Hoe krijg je vollere lippen & hoe veilig zijn deze methodes?

Vollere lippen zijn natuurlijk helemaal een ding tegenwoordig. De één negeert de hype, en de ander vindt vollere lippen toch echt mooier. Het kan allemaal! Maar: ga er alsjeblieft wel zo veilig mogelijk mee om. Je hebt maar 1 lichaam.

 

elnet

 

Lip injecties

Als je een groot verschil en wat meer blijvend resultaat wil, kom je al snel uit op lip injecties. Let op: de resultaten van lip injecties zijn ook niet zó blijvend. Als je je lippen na een behandeling vol wil blijven houden, zul je 1-2 x per jaar bij moeten laten vullen. Hoe vaak precies is natuurlijk afhankelijk van de methode, wie de behandeling uitvoert, welk soort injectie je kiest, hoe snel het slijt, etc.

DOE JE RESEARCH. Al zijn lip fillers een relatief kleine ingreep, het blijft een ingreep. En aan ingrepen zijn risico’s verbonden. Laat het dus niet zomaar door iemand doen. Laat je ook niet warm praten door 1 consult, maar zoek ook naar ervaringen van anderen. Hoe meer je weet, hoe beter. Laat je ook niet te snel verleiden door een goed prijsje, niet iedereen is even kundig in het vak van cosmetische ingrepen. Goedkoop kan duurkoop zijn, en als je lippen verpest zijn ben je al helemaal ver van huis.

 

wunderkiss review

 

Plumping Lipgloss

Er zijn verschillende plumping lipglosses te koop. Zelf heb ik een keer Wunderkiss getest. Het maakt wel wat verschil. Niet super veel, maar net een leuk verschilletje. Ook hier moet je voorzichtig mee zijn. Waarom? Hoewel de ingrediënten vaak wel meevallen qua gekkigheid, is de werking gebaseerd op het lichtelijk irriteren van je lippen. Daardoor zwellen ze namelijk een beetje op, en dan heb je vollere lippen. Controleer altijd van te voren of je niet allergisch bent voor een ingrediënt. O ja, wees ook voorzichtig met anderen kusjes geven. Ik zag laatst nog op Facebook een dame voorbij komen die -plumping lipgloss dragend- een klein kind een kusje gaf, die vervolgend een geïrriteerde afdruk daarvan had gekregen. Ging uiteindelijk wel weg, maar toch.

 

Lip Plumper tool

Met zo’n dingetje kun je ook vollere lippen creëren. Aan de ene kant is dit de methode die zonder een ingreep het grootste verschil maakt, en aan de andere kant heb ik het hier ook het meest mis zien gaan. Niet per sé een aanrader dus, tenzij je zeker weet dat je er heel voorzichtig mee om kan gaan. Ook dit is een methode waarvan je lippen opgezwollen raken doordat je ze irriteert/soort van vacuüm trekt, dus wederom, wees voorzichtig. In tegenstelling tot de marketing-foto hieronder ziet het resultaat er vaak ook niet erg natuurlijk uit.

 

No Title

No Description

 

DIY Lip Plumper

Je kan ook vrij eenvoudig zelf een lip plumper maken met wat lippenbalsem en een paar verschillende kruiden, o.a. kaneel- en chilipoeder. De pittige kruiden veroorzaken een soort mini-reactie op je lippen, waardoor ze dus ook tijdelijk ietsje opzetten. De DIY voor deze Lip Plumper vind je hier.

Eigenlijk zijn alle methoden niet zonder nadeel. Lip injecties kosten veel tijd om te researchen en zijn ook het duurst. De andere methodes geven vaak een beetje branderig gevoel aan je lippen. Wat je ook doet, wees er dus voorzichtig mee! Niet dat ik jullie moeder ben ofzo, maar be safe.

 

Wil jij vollere lippen, heb je al iets geprobeerd of ben je wel tevreden zo?

 

 

Posts created 902

9 gedachten over “Hoe krijg je vollere lippen & hoe veilig zijn deze methodes?

  1. Ik heb vrij volle lippen, het is prima zo. Voor bij geen extra plumping effect hoor.
    En al helemaal niet met irriterende ingrediënten

  2. Gelukkig hier ook gezegend met vollere lippen. Ik zie het zo vaak misgaan met die plumper vooral. Ik zou het bij AF en TOE een plumping glosje houden als je toch graag wat vollere lippen wilt. Dit lijkt mij het meest veilig.

  3. Ik zit er soms weleens over na te denken om lipfillers te nemen, maar ik gok dat ik het uiteindelijk toch nooit zal doen. Ik denk dat als je eenmaal gewend bent om vollere lippen te hebben, je straks niet meer zonder ‘kan’. En om nu elke paar maanden terug te gaan? Nee dankje.

  4. Soms zou ik wel wat vollere lippen willen hebben, maar aan de andere kant past dit gewoon bij mij. Ik zou mezelf denk ik niet meer herkennen met volle lippen, haha!

  5. Ik heb ook een lipplumper geprobeerd, maar daarmee moet je ook oppassen… Als je het verkeerd doet krijg je blauwe plekken. Ik vind de tintelende lipglosses altijd heel lekker voor mijn lippen , al is het verschil inderdaad niet spectaculair. Gek genoeg zou ik een injectie niet aandurven… en ach, mijn lippen zijn gelukkig (nog) geen “streepjes”

  6. nope nope nope nope nope. nooit van m’n leven. hoewel ik mensen met dunne lippen wel snap als zij het willen. maar de mijne zijn aanwezig genoeg :p

  7. Ik ben ‘gezegend’ met volle lippen. Soms zijn ze bij mij nog wel eens dikker zonder echt iets voor te doen. Na heet eten bijvoorbeeld en soms geen idee waarom! Vroeger dacht ik altijd dat mijn volle lippen een gek iets waren, omdat niemand dat ook had (basisschool) en deed ik ze half naar binnen. Dat moet er denk helemaal idioot uit gezien hebben.. Maar nu ben ik er erg blij mee in ieder geval!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven