.Love it! ♡ Maar Anastasia Beverly Hills product Winnen? Wie denkt daar aan.. nooit! Ik hoor en lees wel wat over ABH , hele hype explosie! Ik zou graag kennis maken met dit merk.Wie niet, vertel me dat maar,Haha . Ik vind het fantastisch wat voor winacties je organiseert.

  * Ik volg je op Facebook, Snapchat, Instagram ( vrienden getagd) Janine Wooshy / OMGitsWOOSHY
  * Ik volg je andere Matte & schimmer account
  * Vouwwerkje wacht nog op zich ? i swear,i do this!

 17. Wauw, superleuk!
  De lipgloss grape jelly is mijn favoriet.
  Ik doe heel graag mee 😉
  Ook volg ik je al overal..

  Instagram:@chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Snapchat: chucky1012

  Xoxo

 18. Oelala! Ik ben wel erg benieuwd naar de ABH lipproducten, die heb ik nog niet.
  Ik volg beide instagram accounts (je maakt hele mooie foto’s!) en ik volg je op snapchat.
  Ik ben overal shantie.xx

 19. Ik ben erg benieuwd naar deze lipproducten! Heb zelf nog geen ervaring met het merk. Ik volg je op beide Instagram accounts en heb 3 vriendinnen getagd onder de foto.

 20. Omg, wat een mooie kleuren! Dit wil ik zo graag winnen.. ik heb echt weinig make up omdat ik daar echt geen geld voor heb en de meeste merken zijn zo duur en voor mij echt niet betaalbaar. Wauw wauw wauw, echt een mooie kleuren! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven