Make-up vs. voedsel dilemma’s | Wat zou jij kiezen?

 

 

Makeup + food = life, een quote van een onbekende wijsheid waar ik me wel goed in kan vinden. Hoe groot dilemma is het wel niet als je tussen die 2 grote liefdes moet kiezen? Welke is voor jou toch nét wat belangrijker? Zie er maar eens uit te komen.

 

C7sfTc6WkAAJWY0.jpg large

 

Dilemma 1 | Een MAC cosmetics of McDonald’s cadeaubon van €100?

Je kan geen enkele cadeaubon inwisselen voor geld of iets anders waardoor je onder de keuze uit zou kunnen komen. Je moet echt kiezen:  €100 gratis make-up, of €100 goudgele goddelijke frietjes, burgers en kipnuggets? Vergeet de milkshakes en McFlurry’s niet. Of je kan natuurlijk voor lipsticks, foundation, highlighter, etc. kiezen. Lastig.

 

Dilemma 2 | Voor altijd slordige, vervaagde lipstick of voor altijd aangebrande cupcakes & pizza?

Als je cupcakes en pizza niet lust is het een makkelijke keuze, maar als je cupcakes en pizza niet lust ben je niet een échte voedselvreter zoals ik het bedoel. Waar je bij het vorige dilemma een cadeautje kreeg wordt je nu juist iets ontnomen. Waar kan je beter mee leven? Lipstick die niet mooi staat, of zwartgeblakerde verkoolde cupcakes en pizza for life?

 

No Title

No Description

 

Dilemma 3 | Make-up kopen zonder arm te worden of fastfood eten zonder aan te komen?

Deze is gemeen, hè? Ik kom er in ieder geval niet uit. Ondanks dat je uit 2 prachtige geschenken mag kiezen, voelt het toch naar om de één te kiezen en de ander te laten. We gaan er even vanuit dat je niet rijk wordt, dus je kan wel make-up kopen, maar niet zo veel. Voor high-end producten moet je sparen. Zoiets geldt ook voor je stofwisseling: je hebt geen supersnelle stofwisseling. Als je vaker dan 1x per week iets ongezonds eet is de weegschaal genadeloos. Welke last laat je voor altijd van je schouders vallen? Wil je zorgeloos shoppen of zorgeloos kanen?

 

Dilemma 4 | Altijd een maand eerder dan iedereen alles weten over alle nieuwste make-up producten of je eigen burger, pizza of gebakje laten ontwerpen?

Nog een geschenkkeuze. Wees blij. Als je altijd een maand eerder dan iederéén weet wat voor make-up eraan zit te komen, kun je daar best je voordeel uit halen! Je kan van te voren sparen, of als je blogt/Instagramt/Facebookt lekker altijd de eerste zijn die alles post. Jij weet alles beter. Of. ÓF! Je mag een gepersonaliseerde burger, pizza of gebakje laten ontwerpen. Hij wordt preciés zoals jij wilt en smaakt preciés goddelijk. Dus, wat gaat het worden?

 

 

Waar zou jij voor kiezen bij deze dilemma’s? Welk dillema is het moeilijkst?

 

 

 

Posts created 891

17 gedachten over “Make-up vs. voedsel dilemma’s | Wat zou jij kiezen?

 1. Haha, ik zou sowieso kiezen voor zorgeloos shoppen. Dat lijkt me echt heel chill, en fastfood zou ik dan nog steeds eten maar met mate. Teveel is ook niet lekker. Dilemma 4 vind ik ook niet moeilijk, opnieuw kies ik voor updates over make-up.

 2. Ik vind de dilemma’s niet zo heel moeilijk, ondanks ik echt van beide dingen hou! 🙂
  1: MAC bon omdat daar alles duurder is dan bij de MacDo dus daar vind ik het ‘pijnlijker’ om zelf geld uit te geven 🙂
  2: Deze is de moeilijkste maar ik ga toch voor het verbrande voedsel. Héél jammer maar altijd lelijke lipstick is echt geen optie!
  3: Fastfood zonder dik te worden: Voor de make-up kan je sparen. Is misschien niet heel fijn, maar dan ben je wel blij als je eindelijk iets kan kopen! Ik zou dolgraag iets eten zonder aan te komen 😉
  4: Hier kies ik ook weer voor het eten.. Hoe cool is het om zelf iets te ontwerpen van voedsel? Een eigen smaken combinatie! Mocht de andere optie nu make-up ontwerpen zijn zou ik daarvoor kiezen!

 3. Lastige keuzes! Bij de eerste zou ik het MAC shoptegoed gaan. Bij de tweede voor de aangebrande cupcakes/pizza, want ik erger mij rot als mijn lipstick niet goed zit en ik eet niet elke dag cupcakes of pizza en lipstick draag ik wel bijna elke dag. Bij de derde vind ik het lastig; ik heb nu zelf wel een snelle stofwisseling en een studentenbudget dus dan klinkt dat onbeperkt make-up kopen aantrekkelijker, maar ik denk dat als je daarvoor je snelle stofwisseling op moet geven dat het wel lastiger maakt. Bij dilemma vier ga ik voor de make-up nieuwtjes.

 4. Ik denk dat ik Mac Cosmetics shoptegoed zou willen, en liever altijd aangebrande cupcakes en pizza heb, want die eet ik toch bijna niet. en dan kies ik NIET voor fastfood eten zonder aan te komen , want dat doe ik nu ook niet, haha dus mijn keuze is makkelijk gemaakt dus dan liever make-up zonder arm te worden. En als laatste vind ik het wel leuk om gebakje laten ontwerpen, want weetje , ik ben nu toch ook altijd te laat met nieuwtjes en het maakt mij eigenlijk helemaal niet zoveel uit haha

 5. Lastig maar ik kom er toch op uit dat eten mijn grootste liefde is<3 Al besef ik me wel dat ik makkelijk praten heb met een gewicht dat hooguit een gram verandert na 3 weken volvreten

 6. hmm ik geloof toch dat ik vaker naar de make-up neig dan naar het eten Mac Donalds ben ik geen fan van dus dat is een easy, pizza daarentegen hmmm don’t know.

 7. Dit is gewoon hilarisch xD maar zo lastig kiezen, hierbij in ieder geval mijn antwoorden:
  1. De MAC cosmetics, omdat ik er nog niks van heb en de McDonalds is niet goed voor de lijn.
  2. Slordige vervaagde lipstick it is. Ik vind aangebrande cupcakes en pizza’s maar niks!
  3. Ik kan echt niet kiezen! Ik wil niks aankomen maar fastfood is ook best prijzig, daarnaast zou ik niet weten wat ik met veel make-up moet doen :’)
  4. Ik wil mijn eigen gebakje. Een donut taart ofzo 😀

 8. Wat een moeilijke dilemma’s. Ik hou van eten maar ook van mooie make-up. Over de nieuwste make-up hoef ik niks te weten, die komt vanzelf wel “langs”
  Mijn eigen gebakje ontwerpen lijkt mij leuk! (en lekker) En nu heb ik enorme trek, ik ga weer wat eten 😉

 9. Wow, deze vragen zijn nog best lastig! Uiteraard de MAC Cosmetics cadeaubon, nooit verbrande pizza’s (gelukkig draag ik nooit veel make-up en al helemaal geen lipstick, dus die keuze was snel gemaakt). Het liefst zou ik nooit meer aankomen van fast food en het liefst dan nog m’n eigen pizza ook! That’s what makes me happy, haha!

 10. Ik denk als eerste de Mac-cadeaubon, en dan de cosmetics ;), Daar kan je zoveel mooie make-up van kopen en zelfs de duurdere dingen die je met je eigen geld niet zo snel zou kopen. Dan zou ik altijd aangebrande cupcakes en pizza doen, omdat ik dat sowieso al niet eet. Daarna fastfood zonder aan te komen, dat zou zo veel schelen omdat je daar veel meer tijd mee kan winnen, als laatste mijn eigen food ontwerpen, dat is echt voor het leven en lijkt me zo leuk!

 11. 1 mac, 2 vervaagde lipstick, verbrande pizza in een no go! 3 makeup kopen zonder arm te worden zou wel fijn zijn. 4 het boeit mij allebei niet zo.

 12. Oké, de vraag van de cadeaubon vind ik echt niet lastig. Ik kies hands down voor die van MAC Cosmetics want dat is gewoon echt een droom. Ik kan mezelf erg irriteren aan vervaagde lipstick dus dat is iets wat ik totaal niet wil. De derde is inderdaad erg gemeen, maar na lang nadenken wil ik eigenlijk alles kunnen eten zonder aan te komen. Ik denk dat dat mijn ultieme levensdoel is HAHAH. En de vierde maakte me alle twee niet echt uit, maar dan kies ik toch voor altijd alles eerder weten.. Dan word ik gewoon een PR bureau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven