Het vernieuwde Matte & Shimmer | Wat is er allemaal veranderd?

Zoals jullie kunnen zien heeft Matte & Shimmer een make-over gehad! Dat het logo en de lay-out zijn veranderd valt al op, maar er zijn nog meer veranderingen. Geen zorgen, allemaal positief! Ik vertel jullie er alles over.

Ik was al een tijdje toe aan iets anders, wat m’n blog betreft. Af en toe heb ik zelfs getwijfeld of ik het op wilde geven. Maar dat is toch niet wat ik wil. Dus heb ik besloten om Matte & Shimmer een make-over te geven! Een logo waar ik blij van word, strakke nieuwe lay-out, meer artikelen, nieuwe samenwerkingen, een nieuwe (extra) Instagram en een reeks winacties!

Lay-out & logo

Met WordPress is een nieuwe lay-out installeren eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Ik had het nog nooit eerder gedaan, maar het is me erg meegevallen. Een nieuw logo is een ander verhaal, dat kan ik echt niet zomaar. Gelukkig heeft Kimberley me GE-WEL-DIG geholpen door de prachtige illustraties voor het logo te maken! Duizendmaal dank.

Meer artikelen!

Het is de bedoeling dat er meer artikelen komen! De laatste tijd heb ik vrij onregelmatig geblogd, ook doordat ik niet meer zo goed wist welke richting ik uit wilde. Daar komt dus verandering in. Meer te lezen, meer plezier! Ik doe het niet alleen; er zijn een paar lieve gastbloggers die me gaan helpen. To be continued!

Samenwerkingen? Was je daar niet mee gestopt?

Ja, dat klopt. Ik wilde dat niet meer, omdat ik het gevoel had dat het niet bevorderlijk was voor m’n geloofwaardigheid als blogger. Ik merk dat het ook invloed heeft op m’n netwerk, en ik wil ook op de hoogte blijven van alle nieuwtjes een mooi-igheid. Is niet een woord, maar voor nu even wel. Ik ga wel alleen samenwerkingen aan als het nut heeft voor de lezer! Dus om bijvoorbeeld persinformatie te krijgen, misschien eens naar een event te kunnen of om een winactie te houden. All the fun stuff!

 

IMG_9393

 

Nieuwe Instagram @matteshimmerlife

Ik heb al mijn Instagram @matteshimmer, maar als je die volgt weet je dat m’n feed zo strak mogelijk georganiseerd is. Ik ben er erg blij mee, maar wil ook andere leuke foto’s kwijt kunnen! Daarvoor is er nu @matteshimmerlife, geheel in stijl met het logo. Leuk als je me daar ook komt volgen!

WINACTIES!

Ja ja, ik wilde feestelijk aftrappen, dus heb flink m’n best gedaan: er zit een reeks winacties aan te komen! Een stuk of 5,6. De eerste komt morgen online, en daarna komt er elke dag een nieuwe winactie, tot ze op zijn. Ik geef alvast wat hints: iets met Sephora … iets met een mega mooi horloge .. iets met een prachtige highlighter … en dus nog meer! Meedoen kost niets, hooguit een minuutje van je dag. Is dat geen topdeal?

 

Wat vind jij van de veranderingen op Matte & Shimmer?

 

 

Posts created 907

25 gedachten over “Het vernieuwde Matte & Shimmer | Wat is er allemaal veranderd?

  1. Super leuk meis! Het logo vind ik echt mooi en het past zeker bij je. Fijn dat je toch inziet dat samenwerkingen soms wel belangrijk kunnen zijn voor jou, maar ook voor je volgers. Zet hem op de komende tijd. Ben altijd super nieuwsgierig naar je werk.

  2. Wat onzettend gaaf.
    Gastbloggers moet ik soms aan wennen. Ik kom vaak naar een blog voor persoon X of schrijfstijl X of zelfde huidtype van X o.i.d. Dus hopelijk zijn je gastbloggers ook toppers. Ik vind het knap hoe jij je niet laat verleiden, maar dat je geweten krachtiger is. Dat je netwerkt voor de nieuwste info of nieuwe producten snap ik volledig. En dat daar soms een extraatje aan vast zit is alleen maar mooi meegenomen.

    1. Bedankt voor je lieve supportive reactie! 😀 en alle andere lieve reacties die ik door de tijd heen van je hebt gehad <3

  3. Een nieuwe layout zorgt toch altijd wel voor een soort van frisse nieuwe start. Het ziet er super uit! Ik ben ook benieuwd naar de artikelen die gaan komen en leuk dat je weer samenwerkingen gaat doen. Is ook niks mis mee. Zolang het inderdaad maar nuttig is voor de lezer, maar bij jou twijfel ik daar niet aan.

  4. Leuk dat je weer terug bent! En je logo is echt leuk! Lekker speels en ik denk dat het perfect bij jou past. Waarom weet ik ook niet, want ik ken je enkel online. Maar je sarcasme en artikelen met een dikke knipoog kan ik altijd goed waarderen. 😀

  5. Spannende veranderingen! Ik ben benieuwd naar het vernieuwde Matte & Shimmer. Je logo is in ieder geval al heel leuk! En je life Instagram volg ik ook al. Goed dat je toch niet stopt met bloggen, want ik lees je artikels erg graag. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven