Als er op make-up verpakkingen waarschuwingen stonden

We kennen de waarschuwingen (met foto’s) op pakjes sigaretten inmiddels. Ik in ieder geval wel. Heeft het verzamelen en kopen van make-up ook geen risico’s? Ik en mijn geweldige paint-skills brengen in kaart hoe die waarschuwingen eruit zouden kunnen zien.

 

Pas op: make-up is verslavend

 

maa

 

Make-up kan heel verslavend zijn, heb ik aan den lijve ondervonden. Mijn wishlist is altijd maar groeiende. Op het plaatje staat maar 1 product bij ‘wat ik wil kopen’, maar eigenlijk is dat een mega waslijst. Uiteindelijk word je arm, zoals ik. Maar het is allemaal zo mooi. Dus wil je het blijven kopen. Resultaat: janken. Ikwilhethebbenwanthetisallemaalzomoooooiii.

Make-up verslaving heeft trouwens ook het vermogen om te zorgen dat je zowat vergeet wat je allemaal al hebt. Zodra je een nieuwe prachtige release van je favoriete merk ziet vergeet je in 1 klap dat je al een collectie van duizenden euro’s en tientallen producten hebt.

 

Pas op: van make-up kopen word je arm

 

yass

*Hoe ik ga eindigen*

 

Maar make-up kopen is gewoon vet verslavend, dus blijf je kopen, ondanks je schrale budget. Eerst denk je, dan maar een weekje noodles eten. Maar het wordt vanzelf erger. Dan maar een maandje achterlopen met rekeningen betalen. Dan maar geen huur betalen. Maar wรฉl make-up kopen. Dat is de kracht van verslaving. En ja, als het zo doorgaat wordt het onvermijdelijk: je komt op straat te staan. Dan maar op een bankje buiten slapen. Met je favoriete lipstick onder je dekentje. Misschien kan je een huisje bouwen van de lege make-up dozen.

 

Make-up is schadelijk voor uw omgeving

 

No Title

No Description

 

Als je denkt dat je make-up verslaving alleen effect op jezelf gaat hebben, heb je het mis. Na verloop van tijd moet ook je omgeving eraan geloven. Je hond zou zomaar opeens een proefkonijn kunnen worden. Arm dier. Houd je make-up op veilige afstand van kinderen en dieren.

 

Maar: make-up brengt ook blijdschap

 

No Title

No Description

 

En om deze smoes reden blijf je tรณch je make-up verslaving voeden: je wordt er gewoon ongelooflijk blij van. Iedereen kent dat gevoel wel, wanneer je met een vol tasje nieuwe make-up de winkel uit loopt, of wanneer dat langverwachte pakketje EINDELIJK aan is gekomen en je die prachtige spullen in je klauwen hebt. Dat is nou pas echte blijdschap. Dat je een flink kredietlimiet voor je bankpas รฉn creditcard aanvraagt om het allemaal te financieren is slechts een kleine bijkomstigheid. Je geluk is veel belangrijker.

 

Heb jij een lichtelijke make-up verslaving?

Posts created 892

16 gedachten over “Als er op make-up verpakkingen waarschuwingen stonden

 1. Ik moet stiekem wel een beetje lachen van je artikel, ontzettend hilarisch geschreven :’)
  Gelukkig is het bij mij niet zo erg, ik heb door mijn pan that palette challenge een beetje geleerd dat ik al veel make-up heb en niks meer nodig heb. Al heb ik laatst wel weer nieuwe nagellak gekocht, maar alleen omdat het een hele goede deal via marktplaats was ๐Ÿ˜€

 2. Haha leuk geschreven! Ik moet bekennen dat ik dit wel een beetje herkenbaar vind; ik heb zelfs eens tijdens een no-buy een nieuw Naked palette gekocht omdat die net uit kwam ๐Ÿ˜› De laatste tijd probeer ik mij iets meer in te houden, vooral omdat ik toch een keer geld zal moeten gaan sparen.

 3. Whahahaha hahaha! Als dat zou gebeuren. Allemaal lelijke plaatjes op die oh zo mooie verpakkingen. Ik denk dat ik het dan vaker zou laten liggen inderdaad. Meer geld over ???

 4. Hahah ik lig dubbel van dat *hoe ik ga eindigen* . Ja het is inderdaad verslavend. Ik heb al zoveel maar er komen dagelijks weer super veel mooie nieuwe dingen uit zucht…

 5. Het is dat mijn portemonnee het niet toelaat, anders zou ik mij gek kopen aan make-up. Het is inderdaad hartstikke verslavend. ๐Ÿ™‚

 6. Dat laatste plaatje, hahahahaha! Ik ga volgende maand verhuizen dus ik heb mezelf al een tijdje een dikke stop opgelegd en eigenlijk gaat het verrassend goed! Maar alsnog herkenbaar!

 7. Ik had een tijdje terug รฉcht een probleem. Ik kreeg om de dag wel een bestelling binnen en het ergste was nog dat ik het dan niet direct ging gebruiken … Ik kan wel meer dan 10 items opnoemen van de afgelopen 2 maanden die ik nog niet heb uitgeprobeerd! Nu besef ik eindelijk wat ik allemaal met dat geld kon doen die ik aan makeup heb uitgegeven. Dat doet wel even zeer als ik eraan denk maar dat heeft echt goed geholpen! Nu spaar ik voor mijn trip naar Azie in oktober en sparen voor het kopen van een huis (:

  1. Huis kopen is ook een hele stap! Super leuk ๐Ÿ˜€ ik probeer ook minder make-up te kopen om voor vakanties te sparen, maar het is wel moeilijk ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven