Make-up nieuwtjes en updates | Jeffree Star Cosmetics, Lime Crime, Urban Decay & make-up telefoonhoesje

Make-up nieuwtjes en updates | Jeffree Star Cosmetics, Lime Crime, Urban Decay & make-up telefoonhoesje

Er is opeens zo overweldigend veel en mooi make-up nieuws, tijd om dat allemaal te laten zien in een mooi artikel!

 

makeupnennk

 

Zo zijn alle producten van de Jeffree Star Cosmetics Zomercollectie 2017 bekend gemaakt en geswatcht, komt Lime Crime met een Mermaid Collection, brengt Urban Decay het nieuwe Naked Heat palette uit en bestaat er tegenwoordig een telefoonhoesje waar een uitschuifbaar stuk met make-up in zit!

 

Jeffree Star Cosmetics Zomercollectie 2017

De chrome verpakking die deze collectie heeft is opvallend mooi … en het is een flinke collectie! 8 nieuwe Velour Liquid Lipsticks, 5 nieuwe Lip Ammunitions, 2 nieuwe Skin Frosts en 3 nieuwe lipscrubs! Daar kun je je dus flink arm aan shoppen. 24 juni komt de gehele collectie op de site van Jeffree Star Cosmetics in de verkoop. Er is niet officieel bekend bij gemaakt of en wanneer de producten bij TheMakeupSpot en BeautyBay te koop komen, maar met de afgelopen paar releases van het merk kwamen ze dezelfde dag nog op BeautyBay en kort daarna bij TheMakeupSpot te koop. Het ligt dus in de lijn der verwachting dat dat weer zo is. De producten hebben dezelfde prijs als producten uit de vaste collectie.

In de video hieronder worden alle producten uit de collectie bekend gemaakt en geswatcht. Omdat ik weet dat niet iedereen op een lange video zit te wachten heb ik nog een foto van de nieuwe Velour Liquid Lipsticks geplaatst.

 

THE CHROME SUMMER COLLECTION: REVEAL & SWATCHES | Jeffree Star Cosmetics

INTRODUCING…. The limited edition Jeffree Star Cosmetics CHROME Summer Collection! In today’s video I break down the entire collection and spill the tea! Here are swatches of ALL 13 lipsticks, 2 highlighters anddddd 3 Velour Lip Scrubs! I’m so excited for you guys to see everything!!

No Title

No Description

 

Lime Crime Mermaid Collection

Lime Crime laat onze zeemermin make-up dromen uitkomen met een mermaid collectie! De collectie bestaat uit 3 metallic Velvetines, een highlighter palette dat $38 dollar gaat kosten en een volledige set Aquarium Brushes. Vooral de kwasten word ik heel erg verliefd van. Wat is liefde soms toch slecht voor de portemonnee. De kwastenset kost $58, maar dat financiรซle leed wordt verzacht met het tasje dat erbij zit.

De release datum van deze producten is nog niet bekend, maar coming soon betekent vast dat het er snel aan zit te komen.

 

No Title

No Description

No Title

No Description

 

Urban Decay Naked Heat

Een nieuw naked palette! Urban Decay lijkt er nooit mee op te houden. Geen wonder, want het zijn erg succesvolle palettes. Met het Naked Heat palette speelt Urban Decay op de trend van warme, bruine en rode tinten in. En er zit wat paars bij, ook mooi. Er zijn al veel palettes met soortgelijke kleuren, waarvan ik er al een aantal heb, dus ik laat dit even aan me voorbij gaan. Maar voor een nude lover die op zoek is naar wat variatie is dit een mooie optie! Naast het palette worden er ook nog 2 pencils en 3 lipsticks uitgebracht.

Het palette wordt eind juli inde Verenigde Staten uitgebracht. Het zal waarschijnlijk een paar weken duren voordat het hier bij de ICI Paris XL is beland. De prijs is gelijk aan die van de andere Naked palettes en komt neer op ongeveer โ‚ฌ50.

 

No Title

No Description

 

Make-up telefoonhoesje | POUT Beauty Case

Achteraf denk ik eigenlijk, hoe kan het dat niemand dit eerder bedacht heeft? Aan de andere kant heb ik het zelf ook niet kunnen bedenken: make-up in je telefoonhoesje! Het merk POUT heeft deze Beauty Phone Case op de markt gebracht. Het is een telefoonhoesje met een uitschuifbaar gedeelte, waar 3 make-upjes naar gewenste kleur in zitten.

Dit nieuwe handigheidje kost 30 pond. Eigenlijk ben ik vooral benieuwd of andere make-up merken een soortgelijk idee over willen nemen … stel je voor. Ik hoop dat er bij dit product goed na is gedacht over zaken als de warme die van je batterij af komt.

 

No Title

No Description

 

 

 

Welk product word jij het meest hebberig van?

 

 

Posts created 884

15 gedachten over “Make-up nieuwtjes en updates | Jeffree Star Cosmetics, Lime Crime, Urban Decay & make-up telefoonhoesje

  1. Haha dat make-up hoesje.. Ik weet niet of ik dat wat vind hoor. Kun je net zo goed een palette in je tas gooien ๐Ÿ™‚ Jeffree Star brengt mooie lipkleuren uit!

  2. Oh.My.GOOOD die kwasten! Ik gebruik echt alleen maar een kwast voor bronzer en voor highlighter, maar ik blijf maar kopen. Waarom maken ze kwasten dan ook zo mooi!?

  3. Ik was al heel benieuwd naar het UD palette. De JS collectie valt mij eigenlijk een beetje tegen, ik ben alleen heel nieuwsgierig nara de gouden highlighter.

    En dat make-up hoesje, wat tof! Dat is wel echt en must haha ๐Ÿ™‚

  4. Geef me Calabasas en Family Jewels! Dat UD palette wil ik eigenlijk alleen maar voor de heb. Het ziet er zo mooi uit! Hopelijk kan ik het eerst effe bepoten bij ICI PARIS XL voordat ik beslis.

    1. Ik wil ook zo graag Calabasas! Family Jewels lijkt me ook zo mooi. En ik wil die gekke paarse ๐Ÿ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven