De leukste make-up merchandise | Fashion

De leukste make-up merchandise | Fashion

 

Je houdt van beauty, make-up en fashion. Waarom niet alles combineren? Daarom heb ik hier een aantal leuke make-up gerelateerde fashion items op een rijtje gezet.

 

make-up merchandise fashion

 

 

Too Faced Sweet Peach tote bag

De schattigste tas die ik ooit gekocht heb! Want ik heb ‘m al een tijdje in m’n bezit. Het was een klusje om ‘m in Nederland te krijgen, omdat Too Faced niet naar Nederland verzendt, maar het is toch gelukt. Uiteindelijk heb ik het via een dame die make-up uit de VS naar NL verzendt gedaan. Als je daar meer over wil weten, laat een reactie, mailtje of berichtje achter.

Het is en blijft zo een schattige, peachy, lente- en zomerproof tas!

No Title

No Description

Crimes of Beauty

Een kledingmerk dat hun kledingstukken baseert op leuke, grappige -en gewoon ware- make-up teksten. Dit is een Amerikaanse webwinkel. Ik gok erop dat ze wel rechtstreeks naar Europa verzenden, maar als ze dat niet doen kan het altijd nog via Shipito.

M’n favoriet is de Slay All Day tanktop, maar die is natuurlijk weer uitverkocht. Precies mijn geluk. Dan maar wachten tot ‘ie weer op voorraad is, heeft m’n portemonnee ook nog even de tijd om te ademen.

 

 

crimes of beauty makeup merchandise

 

Oops!

Gewoon een schattig lipstick t-shirt van AliExpress, verder geen ingewikkelde bijzonderheden aan. Mag ook wel eens. $6 inclusief verzendkosten vind ik ook nog wel goed te doen. Leuke dingen hoeven gelukkig niet áltijd duur te zijn.

 

No Title

No Description

 

Lipstick clutch

Voor een Aliexpress product is dit tasje voor $20 toch wel aan de dure kant, hoewel die prijs ook weer niet gigantisch hoog is als het gewoon een prima tasje is. Hij is niet mega duur, maar natuurlijk zijn we van ome Ali andere prijzen gewend. Het is in ieder geval wel een erg schattig ding. Misschien ook wel leuke inspiratie om een gewoon tasje te pimpen. Is het nog legaal om het woord ‘pimpen’ te gebruiken? Doen mensen dat nog?

 

No Title

No Description

 

Welk item vind je het leukst?

Posts created 878

22 gedachten over “De leukste make-up merchandise | Fashion

  1. Wat een leuke items! Dat shirt met ‘oops’ is mijn favoriet van je hele lijstje, alhoewel ik die zwarte tas met lipstick ook wel gaaf vind (en ja hoor, ik gebruik het woord pimpen nog wel :’) zou niet echt weten hoe je het anders moet noemen – al zegt mijn moeder ‘opfluffen’ ipv pimpen haha)

    1. Ja omdat ‘ie alleen op de site van Too Faced te koop is is het een duur en omslachtig geintje om ‘m binnen te halen 😛

  2. Haha, pimpen mag nog steeds hoor! Toffe items, ik vind die shirts altijd zoooo leuk, al heb ik een lipstick shirtje wat ik nooit draag… oke misschien toch maar weer eens doen dan! xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven