Annytude Sultry lashes review

Lashes on fleek | Mooie nep wimpers in alle prijscategorieën

Mooie nep wimpers: van budget tot high-end

Mooie wimpers kunnen een look écht afmaken. Helaas is niet iedereen gezegend met natuurlijke engelenwimpers, en ik al helemaal niet. Helaas pindakaas. Een mooie troost: er zijn prachtige nep wimpers, van betaalbaar tot high-end. Hier de verschillende opties op een rijtje.

 

Annytude lashes wimpers make-up

 

Annytude lashes

Ik begin met m’n favoriete wimpers, die ook meteen het duurst in dit artikel zijn: Annytude wimpers. De wimpers zijn prachtig afgewerkt, tot op het kleinste detail. Je kan 1000x inzoomen met je camera, en ze zien er nog steeds perfect uit. Door de vorm van de strip brengen ze makkelijk aan en door de kwaliteit gaan ze lang mee. Ze zijn faux mink, wat betekent dat ze ook nog eens diervriendelijk zijn. Daar betaal je €17,95 per paar voor. Lash Queen, iLashed en House of Lashes zijn ook érg mooie high-end wimpers.

Annytude heeft tegenwoordig ook een kleine budget lijn; deze wimpers zijn van mensenhaar en zijn maar €5,95 per paar! Voor die prijs zijn ze iets minder opvallend dan de andere stijlen, en gaan ze iets minder vaak mee. Ze lijken op een iets mooier uitgewerkte variant van de Ardell Wispies. De Wispies van Ardell zijn trouwens ook mooie wimpers in ongeveer dezelfde prijscategorie als de budget wimpers van Annytude. Ten slotte kun je de Wispies ook gewoon bij verschillende drogisterijen halen.

 

No Title

No Description

 

 

Makeup Addiction Cosmetics | Mesmereyes

Nog een mooi setje semi-budget valse wimpers, wat naar mijn idee niet eens zo bekend is: Makeup Addiction Cosmetics false lashes in de stijl Mesmereyes. Normaal €8,50, en nu bij Boozyshop in de sale voor €5. Dat valt best wel mee! En kijk eens hoe mooi ze eruit zien, ook in de close-up. Enige wat er niet bij staat is waar ze van gemaakt zijn.

 

No Title

No Description

 

AliExpress valse wimpers

En dan de goedkoopste optie: AliExpress wimpers (€1-3). Als je een beetje weet hoe je moet zoeken kan je echt onwijs mooie wimpers vinden op AliExpress, van naturel tot vol. De nadelen: verzending duurt 1-3 weken, ze gaan niet zo vaak mee als high-end wimpers en ze zijn niet diervriendelijk.

Vooral het onderste paar wimpers is m’n favoriet de laatste tijd; ik heb er al 3 setjes van besteld. Ik doe er ongeveer 5x mee, dan is het tijd voor een nieuw setje. Nou ja, je kán er 5x mee doen, meestal raak ik ze eerder kwijt nadat ik s’avonds snel m’n wimpers van m’n ogen trek, op de tafel leg en er precies ééntje nooit meer terugvind. Deze zijn ook erg mooi.

 

 

 

AliExpress nep wimpers

 

Genoeg opties dus, voor alle wensen en portemonnees! Dan heb ik nog een vraagje; zou een artikel over hoe je het beste valse wimpers op kunt plakken gewaardeerd worden?

 

Draag jij wel eens valse wimpers?

Posts created 884

21 gedachten over “Lashes on fleek | Mooie nep wimpers in alle prijscategorieën

 1. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar ik vind nepwimpers van mensenhaar een vieze gedachte. :’) En ja, laat dat artikel maar komen! Ik heb nog nooit nepwimpers gebruikt, dus wil wel een keertje zien hoe je ze aanbrengt.

  1. Toen ik het typte vond ik het ook opeens vies klinken, alsof het afgeknipt okselhaar is ofzo ?. Wat het natuurlijk niet is. Maar ik snap je.

 2. Ik ga dinsdag weer naar mijn wimperstyliste voor nieuwe wimperextensions. Durf dat echt niet bij mezelf te doen, maar sinds ik ze heb in december voel ik me een stuk zekerder over mijn uiterlijk. Krijg er ook ontzettend veel complimenten over. Als je er meer over wilt lezen (marstyle.nl zoeken op wimper extensions) kijk maar naar de foto’s van mij voor december en erna… maakt echt een wereld van verschil. Het is wel prijzig maar mijn wimperextensions maken echt een wereld van verschil voor mij <3

 3. Ik hou het wel bij de Aliexpress wimpers. Ben echt zo’n iemand die hele dure wimpers koopt en het bij de eerste keer al helemaal verpest en kapot maakt.
  Liefs,
  Elles

 4. Ik heb het ooit eens geprobeerd en dat is toen vreselijk mislukt. Sindsdien heb ik nooit meer valse wimpers opgedaan. Misschien moet ik toch nog eens een poging wagen. Waarschijnlijk is er in die tijd al veel veranderd qua kwaliteit en gebruiksgemak 🙂

 5. Handige tips als je nepwimpers wilt gebruiken. Gelukkig ben ik gezegend met lange krullende wimpers en is een likje mascara genoeg dus zou ze niet kopen.

 6. Ik heb van mezelf ook nauwelijks wimpers helaas. Toch vind ik het een gedoe om vaak nepwimpers te dragen. Ik doe het wel af en toe, laatst heb ik die van de Action geprobeerd en die vond ik best fijn!

 7. Die van Annytude vind ik heel mooi! Ik ga eens kijken hoe de budgetversie eruit ziet, goede tip! Ik gebruik ze wel eens voor foto’s, vind dat altijd heel mooi staan.

 8. Die mink lashes zijn van een nerts.. dat maakt mijn gedachte erachter wat minder.. ik vind de kwaliteit van die wel prachtig (heb namelijk zelf ook zes pakjes besteld) maar kwam er vorige week achter dat de haartjes van een nerts zijn..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven