Achter het scherm | Da’s lang geleden

Het is alweer een tijdje terug dat ik voor het laatst een ‘Achter het scherm’ artikel heb gemaakt. Voor iedereen die benieuwd is hoe het tegenwoordig met me gaat: nou, zo.

 

IMG_18186

 

Het is nou al bijna zomer, hoe gaat het nou met die studie?

Ik heb 4 extra witte haren, (was het maar een grap, ze zitten er echt) maar verder kan ik er kort maar krachtig over zijn: het gaat eigenlijk best wel goed. Behalve dat ik niet zo projectgroep-stressbestendig blijk te zijn, gaan de cijfertjes prima en komen de studiepuntjes binnen. Ik maak zelfs nog een goede kans op m’n propedeuse. Nog eventjes doorbikkelen.

 

En die angststoornis?

Aan de ene kant mag ik niet klagen, aan de andere kant doe ik het toch. Als ik relativeer en kijk hoe ik er (iets meer dan) een jaar geleden bij lag versus hoe het nu loopt ben ik meters vooruit gesprongen. Ik zit nog steeds wel eens in de klas me te verwonderen dat ik weer zo ver ben dat ik ‘gewoon’ een opleiding kan volgen, bijvoorbeeld. Aan de andere kant vind ik het besef dat het ‘nooit helemaal over gaat’ ook wel eens moeilijk. Als ik zonder aanwijsbare aanleiding opeens super gespannen of angstig ben, of toen ik laatst opeens weer 2 dagen achter elkaar een paniekaanval had. Dat is wel even kut. Mooier kan ik ‘t niet maken. Maar ik moet me focussen op de lange termijn ontwikkelingen, dat houdt het wat positiever.

 

anastasia aurora glow kit look

 

Waarom is Matte & Shimmer ÊÊn grote chaos?

Nu overdrijf ik een beetje, houd ik van. Maar soms staat er elke dag een nieuw artikel, en dan weer opeens een week niet. Achter het scherm heb ik heel lang niet meer geschreven. M’n vaste zondagrubriekje ‘Make-up nieuwtjes & updates’ is ook een beetje verdronken. Lekker lullig, maar eigenlijk heb ik er niet echt een goede reden voor. Soms komt het er gewoon niet van. Ik heb ook niet echt het idee dat het heel erg gemist wordt. Als dat wÊl zo is, laat het me weten.

Ondanks dat ik alweer bijna een heel schooljaar weer fulltime studeer ben ik nog steeds zoekende naar balans met m’n blogje. Dat betekent wel eens dat ik op de bank lig te meuren en te snurken in plaats van dat ik een artikeltje maak. En ja, dan komt ‘ie er een keertje niet. Ach, kunnen jullie me wel vergeven, toch? Als je een speciaal verzoekje of aanmerking hebt kun je het me altijd laten weten, daar zal ik dan ook zeker wat mee doen.

 

Verder nog iets interessants te melden?

Verder heb ik een bijster saai leven. Althans, ik vermaak me wel, maar niet zo interessant om honderden woorden over te typen. Tenzij je graag leest over welke methodes ik gebruik om de afwas te doen of hoe ik kies tussen taart en chocola. Ik zoek tegenwoordig wel vaak naar puppy plaatjes. Ik wil vet graag een hondje, maar ja, daar wonen we te klein voor. Dit soort dingen ben ik dus vooral mee bezig. Ja, en met vakantie, maar hoe ik een vakantie zo goedkoop en leuk mogelijk boek ga ik binnenkort nog wel wat over lullen, denk ik. To be continued.

 

Heb jij nog een opmerking of vraagje voor me? En hoe gaat het met jullie?

 

 

 

 

Posts created 845

11 gedachten over “Achter het scherm | Da’s lang geleden

 1. Leuk om weer een te lezen hoe het met je gaat. En idd, als je het vergelijkt met een jaar geleden mag je echt trots zijn op waar je nu staat meis! Respect.

 2. Fijn dat het met je opleiding goed gaat. nog even bikkelen meid. Ook heel fijn dat het met je angststoornis een stuk beter gaat, maar natuurlijk is het rot als je weer aanvallen hebt. Stay positive!

 3. Fijn om weer eens zo’n update te lezen. Ik wil ook zo graag een hondje haha, maar dat is helaas een plan voor later. Fijn om te lezen dat het zo goed gaat op je opleiding, ik vind het heel knap!

 4. ik ben blij dat het goed gaat met je studie en met jou ook natuurlijk. Ach, ik had dat ook, dan wilde ik op iedere maandag iets over make-up plaatsen en dan kwam het er niet van. Denk dat geen lezer dat bij mij doorhad, to be honest 🙂

 5. Ik mis je wel haha. Ik kijk steeds op woensdag, vrijdag en zondag op de blog maar de laatste tijd verscheen er minder dus keek ik niet meer 🙁 Blij dat er nu weer 3 artikeltjes waren die ik nog niet gezien had!

  1. Ahw! Ik ga vanavond een artikeltje schrijven en er komen ook 2 reviews aan de komende tijd … Er staan dus weer meer artikeltjes in de planning!

 6. Leuk om even bij te lezen! Tof dat je studie zo goed gaat. Nog even doorzetten! En wat je angststoornis betreft: blijft positief! Je hebt al zo’n lange weg afgelegd, echt knap!

 7. Gewoon bloggen hoe jij dat fijn vind joh 😉 heb je een keer geen zin, dan doe je het niet (of zorg je voor voldoende voorwerk zodat je ook een dagje lekker niks kan doen).
  Je bent trouwens echt goed bezig hoor met je studie en angststoornis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven