mijn glow up

Mijn ‘Glow Up’ | Hoe mijn make-up skills verbeterd zijn

Glow Up | Hoe ik beter ben geworden in make-up

 

Deze beautyblog heb ik nu ongeveer anderhalf jaar. Voor die tijd gebruikte ik wel make-up, maar nog niet zo intensief. Samen met m’n blog is make-up doen uitgegroeid tot m’n grootste hobby! Hier blik ik terug op wat er allemaal veranderd is.

 

mijn glow up

Links zie je één van m’n eerste make-up looks. Rechts zie je één van m’n meest recente make-up looks.

 

Best wel een verschil! Hoewel ik links niet vréselijk vind, vind ik het ook niet echt mooi meer. De look fleurt m’n gezicht niet echt op en m’n wenkbrauwspul is daar ook niet helemaal in de juiste kleur. Misschien vind ik over een paar jaar de looks die ik nu maak ook opeens slecht, wie weet. Toch wel geinig om terug te blikken. O ja, ik droeg geen nep wimpers. Niet eens mascara, want dat vergat ik elke keer.

 

anastasia beverly hills eye shadow singles

December 2016

 

make-up miskopen look

Dit mag niet meer gebeuren.

 

Aan de ene kant schaam ik me kapot en aan de andere kant lig ik in een deuk van hoe dichtbij m’n wenkbrauwen bij elkaar komen op foto 2. Die is ook van bijna anderhalf jaar geleden. Er had echt wel wat meer ruimte tussen gekund. Aan de andere kant kan ik het nu als een meme gebruiken als ik weer eens een kleautegrap over school ga maken; I’m THIS close to giving up.

Blijkbaar had ik een keer een slechte week, want ik kan maar 2 foto’s vinden waarop m’n wenkbrauwen elkaar graag willen knuffelen. Ik bedenk me opeens weer waarom ze zo dichtbij elkaar kwamen: op die manier kon ik het beste zien of ze wel even hoog zaten. Maar ik vergat dan om er daarna weer wat meer ruimte tussen te maken. Lol.

 

Grandstand Makeup Geek foiled eyeshadow MAC lipstick viva glam V swatch

 

Gelukkig kwam er na wat oefening al steeds meer verbetering. De linkerfoto is ietsje langer dan een jaar geleden gemaakt. De rechter is ook weer een recente.

Eigenlijk ben ik ook steeds sneller ontevreden met foto’s. Looks die ik in december heb gemaakt ben ik nu al wat minder blij mee. Teken van vooruitgang? Let’s hope so. In totaal ben ik dus in anderhalf jaar best een eind gekomen! En zo ook met m’n blog. En in foto’s maken. In de kwaliteit van de foto’s zie je namelijk ook wel verschil, vind ik.

Zo zie je maar, oefening baart kunst! Ik ga zeker door met make-up looks maken. En wie weet ben ik over een jaar of een paar jaar wel een échte pro. Als je ergens beter in wil worden moet je ‘t dus gewoon doen.

 

Had je mijn oudere make-up looks al wel eens gezien? Hoe zijn jouw make-up skills verbeterd?

 

 

 

 

 

Posts created 878

18 gedachten over “Mijn ‘Glow Up’ | Hoe mijn make-up skills verbeterd zijn

 1. Poeh, als ik oude foto’s van mezelf terug kijk schaam ik me ook kapot! Überhaupt makeup op je wenkbrauwen, dat was destijds niks voor mij! Hetzelfde voor nepwimpers, lippotlood, contour en highlight… Ik vond alles too much en nu heb ik niets liever ?

 2. Wel leuk om terug te blikken zo, kan je toch zien dat je een hoop bij hebt geleerd 🙂
  Ik weet eigenlijk niet of mijn make-up skills verbeterd zijn, wel het maken van de foto’s van mijn looks is verbeterd!

 3. Wauw wat een verschil. Ik vind de recentere look echt super strak, je ziet geen enkele oneffenheid. Heel knap vind ik dit. Zelf ben ik geen make-up persoon maar ik kan er bij een ander wel van genieten. Leuk om zo af en toe terug te blikken want je ziet zeker groei!

 4. Wat leuk dat je voor en nafoto’s laat zien en hoe je kritisch naar jezelf kijkt. Als ik 2 jaar terug kijk zie ik ook echt grote sprongen. Je make-up looks zijn echt wel vooruit gegaan.

 5. Wat leuk om te zien! Bij mezelf zie ik ook wel verbetering. Maar dat komt ook omdat ik nu de juiste producten heb ontdekt, ik heb al een aantal all time favorieten :-). Ooglooks vind ik nog steeds lastig om te maken.

 6. Leuk om te zien! Ik zie inderdaad veel verbetering! Hoewel ik wel moet zeggen dat mijn eerste looks op de blog van jaren terug wel een stuk slechter waren dan jouw eerste looks haha. Ergens vind ik dat ik de looks uit mijn oude reviews als ik het product nog heb gewoon opnieuw moet doen zodat de foto’s mooier zijn, maar aan de andere kant vind ik het ook wel leuk om de vooruitgang te zien.

 7. Geweldig, die voor- en nafoto’s. Goed dat je zo kritisch naar jezelf kijk. Ik merk zelf ook vooruitgang in zowel m’n blog als make-up skillz. Vroeger modderde ik maar wat aan wat make-up betreft, maar nu koop ik voornamelijk degelijke producten en weet ik ook ongeveer hoe ze het beste voor mij werken. Ik heb nog een lange weg te gaan, though. 🙂

 8. Heel erg mooi! Wow wat een verschil! Ben zelf niet zo van de nep wimpers. Ik ga dan eerder voor een flinke laag mascara. Wat doet die lamp wonderen in je ook zeg!

 9. Wat een verschil ? Je looks zijn echt super mooi! Ik lag trouwens helemaal krom dat je onder de foto, dat je wenkbrauwen elkaar bijna knuffelden, had gezet “dit mag niet meer gebeuren”. Hoe droog hahaha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven