WINACTIE | Win een NYX lip product naar keuze!

Om feestelijk af te trappen dat Matte & Shimmer vernieuwd is, houd ik een aantal winacties! Wie houdt er nu niet van cadeautjes? Om te beginnen valt er een leuk prijsje van NYX te winnen. En daarbij mag je ook nog eens helemaal kiezen wat je eigen smaak is.

 

Een NYX lip product naar keuze

Dat betekent dus dat je uit alle beschikbare NYX lip producten mag kiezen! Een Soft Matte Lip Cream, Liquid Suede, Lip Lingerie, noem het maar op. Er is zo veel, en je mag lekker helemaal zelf weten welke je kiest, als je wint.

 

Hoe doe ik mee?

Je hoeft maar één van deze 2 dingen te doen om mee te doen:

 

Kan ik ook nog meer kans maken?

Ja, dat kan! Dat kan door het Facebookbericht of de Instagramfoto te delen. Ook maak je meer kans als je vriendjes en vriendinnetjes in de winactie tagt, zowel op Instagram als FacebookPer extra handeling krijg je +1 winkans.

Vergeet niet om op dit artikel een reactie achter te laten! Doordat je bij een reactie je e-mailadres invult kan ik je makkelijker bereiken als je wint. Zou jammer zijn als je wint en ik geen contact met je op kan nemen, da’s niet de bedoeling.

 

De winnaar

De winnaar wordt 15 juli bekend gemaakt! Ik stuur diegene een mail en maak de winnaar bekend op Facebook. Heb je geen Facebook, of ben je dan op vakantie? Laat het weten in de reactie die je achterlaat. Dan ik overal rekening mee houden.

 

Wie doet er mee met deze leuke winactie?

Posts created 884

68 gedachten over “WINACTIE | Win een NYX lip product naar keuze!

 1. Zo mooi
  Ik doe héél graag mee 😉
  De kleur Fuchsia Fusion Cosmic Metals Lip Cream Lipgloss vind ik erg mooi.
  Ik hou zoveel van deze kleur en ben erg benieuwd naar dit product.
  Het zal mijn make-up looks een finishing touch geven…..
  Alles heb ik gedaan en ook alles voor de extra winkansen….

  Bl.: chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 2. Oehlaalaaaaaa I’m in.. Een NYX product kan ik niet afslaan hoor. Ik volg je overal al, dus ik voldoe aan de ‘eisen’ :-)!

  15 juli ben ik nog wel op vakantie (mijn honeymoon), maar mijn mail krijg ik ongetwijfeld gewoon binnen!

 3. Ik zou heel graag een liquid lipstick willen winnen van Nyx, daarom doe ik mee! Ik volg jou instagram en fb pagina al langer en je maakt super mooie looks en fotos! i’m in love with your make up skilzz ?

 4. Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij worden mijn lippen heel blij na paar keer een miskoop te hebben gedaan heb ik nog steeds geen goede lipgloss gevonden ? daarom waag ik graag mijn kans voor de nyx lipgloss suedde deze ziet er echt prachtig uit uiteraard heb ik deze schitterende actie met veel liefde laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze lipgloss mag winnen dan kan mijn zomer goed beginnen #DuimpjesDraaien fijne zondag nog liefs Wanda ?

 5. Wat een leuke winactie weer! Nu hopen dat ik win Hihihi! Gun het iedereen, maar hoe leuk is het om iets te winnen en zo de vakantie in te gaan?!

 6. Oeeehoe hoe kan ik deze winactie nou voorbij laten gaan? De lipproducten van NYX zijn mijn favoriet! Dus yeah: ik doe mee! Ik volg je trouwens al via Facebook en Instagram. 🙂

 7. Oehh wat ontzettend leuk! Ik ben echt dol op de lip producten van NYX dus deze winactie vind ik super leuk. Ik volg beide accounts en heb elke extra stap gedaan. <3

 8. Ik doe meeee! I lurrrvvee die lippies! Ze zijn echt geweldig goed, jammer genoeg heb ik er nog maar twee, exotic en nog eentje waarvan ik de naam vergeten ben :p

 9. Wow wat een leuke winactie, natuurlijk doe ik mee!
  Ik heb jouw site toevallig gevonden toen ik zocht naar goede dupes voor de Anastasia modern Renaissance palette en het was echt een geweldige dupe, ik ben de make-up revolution palette onmiddellijk gaan kopen, aangezien die van Anastasia iets boven mijn budget was. Ik ben er ontzettend blij mee!

 10. Mooi!!! Zeer benieuwd naar het resultaat van deze must haves…
  Heb de pagina geliked onder naam JB Swart (ouders) daar ik alleen maar een pagina heb…
  Ideaal voor mijn werk als zangeres deze actie 😉

 11. Ik heb deze stappen zowel op fb uitgevoerd als op Ig en volg je beide accounten.
  Altijd leuk zo n give-away’s! ♡♡

 12. Een lippie van NYX ontbreekt nog in mijn collectie, dus ik doe graag mee! Ik volg je nieuwe insta nu ook, die had ik ff gemist. Ik ben ook 2x gedeeld.

 13. Zelf vind ik de NYX liquid Suede het fijnst. Ze hebben ook erg mooie oogschaduws!
  Ik doe mee met deze winactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven