liquid event 2 juli amsterdam

Nieuw event!| Beauty & Fashion event LIQUID

Toen ik laatst nietsvermoedend door mijn tijdlijn aan het scrollen was, ontdekte ik iets wel heel erg leuks … een nieuw beauty/fashion event! Liquid is een nieuw event waar je beauty & fashion kan shoppen, bloggers en influencers kan meeten en met z’n allen kan chillen op een toffe locatie. Lijkt dat jou wat?

 

liquid event 2 juli amsterdam

 

 

Wat is er allemaal te doen op Liquid?

Er zijn onder andere verschillende beauty- en fashionmerken die op Liquid staan. Je kan dus een heleboel mooie producten ontdekken, bekijken en natuurlijk shoppen. Geld moet rollen, is mijn motto. Merken die er te vinden zijn zijn onder andere Meraki Cosmetics, Sleek  en SabrineCat shop. Je kan ook even op de Instagram pagina kijken, daar staat een overzicht van merken, shops, tutorials,  entertainment, eten, bloggers en influencers die er te vinden zijn! Er schijnen ook zaken als een gratis photobooth te zijn.  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alle merken ken, maar het er wel allemaal heel hebberigmakend uitziet.

 

Waar en wanneer is het Liquid event?

Liquid vindt op 2 juli plaats in World Fashion Centre in Amsterdam, op de Beursplaza. Van 12.00-22.00 kun je je er lekker vermaken en kennismaken met alle merken en iedereen die er is. Er is eten, er zijn leuke mensen, er is beauty & fashion en er is sfeer, dus waarom zou je niet komen? Ik ben in ieder geval wel van plan om te gaan! Een ticket kost €10 en kan je bestellen op de site van Euphoria Sisters, die dit evenement georganiseerd hebben. Op de site kan je ook gewoon nog even alles beter bekijken en een voorproefje van de sfeer en vormgeving krijgen.

 

LIQUID BEAUTY & FASHION EVENT ZONDAG 2 JULI 2017 WORLD FASHION CENTRE AMSTERDAM BEURSPLAZA 12.00-22.00 KAARTJES VERKIJGBAAR VIA WWW.EUPHORIASISTERS.COM €10,- DON’T MISS OUT #blogger #vlogger #MEETANDGREET #GRATISPHOTOBOOTH #LIVE #TUTORIAL #GIVEAWAY #makeuptutorial #fashionshow #food and much more ….?

104 Likes, 18 Comments – BEAUTY & FASHION EVENT (@euphoriasisters) on Instagram: “LIQUID BEAUTY & FASHION EVENT ZONDAG 2 JULI 2017 WORLD FASHION CENTRE AMSTERDAM BEURSPLAZA…”

 

 

Het is voor het eerst dat ik -naast het I Love Beauty event- een leuk opgezet beauty & fashion event op dit formaat tegen ben gekomen! Ik moet zeggen dat ik de vormgeving en aankleding van Liquid nu al erg tof vind. Als dit alleen nog maar een voorproefje is moet het wel een leuk event worden! Tot 2 juli, zou ik zeggen!

 

Ben jij van plan om naar het Liquid event te gaan?

Posts created 902

19 gedachten over “Nieuw event!| Beauty & Fashion event LIQUID

  1. Oh dat klinkt wel als een leuk event! Ik heb er inderdaad nog helemaal niets over gehoord. Wie weet ga ik er wel heen want het klinkt interessant.

  2. Ik had er laatst met Mayke erover van MayCate en zij is daar als gast aanwezig. Ik vind zulke events wel altijd leuk maar omdat het de eerste keer is dat ze dit gaan houden ben ik benieuwd wat er dit jaar gaat gebeuren. Als het uiteindelijk leuk is dan ga ik misschien wel volgend jaar 😛

  3. Ik ben van de partij! Het is wel een end maar ga graag naar Amsterdam en zowiezo om iedereen daar te meeten..erg benieuwd hoe het er gaat zijn. Ik denk dat het een annual thing gaat worden voor mij..see you there

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven