plaknagels nepnagels babyboom kopen bestellen

Hoe ga je met lange nagels door het dagelijks leven?

Hoe gebruik je lange nagels in het dagelijks leven?

Je skinny jeans aantrekken, strakke verpakkingen openmaken of gewoon überhaupt typen. Hoe doe je dat toch als je van die mega lange nagels hebt? Ik vertel erover. Misschien herken je er ook wel wat van.

De nagels op de foto zijn plaknagels van Matte & Shimmer Beauty in de stijl ‘Babyboom’.

Baby’s zoals op de foto te zien: ze zijn prachtig maar maken de dagelijkse klusjes er niet makkelijker op. Toch is het allemaal wel te doen. Als je maar weet hoe. Dat kan je zelf ontdekken en er wat handigheid in krijgen, of je kan gewoon hier lezen hoe ik het doe. En anders kan je er misschien in ieder geval een beetje om lachen.

Je broek aantrekken met lange nagels

Als je een joggingbroek draagt is het niet zo’n probleem, maar hee, ik ga niet voor shiny stiletto nagels en een slobberbroek. Dan moet ik helemaal shinen, en dat doe ik graag in een super ultra skinny jeans die zo strak is dat ik ‘m aan het eind van de dag als een soort slangenvel van m’n lijf af moet stropen. Hoe krijg ik die dan aan met lange nagels? Met beleid. Als je grof geweld gebruikt vliegen de nagels binnen de kortste keren in het rond. Jeans hebben van die lusjes, die zijn heel handig. Daar doe je je vingers doorheen, en trek je voorzichtig je broek op. Voorzichtig! Ik heb ook wel eens in haast zo’n lusje los gescheurd. En dan heb je niks meer.

Hoe trek ik ‘m weer uit? Weer aan de lusjes naar beneden trekken. Tot m’n knieën, vanaf daar trap ik ‘m als een verveelde kleuter uit.

 

Hoe moet je typen met lange nagels?

In godsnaam, hoe? Het is even wennen. In het begin denk je, ik druk op deze letter. Dan druk je erop, en pakt je nagel nog 2 andere letters mee. Vet klote. Je moet precies de goede hoek vinden, zodat je met je vinger zelf de toets indrukt maar met je nagels nét een beetje naar boven wijst. Zodat je niet 3 letters of smilies tegelijk typt, snap je. Met wat oefening komen we er wel.

 

zelf nepnagels lang mooi maken zetten

 

Je reet afvegen met lange nagels

Mag ik u er eerst op attenderen dat meisjes niet poepen? Hooguit regenbogen of glitter. Maar stél, puur theoretisch, dat je je kont af zou moeten vegen, met super lange nagels, is dat eigenlijk niet zo’n probleem. Als je een beetje normaal doet steken je nagels namelijk een veilige kant uit.

 

Knoppen indrukken

Hier denk je misschien niet aan, maar knoppen zoals die van het stoplicht kan je niet ‘gewoon’ indrukken, want dan zet je te veel druk op je nagel en dan vliegt ‘ie weg. Doe het met je knokkel. Party.

 

Ten slotte zijn er nog wat voordelen aan lange nagels:

Als je iets van iemand wil -bijvoorbeeld, je wil dat je vriend chocola voor je gaat kopen- is ‘ie opeens heel makkelijk te overtuigen. Wapper even dreigend met die puntige nagels. Hij weet wat ‘m te doen staat. Of als je smeltende chocolade vast moet houden. Doe je met je nagels, dan gaat het niet op je vingers zitten. Super chill.

 

Heb jij nog wat tips & tricks voor leven met lange nagels?

 

 

Posts created 884

20 gedachten over “Hoe ga je met lange nagels door het dagelijks leven?

 1. Ik vind typen met lange nagels vreselijk, van zodra ze 1-2 mm zijn knip ik ze af (gelukkig wel lange en elegante nagelbedden).
  Maar ik moest keihard lachen om je regenbogen en glitters 😀

 2. Typen met lange nagels vind ik op zich niet zo’n probleem, maar als zo’n nagel afbreekt! Dan druk ik constant op de letter naast degene die ik eigenlijk hebben moest, omdat m’n nagel niet meer zo ver komt. :’)

 3. Geweldig geschreven weer :’)
  Ik houd het maar bij medium nagels, ook omdat ze binnen de kortste keren toch weer breken, scheuren of ik snijd er per ongeluk in. (ja dat gebeurt mij weer hoor)

 4. Ik heb bijna altijd lange nagels en deze dingen waren in het begin inderdaad echt moeilijk, maar het went wel snel. Chocolade zo vasthouden is echt handig en een heel goede tip, ik doe dat ook vaak! Ik zoek nog wel een goede manier om muntjes makkelijk uit winkelwagens te halen met lange nagels.. Dat bleek ook een klein drama..

 5. Haha, heerlijk geschreven. Ik heb 1 keer nagels laten zetten, kreeg mn portemonnee niet eens open toen ik bij de Appie stond. Ik vond het super mooi, maar ben er te onhandig voor. Ik speel gitaar en dan kan het sowieso niet, maar had het toen toch gedaan om dat het zo mooi stond ?

 6. Haha leuk geschreven. Ik heb altijd la ge nagels en het enige waar ik moeite mee heb is soms om mijn bankpas uit een automaat te trekken en ook moet ik geen muntgeld op de grond laten vallen. Dat krijg ik echt met geen mogelijkheid te pakken haha.

  1. Ik heb al vanaf mijn 16e denk ik lange nagels. Destijds klein wit randje 2-3mm in de loop der jaren wel behoorlijk langer. Klopt zeker wat er allemaal geschreven wordt maar als je je eigen natuurlijke nagels laat groeien wen je er wel geleidelijk aan. Ik zie het nu ook bij mij dochter ineens plaknagels die richting mijn lengte van nagels gaan en dat is te snel te lang. Niet doen dus en lekker natuurlijk lang laten groeien.

 7. Vroeger had ik van mezelf hele sterke nagels en had ik ze ook altijd erg lang. Nu zijn ze opeens heel zwak en draag ik maar nepnagels, zodat mijn eigen nagels niet steeds ombuigen. Maar de vraag: “maar hoe doe je dan alles?!” kreeg ik ook zooo vaak haha.

 8. Hahahaha wat een geweldig artikel. Ik vind lange nagels echt zoooo onprettig aanvoelen. Ik knip ze altijd meteen af wanneer ze ook maar een beetje lang beginnen te worden.

 9. Hahaha grappig geschreven! Ik was altijd een extreme nagelbijter… Maar laat nu altijd nagels zetten(ziet er toch wat minder schaamtevol uit zeg maar haha). Ik hoef me nagels dus zelf niet te lakken, dat lijkt me nog steeds NIET TE DOEN! 😀

 10. Als het je eigen nagels zijn, dan wen je er denk ik wel aan. Ik heb al jaren niet meer zulke lange nagels maar ik weet wel hoe het was… Bij nepnagels lijkt het me echt een drama, van de 1 op de andere dag!

 11. Haha fantastisch! Helaas is ‘t met mijn job geen succes (ik werk alleen maar met mijn handen en zit de hele dag met een pincet), maarrr soms probeer ik het uit eigenwijsheid toch weer eens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven