beste liquid lipstick merk

De beste liquid lipstick merken!

De beste liquid lipstick merken

Hoe eindeloos veel liquid lipstick merken zijn er wel niet? Hoe moet je daar nou tussen kiezen? Na een aardige collectie liquid lipsticks op te hebben gebouwd vertel ik welke merken liquid lipsticks ik het beste vind.

 

beste liquid lipstick merk

 

Om de beste liquid lipstick merken te kiezen heb ik op een aantal dingen gelet. Hoe fijn brengt de liquid lipstick aan? Hoe goed is de dekking, en hoe lang blijft het zitten? Ik heb door m’n carrière heen de volgende merken liquid lipsticks getest: Jeffree Star Cosmetics, Anastasia Beverly Hills, NYX Lip Lingerie, NYX Liquid Suede, MUA, Colourpop, Beauty Bakerie, Too Faced Melted Matte, LimeCrime, Maybelline, Sleek, Pupa Milano, MAC en Sugarpill. Dan heb je een beetje een idee van hoe veel vergelijkingsmateriaal ik heb.

Er zijn 2 merken die ik niét heb getest en zo veel goeds over heb gehoord dat die misschien wel tussen de beste liquid lipstick merken hadden gezeten, als ik ze geprobeerd had. Dat zijn de liquid lipsticks van Huda Beauty en Kat von D.

 

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick

Voor lange tijd hebben de Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks voor mij op nummer één gestaan. De formule is echt geniaal. Brengt fijn en dekkend aan, droogt op maar droogt je lippen niet uit, en blijft voor eeuwig zitten. Niet letterlijk, maar wel lang genoeg om onder de indruk te zijn. Dit merk liquid lipsticks is ook steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Zo verkopen webshops BeautyBay en TheMakeupSpot tegenwoordig Jeffree Star Cosmetics. Een liquid lipstick word je ongeveer €19 armer van.

Side note: als ik het over Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks heb, heb ik het over de varianten met de roze dop. De vaste collectie. Er zijn ook seizoenscollecties, en daar worden soms aparte formules voor ontwikkeld, die net iets anders zijn. De vaste collectie is wél gewoon consequent awesome.

 

jeffree star cosmetics velour liquid lipstick

 

 

Beauty Bakerie Lip Whip

Hoezo zei ik dat Jeffree Star Liquid Lipsticks voor lange tijd op nummer één hebben gestaan? Nou, Beauty Bakerie kwam in m’n leven, met de Lip Whip van m’n dromen. De formule is iets rijker en romiger dan van Jeffree Star Cosmetics, maar dat klinkt eigenlijk wel mega cheesy. Het is iets meer een beetje crème achtig, terwijl het nog wel echt een liquid lipstick is.

Anyway. De formule glijdt als glazuur over je lippen heen, dekt meteen zo goed als een dikke laag fondant en blijft net zo lang zitten als … de kers op de taart? Heel lang in ieder geval, het is niet voor niets direct m’n nieuwe favoriete liquid lipstick merk geworden.

En nog meer goed nieuws, want Beauty Bakerie is sinds kort niet alleen bij ASOS maar ook bij BeautyBay te koop. Yay! Wederom een prijs van ca. €19 per stuk.

 

beauty bakerie lip whip take me for pomegranate review

 

 

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick

Als er één queen van alle make-up merken is, is Anastasia Beverly Hills het wel. De producten zijn niet goedkoop, maar élk product dat ik ooit van dit merk geprobeerd heb is van dikke premium kwaliteit. Zo ook de liquid lipsticks. Anastasia besteedt heel erg veel zorg en aandacht aan kwaliteit van de producten. De liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills hebben gewoon alles wat je in een liquid lipstick zoekt. Qua verpakking, aanbrengen, opdrogen, houdbaarheid: het zit allemaal goed. We good, we good.

 

anastasia beverly hills liquid lipstick

 

 

NYX Cosmetics Lip Lingerie

Zijn duurdere merken beter? Niet altijd, maar vaak wel, hebben we in ieder geval tot nu toe wat liquid lipsticks betreft kunnen concluderen. Toch wilde ik er ook een budget merk in verwerken. Die zijn vaak wel prima, maar niet ZO MEGA GOED dat ik er een feestje van wil geven en wil rollen door de liquid lipstick. Er zijn een paar betaalbare liquid lipsticks die ik wél echt goed vind: NYX Lip Lingerie, NYX Liquid Suede, en Colourpop Ultra Satin. De Colourpop Ultra Mattes zijn soms echt té droog, vandaar dat ik de Ultra Satin benoem. De Liquid Suedes van NYX zijn goed, maar de Lip Lingerie vind ik dan toch nét wat beter.

 

nyx lip lingerie exotic

 

 

Wat is de fijnste liquid lipstick die jij ooit geprobeerd hebt?

 

Posts created 878

20 gedachten over “De beste liquid lipstick merken!

  1. Leuk om te zien! Ik vind zelf die van Hema eigenlijk ook best fijn, zeker in combinatie met hun primer! De NYX Lip Lingerie vind ik wat droog aanvoelen. Naar Beauty Bakerie ben ik heel benieuwd!

  2. Mooie lijn! Ik heb er alleen nog maar van ColourPop en Jeffree Star Cosmetics geprobeerd, dus heb niet zo bijster veel vergelijkingsmateriaal. Ik ben wel ontzettend benieuwd naar The Beauty Bakery en die van Tarte Cosmetics.

  3. Leuk artikel! Ik ben zelf echt mega fan van de liquid lipsticks van colourpop. Blijven mega goed zitten, mooie kleurtjes & goede prijsjes.

  4. Mijn soft matte lip creams van NYX draag ik heeeeeel graag, ze gaan gewoon veel te snel af 🙁 Op dat vlak is de lingerie ook mijn favoriet 🙂 Niet dat ik heel veel vergelijkingsmateriaal heb

  5. Ik dacht net, oké niks van wat ik heb 😛 Maar toen kwam Nyx nog! Ik heb ook een Nyx lingery, in de kleur Exotic, één van mn favorieten ook!

  6. Ik heb er nog geen van geprobeerd van deze merken, dus dat wordt hoog tijd! Ik ben vooral benieuwd naar die van Anastasia!

  7. Ik vind de Rouge Velvet collectie van Bourjois geweldig. Blijft uren zitten en hoef je eigenlijk ook niet bij te werken na het eten bijvoorbeeld.

  8. Ik vind Colourpop echt ruk. NYX Lip lingerie vind ik wel okay. Ze zijn ongeveer gelijk aan de MAC liquid lipsticks. Ik ben nog aan het azen op die van Katwijk vond D & ABH, maar alles op z’niet tijd. Liefde voor lipstick i’s niet per se een goedkope hobby 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven