WINACTIE | Meraki cosmetics CLIO highlighter

 

Dames, heren en iedereen die een prachtige glow wil: vandaag geef ik een highlighter van Meraki Cosmetics weg! Deze kleur heet Clio. En ik geef niet zomaar Clio weg, nee, ik geef Clio weg omdat het een beauty is die van je gezicht een stralende ster gaat maken.

Omdat Clio één van de lichtere kleuren is, past ‘ie ook nog eens bij bijna alle huidskleurtjes. Dat maakt dit ook zo’n mooie highlighter. Wie wil Clio, een van de juweeltjes van Meraki cosmetics, ook zo graag proberen?

 

De prijs

Dat is dus CLIO, een prachtige highlighter van Meraki Cosmetics!

 

Hoe doe je mee?

 • Volg mijn nieuwe Matte & Shimmer Instagram account (@matteshimmerlife)
  (Heb je geen Instagram? Doe dan mee door één van de stappen hieronder te volgen)
 • Laat een reactie achter waarin je zegt dat je meedoet!

 

Kun je ook nog meer kans maken?

Jazeker! Door onderstaande dingen te doen krijg je +1 extra kans per handeling! Je kan sommige dingen dus ook meerdere keren doen.

Al met al kun je dus aardig wat extra kans maken! Het is maar wat je er voor over hebt. Een mooi product is het in ieder geval sowieso. Nog even Clio in actie:

 

WIN OUR FULL COLLECTION? Check the link in our bio ??? — Cutie @_roc.ma is wearing CLIO Loose Highlighter for that glow. Click link in bio to buy it! ?✨ — ? Get yours now via the link in our bio! We’re 100% cruelty-free and vegan. And we ship worldwide! ? . . .#wakeupandmakeup #makeupaddict #makeupartist #makeupjunkie #makeuplover #anastasiabeverlyhills #makeup #instamakeup #beauty #beautyblogger #mua #instabeauty #makeupartistsworldwide #motd #cosmetics #makeupdolls #maccosmetics #vegas_nay #eyeshadow #beautyaddict #blogger #makeupforever #lipstick #ilovemakeup #lashes #makeupblogger #hudabeauty #makeupoftheday #beautyjunkie #dressyourface

365 Likes, 6 Comments – Meraki Cosmetics ✨ (@merakicosmeticsofficial) on Instagram: “WIN OUR FULL COLLECTION? Check the link in our bio ??? — Cutie @_roc.ma is wearing CLIO Loose…”

 

 

De winnaar

De winnaar wordt 16 juli bekend gemaakt! De winnaar wordt op social media bekend gemaakt en ontvangt hier ook privé bericht van. Het is de bedoeling dat je binnen 48 uur reageert, anders ga ik iemand anders uitkiezen … Tenzij je dan op vakantie bent of iets dergelijks, en in je reactie al aan hebt gegeven dat het daarom zo kan zijn dat je reactie wat langer op zich laat wachten.

 

Wie wil er graag een Clio highlighter winnen?

 

 

 

 

Posts created 884

31 gedachten over “WINACTIE | Meraki cosmetics CLIO highlighter

 1. Dat ziet er zo mooi uit en ik ben er benieuwd naar….
  Nog nooit heb ik make-up van dit merk gebruikt.
  Dus doe dan ook erg graag mee met deze leuke winactie.
  Ben er zeer benieuwd naar…
  Ik hou van roze naar een rosé gouden kleur.
  Losse poeder kan men goed doseren dmv dit met een borstel aan te brengen op de huid van het gezicht.
  Ik heb alles gedaan en ook voor de extra kansen….
  Ook de dingen die men meerdere keren kan doen.

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Ik wens je een heel fijn weekend Xoxo

 2. Oeeeh super, hij is zo pretty & zou graag wat meer willen shinen ?
  Ook de extra stappen heb ik allemaal gedaan!

 3. Dit juweeltje wil ik zeker wel eens proberen want een stralende ster spreekt me wel aan 😉 Ik heb geen IG, wel gedeeld via G+ en volgend op Bloglovin.

 4. Wie er graag één wilt winnen? Nou, ik! Ik doe heel graag mee om ook in de zomermaanden net zo te stralen als het zonnetje (hopelijk)! Ik volg jou en meraki op Instagram en ik heb geliked op Facebook!

 5. Wat tof, ik ben al heel nieuwsgierig geworden naar deze highlighters. Je andere account volgde ik al een tijdje, maar deze nu ook! 🙂 Merakicosmetics volg ik ook al!

 6. Ik ben ook wel benieuwd naar deze highlighter. Zit er al een tijdje aan te denken om deze aan te schaffen maar er zijn steeds andere producten die nét iets hoger op het lijstje staan… Handig dus om deze te winnen!

 7. W a u w, ik doe super graag mee! Clio is zo intens prachtig
  Instagram: check! (@yvonne_xx_)
  Facebook like: check!
  Instagram Meraki Cosmetics: check!

  xx Fingers crossed iedereen! 😀 <3

 8. Ik doe graag mee! I really love me some highlighter 🙂 Ik volg je op Facebook & Instagram en ik volg nu ook Meraki Cosmetics op Instagram.

 9. Ik heb al zoveel goede recensies over deze highlighter gehoord, dus ik doe graag mee! Echt geweldig al deze winacties, heel tof dat je dat doet!

 10. Ik doe graag mee voor deze highlighter.

  Ik volg je en Meraki Cosmetics op instagram (liekevv24),]
  Ik volg jou op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.

 11. Dat terugkomend roze thema op je insta is heel tof! Ik mis echt een goede highlighter in mijn make-up tasje. Zo te lezen moet deze super goed zijn dus ik doe graag mee! (enivilla.art)

 12. Ik doe mee! Zelf wil ik al heel lang een highlighter van dit merk, namelijk: hypnos. Ik ben gek op roze/paarse highlighters! maar deze highlighter is ook heel mooi!
  Ik volg je op fb en insta x
  @sorayapequena

 13. Mooi product! Ik vind dat glittertje zo vrolijk shiny!
  Ik maak ook graag kans, maar ik heb geen Facebook een Instagram.
  Ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven